serdarhavsut adlı kullanıcının mesajları

    Malumunuz askerimizin terhis zamanı geldi , valla kendi şafağımı sayar gibi saydım , sonunda gidiyor x;.z ;şrofls;. Gidişini kutlamak icin cuma aksamı Osman abinin mekanda toplanacağız . Bol hamsi olacak gerisinden bahsetmiyorum. GeceTogay'ın otobüse binişi ve inmediğinden emin olmak icin Şereflikoçhisar 'a kadar yapılacak konvoy ile son bulacak . Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. Ömer ....... Neyse bişey demiyorum :)

    Akşam olup yatağa girdiğimde , içimden geçen tek şey ''çok şükür bitti'' oldu.


    Evet arkadaşlar Dün , yani 9 Eylül itibari ile A Takımı olarak , yapmış olduğumuz ilk Field Target yarışmasını tamamladık. Yarışma süreci gerçekten çok ama çok yorucuydu, Öncelikle bu yorucu koşuşturma içinde başta Yasin ve Mehmet olmak yardımlarını esirgemeyen tüm takım arkadaşlarıma gönülden teşekkür etmek istiyorum. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şakilde yaptı , ve bu organizasyonuda alnımızın akıyla bitirdik diye düşünüyorum. Eğer bu koşuşturmaca içersinde istemedende olsa , kırdığımız üzdüğümüz takım arkadaşlarımız varsa , hepsinden özür diliyorum ve helallik istiyorum. İyiki varsınız :D:D



    Sponsorlarımız olan Hatsan - Bahtiyar TAŞYAĞAN bey , Adore Mobilya - Volkan ULUSOY bey , MAK - Mehmet Ali KIL bey , Güney Av - Hüseyin GÜN bey ve bizleri yalnız bırakmayıp Adana'dan yarışmamıza katılan Hi-lal Av - V€Lİ KATRAN-CI abimize teşekkür ediyorum. Sayelerinde zengin ve çekişmeli bir gün geçirdik :D:D


    Yine bizi yalnız bırakmayan , İstanbul'dan kalkıp yarışmamıza katılan tüm Filintalar ekibinede teşekkürlerimi sunuyorum. Onlarla aynı ortamda bulunmak bile büyük bir zevkti. Umarım ev sahipliği yaptığımız bu organizasyonda kendilerini memnun edebilmişizdir. Herhangi bir hatamız veya eksiğimiz olduysa lütfen kusurumuza bakmasınlar , umarım bundan sonraki yapulacak etkinliklerde de bizleri yalnız bırakmazlar. :D:D


    Her ne kadar bu konudan bahsetmekten çok hoşlanmasamda #hims , İstanbul'dan Kalkıp gelen , birinciliği ve tüm hediyeleri toplayıp götüren Taylan Abimi tebrik ediyorum Şaka bir tarafa İstanbuldaki yarışmada ve burada Field Target'i hakkıyla yapan tek atıcı olduğunu ve bu dereceyi gerçekten hakettiğini düşünüyorum :D:D


    Üçüncülüğü alan ne ara gelip , ne ara yarışmaya katıldığını anlayamadığım Evren arkadaşımıda tebrik ediyorum :D:D


    Ayrıca yarışmaya katılan , dereceye giren giremeyen , seyirci olarakta olsa bizleri yalnız bırakmayan tüm dostları tebrik ve teşekkür ediyorum. :D:D

    Arkadaşlar yarışma kayıt saatine lütfen dikkat edelim. Yarışmanın sağlıklı ilerlemesi için bu çok önemli , kayıt süresi bitiminden sonra kesinlikle başvurular kabul edilmeyecektir.



    Bu arada hediyelerimiz elimize ulaşmaya başladı, biraz önce Hatsan Kargosu elimize ulaştı. Söz Uçup Yazı Kalmadı :) İlgilerinden dolayı Bahtiyar Bey ve Mustafa abiye eşekkür ederim.


    [Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8033/7936003384_04b9e24342.jpg]
    IMG_0974 by serdarhavsut, on Flickr
    [Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8309/7936006300_04dd292c7b.jpg]
    IMG_0973 by serdarhavsut, on Flickr
    [Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8444/7936008692_dae222b87d.jpg]
    IMG_0972 by serdarhavsut, on Flickr

    Evet arkadaşlar , çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Gerekli bildirimler bu başlık altında yapılacaktır. Sizlerden iyi bir katılım bekliyoruz :)


    V-eli abi saolsun yarışmayı ilk düşündüğümüz andan itibaren elinden geldiği ölçüde yardımda bulunmayı tahhüt etmişti. Kendisi ilk başlarda bir adet AA vermeyi istesede bizim taleplerimiz doğrultusunda lojistik destek sağlamayı kabul etti. İhtiyacımız olan hedeflerin teminini yaptı ve yarışmaya katılan arkadaşlarada süpriz hediyeleri olacağını söyledi. Bizimde kendisinden şöyle bir ricamız oldu gerçi şuan kabul etmiş değil, ama sizlerinde bu yöndeki düşünceleri ve desteği faydalı olabilir.
    Biz V-eli abi için yarışma günü alanda bir tanıtım standı oluşturup , elinde bulunan ürünlerin tanıtımını ve sıcak satışını yapmasını istedik , ama kendisi hobiseverlere ayıp olur düşüncesiyle bu isteğimizi kabul etmedi. Buradan aynı isteği tekrarlamak istiyorum , stand hazırlığını biz yaparız:)


    Senior74 Mustafa abininde yardımları ile Hatsan firması ile irtibata geçtik , isteklerimizi gayet olumlu karşılayıp derece girenlere verilmek üzere 1 adet BT-65 , 1 adet AT-44 ve bir adette AT-44 P2 tabanca vereceklerini söylediler, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bahtiyar bey'i ve Mustafa abiyide yarışma günü aramızda görmeyi çok isteriz. Duyduğumuza göre böyle bir organizasyonuda İzmir'de yapmayı düşünüyorlarmış , inşallah bizde o yarışmada yüksek bir katılım yapmayı planlıyoruz.


    Forum Arkadaşımız olan Adore Mobilya yönetim kurulu üyelerinden Volkan Ulusoy abimiz , atış alanı çalışmalarımız esnasında sürekli yardım tekliflerinde bulunmuştu fakat , daha önce yaptığımız planlamalar çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz için kendilerinden bir talebimiz olmamıştı. Son olarak atış alanı için sandalye ihtiyacı hasıl olunca kapısını çaldık ve isteklerimizi söyledik. Aslında kendisinden atış alanında kullanmak üzere 10 adet sandalye istemiştik ama saolsunlar gönlü zengin abilerimiz yarışmada dereceye girenlere birşeyler verelim diye düşünmüşler. Dün Yasinle gidip Adore Mobilyanın Konya yolundaki mağazasından 1 kamyon malzeme aldık
    Bu malzemeler içersinde atış alanında kullanmak üzere 10 adet katlanabilir plastik sandalye 3 adet katlanılabilir kamp sandalyesi, 1 adet katlanılabilir masa. Dereceye girenlere verilmek üzere 2 adet, iki kişilik katlanılabilir bahçe ve balkon koltuğu(http://www.hepsiburada.com/liste/adore-c…goryId=34001286) , 2 adet katlanılabilir kamp koltuğu (http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasy…uct-information) ve 1 adet tanışabilir hobi masası.



    Kendilerinden hediye isteğimiz olmamasasına rağmen MAK firması yetkilileri Mehmet Ali bey ve Murat Bey yarışmada hediye etmemiz için bir çift HAİX marka bot verdiler. Aynı zamanda yarışma günü alanda bir stand kurup İthalatını Yaptıkları BSA havalı silahlarının ve diğer ürünlerinin tanıtımını yapacaklar kendilerine teşekkür ederiz.


    Togay arkadaşımız vasıtasıyla görüştüğümüz Mersin Güney Av'ın sahibi Hüseyin GÜN abimizde konuyu açar açmaz yarışamıza bir adet Zoraki tabanca hediye edeceğini söylemiştir. Kendilerine'de buradan teşekkür ederim.



    Yine Mak Firmasından Murat bey vasıtası ile görüştüğümüz Av Doğa Dergisi sahibi ünlü avcı Kamil ÜÇBAŞ abimizde yarışma günü aramaızda olacağını , kendisi gelemese bile bir arkadaşı görevlendirip yarışma fotoğrafları ve yarışma disiplinin içeren bir makale ile yarışmamıza dergisinden yer vermekten mutluluk duyacağını bildirmiştir.


    Sanırım bu organizasyon en fazla sponsor desteği olan alan yarışmalardan biri olacak son , durum şimdilik böyledir.


    Moderatör arkadaşlardan ricam Yarışma ilgili diğer konularıda bu başlık altına yönlendirerek , tek başlık altından devam etmemiz olacaktır.