valla Erdem abi çok düşündüm taşındım en sonunda kararımı verdim Bushnell Elite 4200 6-24x50 Tactical Rifle Scope.
Bi aksilik çıkmazsa haftaya burda olur.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
valla Erdem abi çok düşündüm taşındım en sonunda kararımı verdim Bushnell Elite 4200 6-24x50 Tactical Rifle Scope.
Bi aksilik çıkmazsa haftaya burda olur.
teşekkür ederim Uğur ama daha elime geçmedi bi hafta nasıl geçer şimdi bilmiyorum. ![]()
Murat abi hayırlı olsun , ilk izlenimlerin nedir dürbün hakkında ? Benimkinin siparişi bugün netleşti hafataya ancak yetişir heralde
benim dürbünde bu hafta yetişmez ama haftaya gelir inşallah ![]()
Buluşmaya yazdım bide buraya yazayım ![]()
Murat abi hayırllı uğurluu olsun yeni silahın , koleksiyon genişliyor bence sen arabayıda değiştir. Şöle Transporter falan al arkayıda komple raf yaptır. Bı gidişle senin silahları ancak alır. ![]()
Sana yeni oyuncağınla bol isabetli atışlar dilerim ![]()
Bu arada Ankara Team en fazla Fx e sahip olan takım oldu galiba.
Sevgili Yatagun sakinleri bu konuyu dikkate alırlar değilmi ![]()
Ben de gelmeye çalışayım, yeni oyuncağımı denemem gerek
Gladiator DA + Falcon T35 Premier
Yarın ikisi de elimde olur.
oooo hadi hayırlı oolsun Murat abi senin koleksiyon genişliyo maşallah, bu arada Ankara Team artık FX Team olarak değişecek galiba ![]()
bben anladım galiba
yani bizim tabirimizle boş tetik düşürmek içinmiş. Silah kurulu kaldığında haliyle yayda kurulu kalaccak yayın sertliği kaybolacak. boş düşürüncede iğne kırma olasılığı var adamlarda bunu yapmış. helal olsun ![]()
düşük kalibreli fişekleri büyük kalibreli silahlarda atmaya yarıyor..
deeermişim
aceyp sallıyom bende
![]()
valla bende çok merak ediyorum bilen varsa yazsın öğrenelim ![]()
bi aksilik olmazsa ölmezde sağ kalırsak, bende gelebilirim.
Ne kim biri başka bi şey mi demiş
Yaa ısnamadım o kelimeye orjinal adı moderatör olsa almazdım bile o derece yani
Moderatör diyince Erdem abi, Rıfat Abi falan geliyor aklıma naapiim
Bu arada Osman Abi avatar harika olmuş
aslında işlev olarak birbirine yakınlar, biri çok ses çıkaran silahı diğeride çok ses çıkaran üyeyi susturuyor
![]()
Ankara Teamda şahit olanlarda var, istersen sorabilirsin abi. Benim patriot bu pelleti 30 m den daha ileriye atamadı malesef.
Evet abi biliyorum , Uğur bizim silahlara uygun olanı varmı diye sormuştu o yüzden yazdım.
Ben patriotla bi kaç kez atmıştım bu pelleti namludan çıktıktan sonra düştüğü yere kadar takip edebiliyodum ![]()
Bildiğim kadarıyla bunlar subsonic pelletler, güçlü silahlarda kullanılan ağır pelletler. Buna benzer Piledriver pelletler var , sanırım Mustafa abidede birkaç çeşit vardı.
[Resim Engellendi: http://www.targetsports.co.uk/images/piledriver177.jpg]
atmasına atar, hatta attıktan sonra biraz hızlı davranırsan havada fotosunu bile çekebilirsin ![]()
diyosunda yanlız iyi incelememişin heralde bu tüfek 308.cal.(7.62mm) ve tüp kullanım basıncı max.3200 psi
beaumont ise 22.cal.(5.5mm) tüp kullanım basıncı 4500 psi ve 220 bar regülatörlü
biz buralarda 3200 psi zor buluyoruz. bu silah gelse bizde alsak nasıl yapçez. yaşımız genç pompalarız diyecem ama buna uygun pompada yokki memlekette ![]()
kuşum aydın kimi olsun. ![]()
Valla Volkan bu patron müdür kısmı itlaf etmeyle bitmez. Biri gider biri gelir olana gene bize olur ![]()
eee foto falan yokmu. Ne yaptınız ne ettiniz anlatınsana yahu ![]()
Süleyman abi yatagunda satışa çıkarmı sence ? o zaman arabayı falan satarız heralde. zaten ne zamandır motor alayım diyodum. ![]()
EJLOVER bişi yazdı, bu silahın sivillere satışı varmı ?