serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

iyi dilekleriniz için hepiniz saolun , banada biraz süpriz oldu öyle otururken birden aklıma geldi Mustafa abiyi aradım saolsun hemen aynı gün kargoya vermiş bugün aldım. Yalnız aldığım ayaklar kısa geldi dürbün şarjöre değiyor o yüzden takamadım. elinde fazla ayak olan varsa talibim!!! Silahı alır almaz Skyplume ve Emporto ile atışa gittik gez göz olmasada çıplak gözle 3-4 şarjör attım ufak tefek bişi ama baya ses çıkarıyor. Bu arada revo ile atma fırsatıda buldum Allahtan daha önce revo ile atış yapmamışım yoksa baya borçlanacaktım ;kihhik,

biraz erken oldu ama bu haftanın başlığı benden olsun , ee artık düğün derdi bitti balayındanda döndüm buluşmalara katılmamak için hiçbir bahanem yok. tetik parmağım kaşınıyor yeni silahımı denemek içinde sabırsızlanıyorum kimler geliyor ?

Yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

işim gereği hemen hemen hertürlü arazi aracını kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye edeceğim model lada nivadır :thumbup: her yönüyle tam bir avcı aracı.

dert çeker

dört çeker

yük çeker

az yakar

çok kaçar daha ne olsun.

avcı adam konfor aramaz zaten ve aramamalıdır bence.

Sivas Divriği ve Erzincan Kemah arasındaki zor arazi koşullarında çok uzun süre bu araçla ava çıktık ve bizi hiç yolda bırakmadı. dayandığımız hiçbir rampaya bayıra ben çıkmam demedi.

bence gözünü korkutma kendin sök, parçaları sırayla bir bezin üzerine yerleştir, toplarkende tersten toplamaya başla. ama yayı takarken yanında mutlaka biri olsun, zira pim falan takarken tek başına zor oluyor. toplamakta ne kadar zorlanırsan diğer seferler o kadar kolay oluyor.

kolay gelsin

bu silahları bende youtube de izlemiştim, sanırım 50 kalibrelik bi silahla yaklaşık 20 m de ateş tuğlasını parçalıyordu. Bildiğim kadarıylada namlularını değiştirmek çok kolay bir silahla birçok namlu kullanılabiliyor.

gamonun ürettiği bazı pelletler sağlıksız olabilir ama hepsinide aynı kefeye koymak bence yanlış, mesela herkesin bildiği bir gamo hunter efsanesi varki gerçekten ben benim silahım bu pelleti sevmedi diyeni duymadım , hernekadar artık üretilmesede bence harika bir pellet, sonra kullanmayı en çok sevdiğim pelletlerden biride gamo rocket tir. çok uzun mesafe düşünmediğiniz sürece gayet isabetli ve tahrip edici etkiye sahip bir pellet, ts 18 konusuna gelince bende forumdaki birçok arkadaşımla aynı fikirdeyim , gamo cu amcalar ortaya karışık bişeyler yapalım demişler yeşillik amaçlıda bunu üretmişler heralde.

cfx le kullandığımda pelletin ağırlığını çok hissetmiyorum ama crosman 2100 le 5 pompa yapıp attığımda biraz hızlı davranırsam havada fotolayabilirim heralde ;kihhik, ben genelde kuş lastiğine koyup atıyorum bu pelleti daha sağlıklı gruplar oluşturuyor.

valla haklısın Osman abi , bu ara baya aksattıım farkındayım , önlemimi önceden aldım ama işleri bitiremiyorum. Haftada bir gün izin var ondada işlere koşturuyorum bi de düğün sezonu başladı bu hafta baldızın düğünü vardı Samsun'a yolladık, önümüzdeki hafta sonu Samsun'da tekrar düğünü var, ondan sonraki hafta Sivas'ta amcaoğlunun düğünü var ondan sonraki iş yerinden başka bi arkadaş evleniyo, ondan sonraki haftada benim düğünüm var :wacko: yoğunluğa yetişmek zor olacak, ama hayırlısıyla bi bitireyim ondan sonra aranızdan ayrılmam artık kolay kolay ½bay£bay`;

cahit bey yeni dürbününüzden bu şekilde ayrılmanıza üzüldüm , ama bu dürbünün özelliği alyan vidayı gevşettikten sonra ayar vidasına hafif baskı uygulamanız gerekiyor , zaten bastırınca oturmayı hissediyorsunuz ve ayarı yapıyosunuz, dürbünün sıfırlamasının bozulmaması için böyle bir sistem koymuşlar, bende ilk başlarda becerememiştim ama sonralarda bu sistem çok hoşuma gitmeye başladı.