tamam o zaman sen sıkıntı olmaz diyosan problem yok mühendis sensin
benimki sadece fikirdi ![]()
peki şimdi ölçülerimiz ne olacak atış yollarının ayrımını nasıl yapıcaz ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
tamam o zaman sen sıkıntı olmaz diyosan problem yok mühendis sensin
benimki sadece fikirdi ![]()
peki şimdi ölçülerimiz ne olacak atış yollarının ayrımını nasıl yapıcaz ?
Emre eline emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş. yanlara çapraz profil atmanın eksi ve artıları neler olur , aynısı olmasada ona yakın bi mukavemeti direkler arasına atacağımız ekstra dikmelerle sağlayabilirmiyiz ? giriş çıkışlarda engellenmemiş olur
böyle bişey mümkünmüdür? çizimini azıcık kurcaladım umarım kusura bakmazsın ![]()
[Resim Engellendi: http://img229.imageshack.us/img229/8410/poligonbz7.th.jpg]
tabancayla atsan bozulmaz.
tabancayla ben onları ancak 2 m den vurabilirim zaten
hernekadar tüfek atışı iyi olsada çözemedim ama tabancada felaketim ![]()
ikinci gruplar gayet iyi bence , nefes kontrole dikkat ederek bi daha deneyin ![]()
abi koku varsa ben almayayım
benimde o konuda acayip takıntım var ama bu gidişle sen sağlam bi çözüm bulacaksın gibi geliyo, zaten bende şu an pcp yok pistonlulardada bu kamuflaj işi zor ama yinede teşekkür ederim ![]()
zaten o akslara profil kaynak yapmayla yeniden temel atmak hemen hemen aynı maliyeti getirir gibi geliyo , kendi temellerimizi atarız bizde proje istediğimiz gibi olur en azından, biz ortama değil ortam bize uyar ![]()
gayet güzel olmuş, bu prototipi deneyelim de serdar'cım hataları eksikleri görelim ona gore seri üretim 4-5 tane daha yaptırırz, haftasonu buna bi eziyet edelim de 4-5 atışı 100 er pellet den 500 pellet i bi yesin
yeni imlata geçeriz
ok iyi olur ama gördüğüm kadarıyla tam tur dönmüyo pcp ler buna sağlam bi kaç atış yaparsa menteşeleri bozar gibi geliyo ![]()
bu arada bizim iş ne oldu ? varmı bi gelişme ?
ama bi tane kesmez bizi yaptırmışken bi kaç tane olsaydı bari
(yüzsüzlüğünde bu kadarı yani
)
çok iyi ya cumartesi deneriz bakarız nasıl olmuş ![]()
kum torbası atış desteği saolsun Raptorx erdem abi bizlere yaptırdı bunlardan gerçekten çok kullanışlı ![]()
dürbünle en pratik sıfırlama nasıl yapılır?(istek-tecrübe) boresight konusu burada geçmişti bakabilirsiniz
hareketli parçalar çıkartılıp silaha elektroliz kaplama uygulansa nasıl olur sıkıntı yaratırmı acaba, silaha herhangi bi zararı olurmu ? bence krom görünümlü silahlar çok hoş olur.
namludaki şok sıkıştırmayı artırmak içinmi yapılıyor ![]()
ben çok görmedim av market klasiği diyip geçtik. zaten sonrasında kullanan arkadaşlardanda duyduğum kadarıyla bu alet havalı silah sıfırlamasında pek işe yaramıyomuş deneme yanılma yöntemiyle öğrenmişler bana dedikleri boşa masraf.
valla ben havalılarda bu tip değişiklikleri seviyorum dün nette bi silah görmüştüm ama şimdi bulamıyorum başka bi tane daha var onu ekleyeyim bence çok güzel görünüyor
benim kafama takılanda bu zten zorllanmadan çıkıyo ![]()