serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben eşsiz, dileyen ekip olarak gelebilir, ancak ben eşli olarak bir haftasonu:
https://www.airgunturk.com/www.dipsizgol.com adresinde buluşma yapalım diye düşünüyorum. 65YTL tam pansiyonmuş, cuma akşamı gider 2 gece kalır, pazar akşamına döneriz. hem hanımlarda sıkılmaz. ne dersiniz? ama bunu başka bir başlık altında organize ederiz.
dipsiz göl fikri bencede harika yaz bitmeden organize edelim bu işi , harika olucak

ustalar buluşmaya katlımak istiyorum buluşmanın tam yerını soylersenız gelebılırm weya koye gıdılcekse bırınız benı alamsı munkun mu?
dark_19 sen nerde oturuyorsun , buluşmalara erken vakitte katılım olduğu için takımdakiler seni alamayabilirler. otobüs vs ilede oraya gelmek biraz zor olur , ama sen önce nerde oturduğunu ve gelebileceğin yeri yaz yardımcı olmaya çalışalım.
-
Uğur sen olayı yanlış anlamışsın
biz sonuçta bizimle beraber olmaktan keyif alan, ne yapıp ettiğini bilen, uyumlu, bu hobiyi paylaşan herkezle takımız. bunun için seçme-sınav yapmıyor, ayrıca sertifikada vermiyoruz.+1
Uğur o dediğin yarışmaları falan kendi aramızda bizde yapıyoruz ama bu konular öyle çok abartılacak şeyler değil, sen Ankara Team'a buluşmaya ilk geldiğin gün alınmıştın zaten

-
Niçin Ankara Team Üyesi değilsin anlayamadım , yoksa bizi beğenmiyormusun ?
-
-
bizde bu yöntemi çok kullanırdık, ama biz kanaslarda değilde G.T.T ve Z.M.A lar üzerindeki 25 mm lik oerlikon toplarda yapardık gayette başarılı sonuçlar elde ederdik.
-
ben bu hafta katılamadım, ama haftaya inşallah şöyle anlı şanlı bi buluşma yapalım artık. organizasyon önceden yapalım ben çiftliği ayarlayabilirsem çoluk çocuk herkes gelsin.

-
kesinlikle para talep etmezler, vakti zamanında bende bi patriot almıştım, dürbün yatağı dar olduğu için dürbün oturmamıştı bende aldım elime eğeyi başladım yatağı oymaya
tabi o zaman acemiyiz oymayıda beceremedik silahında anasını ağlattım.baktım olmayacak yolladım hatsana sıfırı geldi

saolsun Bahtiyar bey , işçiliğimi beğenmiş olacakki iki kutuda pellet göndermişti.
hatsan bu konularda gerçekten çok iyi ama ürettiklerine gelince aynı şeyi söylemek çok zor.
-
Engin kardeşim bende senin gibi namlu tutucuyu almadan önce çok düşündüm ama ne yalan söyleyeyim kendime güvenemedim , namlu tutucuyu taktıktan sonra yaptığım atışlarda , her ne kadar uzun mesafeli atışlar yapmasamda pek bi fark göremedim.
bana sorarsan eğer , bence biraz sıkıntıya gir ama namlu tutucuyu mutlaka silahına tak, sonuçta bu silahın en büyük artısı üzerindeki namlu, başına bir iş gelirse çok büyük sıkıntılar yaratabilir. ayrıca söküp takması çok kolay dilediğin zaman söker sonra tekrar takarsın.

-
ben genelde şimdiye kadar yaptığım bütün yorumlarda , yerli üretici taraftarı oldum , neden olmasın? sorusunu hem kendime hemde başkalarına sık sık sordum. umutluydum başarılabileceğini düşünüyordum ; fakat şu dakika itibarı ile artık bundan umudumu kesmiş durumdayım.
bizde bi laf vardır sansürsüz olarak yazıcam kimse kusura bakmasın.
Çıplak Popoyla* Şaka Olmazz!!!
190 bar basınçla patlayan yarım parmaklık bir makina hortumundan çıkan hidrolik yağın insan vücudunu nasıl deldiğine şahit olan birisi olarak , bu konunun çok ciddiye alınması gerektiği biliyorum. bu basınçın tamamen metal bir gövdeden boşalmasının neler doğuracağını allah bilir.
Hatsan yetkilileri durumun ehemmiyetinin farkında değil galiba, böyle bi umursamazlığı nasıl yaparlar, bu silahlardan alan bi insan zarar görse hesabını kim verecek. Olan gene zavallı silah sahibine ( Allah Göstermesin ) bu hobiyle uğraşanlara olacak. Zaten binbir türlü kısıtlamayla uğraşırken , daha başkalarıda gelecek.
Sayın hatsan yetkilileri burada yazılanları hiçmi okumuyor , neden hiçbişey yazmıyorlar benim bundan anladığım herkes hatasını kabullenmiş durumda ve düzeltmek içinde bir çabalarının olmadığı !!! biz ucuz yollu yapalım sürümden kazanalım, geriside bizi ilgilendirmez gibi bir tavır takındıklarına inanıyorum.
* ben sansürledim
Raptorx -
ekip iyi olunca buluşmalarda haliyle iyi oluyor , katılan herkese teşekkürler Ankara Team tam gaz devam ediyor , ailemiz her geçen gün dahada büyüyor

-
hepimizi çok etkiledi zaten

-
fx pelletler , zaten şimdilik başka pellet kullanmıyoruz

-
Osman abi yeni silahın hayırlı olsun , bol isabetli atışlar dilerim.

-
valla mesafeyi ölçtüm desem yalan olur , ancak tahmini değerler veriyoruz

-
Peki Mustafa abi tüp ilavesi değilde , t12 ye uygun daha kısa ve tombul tüpler yokmu ? namlu ile tüp arasında biraz boşluk var , kundakta buna göre ayarlansa olmazmı ? yada şimddiki tüpüyle aynı boyda fakat biraz daha tombul

-
bunlarda fx lerin tava üzerindeki etkileri
[Resim Engellendi: http://img171.imageshack.us/img171/931/h38vo3.th.jpg][Resim Engellendi: http://img171.imageshack.us/img171/4690/h40xn4.th.jpg]
sayın strong bu fotolarda az da olsa belli oluyor mesafe yaklaşık 40-45 net değill ama daha fazla veya daha azda olabilir.Kamuran abi seninde ellerine sağlık hernekadar fotolarda biz olmasak ta fotolar harika.
-
ama namlu boyunu bayağı geçer heralde öyle değilmi ?
-
Murat abi ciddimisin ? kafa yapmıyosun dimi ? Amin Allah razı olsun abicim
pompadan sonra bende derman kalmadı gözlere baksana ölü balık gibi 
-
pcp konusun çok hakim değilim ama aynı çekiç yayı ile farklı silahlarda alınan farklı değerler , silahların transfer deliği (pcp de öylemi deniyor bilmiyorum) ölçülerinin birbirinden farklı olmasından dolayı olabilir diye düşünüyorum