hayırlısı bakalım, Peki hangi modelleri gelecekmiş? fiyatlar konusunda bi malumat varmı ?
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sağol kardeş bende bu gün biraz araştırma yaptım nett de,evanix in tabancı sının çıkış hızı ile karşılaştırmak için di benimkisi,7.65
kafamda evanix in tabancası var,ar6 tüfek yerine,acaba evanix ar6 tüfeklerde kullanılan o uzun mermi,resimdeki mermi evanix in tabancalarınada uyuyormu
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/080915/temp/tsiqfncp.jpg]Bu pelet piledriver Mustafa abi evanixlerin şarjörleri revolver tarzı ve uzun olduğu için bu pelleti rahatlıkla kullanılabileceğini söylemişti.
-
tebrikler Onur güzel çalışma eline sağlık
-
Engin bu dürbün sana ne kadara malolacak?
-
sideprensi Kadir abinin yeni rakibi Ejlover Uğur

-
iç acıcı değil diyosunuz ama , diana 350 gibi bir güçlü bir silahla, rüzgarlı havada red dot la, hemde ayakta yapılan atışlar. Bence gayet başarılı tebrikler

-
problem taretlerdeydi zaten artık hiç işlev görmez oldu , canıma tak etti gerisini hatırlamıyorum
leapersların genelde aynı arızayı veriyor galiba -
ben ortada delil bırakmadığımı zannediyodum

-
üstüme vazife değil ama , sanırım ortada bi yanlış anlaşılma var Buluthan abi kendi silahlarıyla yapmış oldukları grupmandan bahsetmiş , logundan değil.
-
Tebrikler rıfat abi ellerinize sağlık, Ankara team bu hafta coşmuş maşallah

-
Ankara teamın maşallahı var ne güzel gruplar böyle ellerinize sağlık abi, artık bizde haftaya katılırız aranıza

-
tebrikler Erdem abi ellerine sağlık Ft pozisyonunda böyle bi gurup gerçekten harika

-
valla helal olsun bravo darısı başımıza ne diyelim
Aminnnnnnn
Yengemi tebrik ediyorum başarılarının devamını dillerim

ama en çokta seni tebrik ediyorum abi, hanımları bu işe alıştırmak zor iş

-
eee Osman abimede böylesi yakışır tebrikler Osman abi ellerine sağlık.

-
gerçekten güzel bi buluşma olmuş , malesef ben katılamadım gruplarda harika ellerinize sağlık. Bu arada erdem abi tebrik ederim

-
elinize sağlık Mustafa abi -
Şimdi Süleyman abi ile atıştan geldik.
valla ben bu silaha hasta oldum , tam bir yivli silah havası veriyor, çok güçlü bir tepmesi ve sesi var. bu tepmeye rağmen çok isabetli. Basit ama kullanışlı bir gez arpacığa sahip. hafif detaysız ve işlevsel. 100 m den 5 lt lik su bidonuna 6 da 4 isabet etti.
gücününde domuz avı ve büyük avlar için yeterli olduğunu düşünüyorum. bu silahın çok tutulacağına eminim. menzilden tam emin değilim ama 200 m de etkili atışlar yapabileceğini düşünüyorum. zira 100 m den seken merminin vızıltısını 3 saniye kadar dinledik

bu silah benden 10 üzerinden 9 aldı.
bir puanı neden kırdığımı sonra söliycem.
-
abi kusura bakma , yeni tel arıza çıkartıyo biri arayınca ayılıp bayılıyo kendi kendine , yine öyle oldu büyük ihtimalle. Valla silahı görmeyi çok istiyodum

Mesafe tahmini ne kadardı, tahribat için atış yaptınmı hiç ?
Neyse ruhsat işlemi bitince şöle araziye bi salınalım

-
abi hayırlı olsun yeni silahın, nasıl denemeler fotosu falan yokmu ? kaç atış yaptın kaç m ye attın ?
-
saolun abi daha iyileri sizlerin olsun