Valla pompa yapmak bana zor geldi. Serdar'ın elleri de kolay olmadığının göstergesidir. Tanımayanlar için Serdarım öyle ufak tefek karamürsel sepeti biri değildir. CO2 tüpte basınç düşmesi meselesine gelince; vuruş noktasındaki düşme çok rahatlıkla görülüyor ve bir sonraki atış hafif yukarı alınarak bu düşme telafi ediliyor.Silah sarsıntısız ve şarjör 12'li olduğundan telafisi çok kolay. Bu arada ev içi atışlardan bahsediyoruz unutmayalım. Ayrıca bir tüple 60-70 atış yerine ( fazlası bile atılabiliyor denenmiştir) 40-50 atış yapar tüp değiştirirseniz bu da sorun olmaktan çıkar.
1077 ile 50. atışınızı yaptığınızda; 2100 ile en fazla 10. atışta olabilirsiniz. 2100 ile 50 atış yapmak için arnold gibi olmak lazım.
Rıfat abi alemsin valla ne diyeyim sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün ![]()
Valla arkadaşlar 2100 ü cuma günü aldım Rıfat abiminde dediği gibi pompa yapmak baya zor bi iş 2-3 pompa kesmiyo biraz fazla yapayım deyincede ister istemez insanı yoruyor ,hala pazularım ağrıyor ama ben işi biraz abarttım heralde cuma gününden bu yana 500-600 atış yapmışımdır, ayrıca ilk başlarda elde su toplaması yapıyor pompa kundağı pek ergonomik değil.
bir ikinci hususta silahta yivset yok denecek kadar az, hatta yok, bahsedilen istikrarlı atışları ben bu silahta malesef göremedim, bendeki 6-24 leapers dürbünü taktım üzerine pek şekilli oldu ama sıfırlamak bir türlü nasip olmadı
aynı pompa sayısıyla pelletler her seferinde başka başka yerleri vurdu.
benim gözümdeki başka bir eksiside pellet yükleme yuvası çok dar pelleti bırakınca ters düşebiliyor tekrar çıkar tekrar tak bazen sinir ediyor.
ama genede güzel bi silah tepme denen hiçbişey yok daha iyi bir namlu ile şahane bişi olurdu heralde , bu silahtan aman aman bişiler beklemek bence yanlış olur ama genede eğlencelik güzel bi silah , ne demişler ne kadar köfte o kadar ekmek yada ne kadar ekmek o kadar köfte (böyle bişeydi heralde
)
alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun