nette gezinirken gördüm burayı, birçok silahın özellikleri ve fotoları mevcut.
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
bencede sağa sola çok pellet atıyoruz. organize olalım
mesela önceden seçerek aşağıdaki seansları yapalım buluşmalarda:-FT idmanı
-FT müsabakası
-Gurupman çalışması
-Gurupman müsabakası
-Şişe çalışması
+1 aynen katılıyorum
-
Erdem abi eline sağlık gerçekten güzel gruplar
, bende artık bu grupman olayına başlayacağım. Öyle sağa sola boşuna pellet sallıyoz. -
-
-
-
hayır silah ruhsatsız değildi, bulundurma ruhsatlıydı. Ruhsatsız olsa kaldırıp atardım , yakalatmazdım bile

Silahı yurt dışında görev yapmış bi bürokrattan almıştım, zaten yurt içinde ruhsatlı satılanların birçoğunda benim silahımda olan aksesuarların hiçbiri yok. kaçak gelenlerde sadece silah ve şarjör olarak geliyor.
-
silah 9mm glock 19c silahın şimdiki fiyatı o kadar değil, ama ben 2004 yılında aldığımda Türkiyede yoktu, yanında 2 adet 15 lik, 2adet 32 lik şarjör, taşıma kılıfı,lazer point, reddot ve dipçiğiyle 8000$ almıştım. komple orjinal takım halindeydi

Konu iyice dağıldı , kusura bakmayın.
-
sadece 1 adet

-
-
-
patirotun keçesini söktüm geçende 2000 atış olmuştur. yeşil gres uygulamıştım ilk aldığımda tüfekte bayağı dizelleme vardı. sökene kadarda devam etti. resim çekmedim ama yayın durumu biraz uç kısmında eğilme oluşmuş hafif. sanırım kırarsa ordan kırar. ama keçesi hala ilk günki gibiydi maşallah. bu arada tüfek 1. nesil patriot
senin silahın dizellemesini az çok biliyorum, mauser gibiydi maşallah
bu gibi aşırı dizellemelerde iyi olan kazanıyor, keçe patlak verirse yay kurtuluyor, yay kırılırsa keçe kurtuluyor, torun 4,5 mm ile yaptığım eurodizel deneyleri bu sonucu verdi 
-
-
6136 uzmanı..

kuyruk acım var ordan biliyom
gitti 8000$ -
bu bıçakların satışında sıkıntı yok sıkıntı taşınmasında , malum bizim birbirini tutmayan prosedürlerimiz bitmek bilmiyor.
-
yok Mustafa abi öyle değil, benim gibi yunuslara çatarsan yemiyor
herşey poliste bitiyo. adam isterse suikastçi muamelesi bile yapıyo. -
güzel bıçak ama malesef taşınması yasak, yakalandığı takdirde kıl bi polise denk gelirse 6136 ya muhalefetten 12 ay cezası var.
Markası nedir bu bıçağın acaba ?
-