serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    dün bekledim ama başlık göremedim . sanırım benden sonra açılmış. sabah ahava güzel olursa kendim giderim dedim ama uykuya yenik düştüm. haftaya bi aksşlşk olmazsa havada iyi olursa güzel bi buluşma yaparız inşallah. bu arada Kamuran abi hayırlı olsun bu konuda bürokrasi nasıl işliyor yapılması gereken nelerdir bizede anlatırsan seviniriz ;d;

    Kamuran abi ellerine sağlık gerçekten harika görünüyor , konuşturmuşsun ustalığını ;d; Murat abiye'de hayırlı olsun , HW45 ler bambaşka bi görünüm kazanıyor sayende tebrikler.

    Bende hevesliyim böyle şeylere ama malzeme eksiğim var Örn: Mor koltuk ;kihhik,

    burdaymış

    Atv diyince dört çeker olması şart ben iki çekerlere ben atv demiyorum , olsa olsa modifiye edilmiş çim biçme makinası olur onlardan. çin mallarına gelince herşeyi ofsayt.

    bir iki markaya baktım ama hobi amaçlı bineyim üzerine 15 km hızı geçmeden takılayım derseniz okey, ama biraz atraksiyon yapayım dedinizmi hapı yuttunuz zira 20 km hızla ble viraj alamadım ben,

    Murat abi benim bildiğim kasalı mauserin dipçiği bi nevi silaha kılıf olarakta kullanılıyo, silah içinden çıkartılıncada kasası dipçik olarak takılabiliyodu , yanlışsam düzelt sanırım bu farklı bi model değilmi?

    bu silahın dipçikli olanına kasalı mauser deniyor, silahın pek hoş olmayan bi tarihçesi var.

    hitlerin almanyasında yahudi öldürmek biraz masraflı oluyormuş, hitlerin taşıması ve kullanması kolay ayrıcada çok güçlü olan bi silah istemiş. taşımasının ve kullanımınn kolay olmasındaki amaç motorlu nazi askerlerinin motosikletten inmeden yahudi avlamalarına olanak sağlamasıymış, güçlü olmasını istemelerinin sebebide idamlarda bu silahı kullanırlarmış arka arkaya dizilen 5-6 mahkumu tek mermi ile öldürürlermiş bu sayede mermi israfının önüne geçiliyomuş 8|

    Yakında fil gibi olucam yahu :( sonra bi buluşmaya geldiğimde başta termopl abim olmak üzere bir çok airguncı üzerime ateş edicek ve foruma resmimi koyacak ahanda bunu havalıyla vurduk diye biliyorum ben ;#^+.


    vede fil avı sevdiğimi duymuş vurulmaktan korkuyor atış buluşmalarına bu yüzden gelmiyormuş ;şrofls;. ;rofl.; #hims ;kihhik,
    selam ederim

    ;rofl.; #hims

    Webley Patriot namludan kurmalı bir tüfek mi kafam karıştı. Öyleyse kkurma kolu denilen şey bunda nerede? Teşekkürler.

    namludan kırmalı tüfeklerde namlu altında bağlı olup namlu kırılırken pistonu iten parçaya kurma kolu diyoruz, sizin silahınızdada mevcut g;$i

    Sayın forumdaşlar, benim patriot artık tamamen su koyverdi. Neredeyse hiç kurulmuyor. Benim de tüfeği hatsana göndermem lazım. Daha önce gönderen arkadaşlar bana bir yol gösterebilir mi? Sanırım kurma kolu iyice yamuldu. Çok fazla abanmak gerekiyor tüfeği kurabilmek için, namlu zarar görecek bu gidişle. Bi de arkadaş kurarken elinden kaçırdı namluyu. Gözle kontrolde hafif yukarı kalkma var gibi. Gruplar hafif yukarı kaydı. ama sağ-sol ayarı iyi. Namludan memnunum. Değiştirmeye gerek var mı sizce? Bu şekilde kullanılabilir mi sıfırlama yaptıktan sonra?
    İsabetli ve kazasız atışlar diliyorum herkese....

    Izmir - Ankara Karayolu 28. km. No. 289
    Kemalpasa 35170, Izmir - TURKEY
    Tel: +90 (232) 878 91 00


    önce telefonla arayıp durumu bildirin büyük ihtimalle gönderin diyecekler her kargo silahı almıyo ama hatsanın mng ile anlaşması varmış. kutunun içine fatura fotokopisinide koyun yardımcı oacaklarına eminim :thumbup:

    serdar kardeşim bildiğim kadarı ile sende dampa ayak var idi nasıl denedim mi tüfeğe takıpda?benim öğrenmek istediğim senden acaba bu dampa ayak kayma yapıyormu senin tüfeğinde?

    dampa şimdilik kayma yapmııyor yaklaşık 20-30 atış yaptım ama bişi olmadı. benim dampa oynanmış olduğu halde !