Mustafa Abiye verilen teklif 750-800 euro civarıymış
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ahhh be kardeşim diye diye bizimde rüyalarımıza soktun şu tüfeği...

ben ne yapayım adamlar yapmış, tam bir sanat eseri,da vinci nin son akşam yemeği, mozart ın bilmem kaçıncı senfonisi , ibrahim tatlısesin ayağında kundurası gibi bişey bu silah
-
hocam eline emeğine sağlık
-
Webley Patriot namludan kurmalı bir tüfek mi kafam karıştı. Öyleyse kkurma kolu denilen şey bunda nerede? Teşekkürler.
namludan kırmalı tüfeklerde namlu altında bağlı olup namlu kırılırken pistonu iten parçaya kurma kolu diyoruz, sizin silahınızdada mevcut

-
Sayın forumdaşlar, benim patriot artık tamamen su koyverdi. Neredeyse hiç kurulmuyor. Benim de tüfeği hatsana göndermem lazım. Daha önce gönderen arkadaşlar bana bir yol gösterebilir mi? Sanırım kurma kolu iyice yamuldu. Çok fazla abanmak gerekiyor tüfeği kurabilmek için, namlu zarar görecek bu gidişle. Bi de arkadaş kurarken elinden kaçırdı namluyu. Gözle kontrolde hafif yukarı kalkma var gibi. Gruplar hafif yukarı kaydı. ama sağ-sol ayarı iyi. Namludan memnunum. Değiştirmeye gerek var mı sizce? Bu şekilde kullanılabilir mi sıfırlama yaptıktan sonra?
İsabetli ve kazasız atışlar diliyorum herkese....Izmir - Ankara Karayolu 28. km. No. 289
Kemalpasa 35170, Izmir - TURKEY
Tel: +90 (232) 878 91 00önce telefonla arayıp durumu bildirin büyük ihtimalle gönderin diyecekler her kargo silahı almıyo ama hatsanın mng ile anlaşması varmış. kutunun içine fatura fotokopisinide koyun yardımcı oacaklarına eminim

-
serdar kardeşim bildiğim kadarı ile sende dampa ayak var idi nasıl denedim mi tüfeğe takıpda?benim öğrenmek istediğim senden acaba bu dampa ayak kayma yapıyormu senin tüfeğinde?
dampa şimdilik kayma yapmııyor yaklaşık 20-30 atış yaptım ama bişi olmadı. benim dampa oynanmış olduğu halde !
-
rüyalarımda bile bu silahı görüyorum, ahh bi gelse

-
aynen o işte. silah iyi hoşta çok ağır ya. dürbünüde takınca 4 kilo oldu heralde , istikrarlı atışlar yapamıyorum. ayakta 20 m den soda şişesinin altını 3 atışta zor vurdum
-
-
iki gün yoktum konu baya dağılmış

Geçmiş olsun
Benim Patriotta Su koyverdi Tetik kırıldı, aliminyum veya zamak döküm sanırım.1000 pellet ancak attım.Kundak bağlantı vidasının bulunduğu noktadan komple çatladı.Hatsanın servisini aradım göndermemi söylediler.Bende 13.03.2008 de kargoladım Bakalım benimki nasıl gelecek.inşallah sizin söylediğiniz tarzda düzeltilip gönderilir.
sanırım benim silahın erken gelmesinde Mustafa Abinin aramasının etkisi oldu bu kadar çabuk geleceğini tahmin edemezdim

Serdar'ım hayırlı olsun önce ki tüfeğinin gücüyle alakalı şüphelerinde vardı,yeni tüfeğin farkı varmı ?
abi silahta güç baya farketti senin verdiğin piledriver pelletle geçen gün attığımız tuğlaya attım bu seferki etki baya fazla oldu. ama yeşil gresten sonra daha iyi olacağı kanaatindeyim.
-
Geçen hafta bir adet dampa ayak almıştım ama patriota olmamıştı, bende uydurayım diye önce ayağı biraz traşladım , sonrada dürbün kanalını eğeyle düzeltmeye çalıştım, ama hiçbi sonuca ulaşamadım ve elimde orjinalliği bozulmuş bir adet dampa ve bir adet tüfek oldu.
Ama saolsun Mustafa abi durumu öğrenince hatsan Bahtiyar beyi aramış ve silahı onlara göndermemi söylemişti. silahı salı günü hatsana yolladım ve biraz önce kargo gelince inanamadım. silahı Webley raider 10 kutusuyla göndermişler
kendi kendime hadi gene iyisin hatsan sana bi güzellik yapmış dedim
açınca Webley patriotu gördüm ama daha çok sevindim.saolsun hatsan bana birinci nesil sıfır kilometre bir silah göndermiş. dürbün kızağına baktım çok düzgün görünüyor benimkiyle hiç alakası yok.
Buradan biz havalı silah severlere yardımlarını esirgemeyen Mustafa Abime teşekkürlerimi sunuyorum. iyiki varsın Msutafa abi

ayrıca daha üç gün geçmeden silahımı yollayan Hatsan - Bahtiyar Beye ayrıca teşekkür ediyorum

-
çok güzel bi çalışma elinize emeğinize sağlık

-
Allah mesut bahtiyar etsin abi.
Bu hafta hava kapalı aslında bu hafta çok istiyodum buluşma olmasını ama hava nedeniyle olmaz gibi geliyo. neyse bu haftada uyurum artık

-
Tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş
aslında bu tür ürünerde dışa bağlı kalmamak lazım , ülkemizdede çok kaliteli ve seri üretim malzemeler yapılabileceği kanaatindeyim. -
silah gerçekten harika görünüyor, iyi bakıldığı belli gıcır gıcır. iyi günlerde kullanılmasını dilerim. buluşmalardada görsek fena olmaz hani

-
hafta içi hava ne güzeldi hafta sonu yaklaştı gene bozdu, cumartesi yağmasa bari kaşıntı tuttu beni

-
Benim webleyde bi sıkıntı var ama çözemedim
dampa ayak aldım ayağın ek parçası vidaları sıktığımda tam oturmadı, ayağın tırnakları kalın biraz incelteyim dedim biraz taşladım olmadı , bu sferde tüfeğin kanallarını eğeyle biraz genişleteyim dedim sonuç "0"şimdi elimde taşlanmış bir dampayla kanalı eğelenmiş bir tüfek var

başkalarına sordum aynı dampa herkesin silahına tam olmuş benimkine olmadı, veli beyede sormuştum ama öyle bişey mümkün değil demişti. tüfeği bozmamış olsam bende hatsana yollardım , ama iş işten geçti neyse sağlık olsun webleye dürbünsüz devam
-
serdar kardeş sende dampa var senin bi üstündeki sorumu bakarak yanıtlayabilirmisin sana zahmet?
dampayı açmadım bugün açarsam ona bakarak sorunuzu cevaplarımserdar kardeş ne yaptın dampa ayağı sabitliye bildinmi geçen zaman içersinde?
ne yaptıysam dampa webleye olmadı , dampa ayağın tırnaklarını incelttim, tüfeğin üzerindeki kanalı eğe ile genişletmeye çalıştım , ne yaptım ne ettiysem dampa silahı tutmadı. anlıycan ikisinide bozdum
bende webleyi dürbünsüz kullanmaya karar verdim yoksa en sonunda ikisinide kıracam o olacak. -
-
Mustafa abi bence evanix gibi bir silahı getirirseniz eminim birçok hobidaşımızın hayır duvasını alırsınız , ama kara şişeler ne gibi dua eder onu bilemem
ben bi kaç arkadaşımlada görüştüm eğer mümkünse böyle bişey ön sipariş açarsanız sizin yükünüzde hafiflemiş olur , benim kanaatim bu silah yok satar, ben bu olaya başkaları gibi karamsar bakmıyorum şu anda Türkiye de böyle silahların olduğunu bilen kaç kişi var?Ben bile foruma üye olana kadar bilmiyordum , bu hobinin her geçen gün giderek büyüyeceğinden hiç şüphem yok , pazar sıkıntısı çekileceğinide hiç zannetmiyorum.