+1 hangi tüfekte kullanacağınızı ve dürbününüzün ne olduğunu söylerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz. Ayrıca bahsettiğiniz ayak dampa değil tek parça ayak aynısı bende mevcut. Maksimum 20 ytl değerinde daha fazlasını ödemeniz sizin zararınıza olur.
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murat abi eline sağlık gerçekten harika paylaşım, havalı silahlarada böyle animasyonlar hazırlansa şahane olur, yokmu aramızda yapacak babayiğit
-
Evanix ler haziranda geliyormuş, gözümüz aydın

-
Fx şenliğinin gölgede kalması mümkünmü Mustafa abi
o bir şölen olacak -

haziranda şenlik var o zaman
-
Mustafa abi ben yanlışmı okudum yoksa haziranda ar6 mı geliyor dedin

-
eline sağlık Murat abi gerçekten çok güzel bir yazı , perişan ettin beni valla.
-
dün bekledim ama başlık göremedim . sanırım benden sonra açılmış. sabah ahava güzel olursa kendim giderim dedim ama uykuya yenik düştüm. haftaya bi aksşlşk olmazsa havada iyi olursa güzel bi buluşma yaparız inşallah. bu arada Kamuran abi hayırlı olsun bu konuda bürokrasi nasıl işliyor yapılması gereken nelerdir bizede anlatırsan seviniriz

-
Kamuran abi ellerine sağlık gerçekten harika görünüyor , konuşturmuşsun ustalığını
Murat abiye'de hayırlı olsun , HW45 ler bambaşka bi görünüm kazanıyor sayende tebrikler.Bende hevesliyim böyle şeylere ama malzeme eksiğim var Örn: Mor koltuk

-
Daha Çok Göster
Ben bu tüfeğe hasta oldum,
FT versiyonuda var, ama HP daha güzel, ve daha hafif. 40Joule 30ft/lb falan oluyor yaklaşık, demekki hw100'den güçlü,
anti-vibrasyon sistemi var, güçlü bir müsabaka silahı olarak adlandırılabilir.Uzunluk : 1000mm (5.5mm)
Namlu uzunluğu: 550mm (40joule)
Ağırlık: 3300gr.
Tetik: mekanik
Tetik ağırlığı: 50-250gr.
Max. güç: 40 Joule1. foto FT versiyonu,
2. foto LG110HPThe content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. burdaymış
-
Atv diyince dört çeker olması şart ben iki çekerlere ben atv demiyorum , olsa olsa modifiye edilmiş çim biçme makinası olur onlardan. çin mallarına gelince herşeyi ofsayt.
bir iki markaya baktım ama hobi amaçlı bineyim üzerine 15 km hızı geçmeden takılayım derseniz okey, ama biraz atraksiyon yapayım dedinizmi hapı yuttunuz zira 20 km hızla ble viraj alamadım ben,
-
aşırı güçlü olmadığı sürece pcp lerin hiçbirinde tepme yokki zaten -
silahın sağında hicri 1164 yılında numune olarak üretilip Şah Rıza Pehlevi ye hediye edilmiştir yazıyor, mekanizmanın üstündede yapıldığı fabrika yaızlı
-
bildiğim kadarıyla meşhur parabellum diye bahsi geçen silah bu
[Resim Engellendi: http://img215.imageshack.us/img215/1283/000000zg8.th.jpg]
Murat Abinin bununla ilgilide yazısı var
-
ben ilk yazıyı yazdığımda ilk fotolar yoktu
tamam bahsettiğim bu modeldi benim 
-
Murat abi benim bildiğim kasalı mauserin dipçiği bi nevi silaha kılıf olarakta kullanılıyo, silah içinden çıkartılıncada kasası dipçik olarak takılabiliyodu , yanlışsam düzelt sanırım bu farklı bi model değilmi?
-
sanırım böyle bir silah vardı , ama ne kadar stabil atış yapıyor onu bilmiyorum forumdada işlenmişti
Quigley V Havalı Tüfek ...Mutlaka İnceleyin...
sanırım bi sorun var linki atıyorum ama aktif olmuyor , havalı tüfek bölümünde yukarıdaki başlık altında işlenmiş. -
bu silahın dipçikli olanına kasalı mauser deniyor, silahın pek hoş olmayan bi tarihçesi var.
hitlerin almanyasında yahudi öldürmek biraz masraflı oluyormuş, hitlerin taşıması ve kullanması kolay ayrıcada çok güçlü olan bi silah istemiş. taşımasının ve kullanımınn kolay olmasındaki amaç motorlu nazi askerlerinin motosikletten inmeden yahudi avlamalarına olanak sağlamasıymış, güçlü olmasını istemelerinin sebebide idamlarda bu silahı kullanırlarmış arka arkaya dizilen 5-6 mahkumu tek mermi ile öldürürlermiş bu sayede mermi israfının önüne geçiliyomuş

-
gerçekten harika bi silahmış , ama alamadıktan sonra neye yararki
, en iyisi 9mm en azından mermi problemi yok. -
Yakında fil gibi olucam yahu
sonra bi buluşmaya geldiğimde başta termopl abim olmak üzere bir çok airguncı üzerime ateş edicek ve foruma resmimi koyacak ahanda bunu havalıyla vurduk diye biliyorum ben 
vede fil avı sevdiğimi duymuş vurulmaktan korkuyor atış buluşmalarına bu yüzden gelmiyormuş
selam ederim