fişeklerinin boyuna bakılırsa o silahlar 22 olarak geçiyor ve yivli silah ruhsatına tabi olur türkiyede varmı bilmiyorum ama yoksa yurt dışından getirmek çok zor
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende dün araba baktım http://www.peugeot.com.tr/configure/Show…rc.php?id=64588 hoş araba gibi geldi ama pejo konusunda emin değilim
-
ne demek abi lafımı olur ama daha ayak bulamadım martta mustafa abi getiriyomuş ayak onu bekliycem galiba

-
cherry ? valla çin malı arabalar konusunda pek emin değilim fiyat ne civardaymış bunun ? oda yazıyomuş gerçi
ama genede yanlış yorum yapmamak lazım -
valla salıya kadar çatlarım ben

-
biz o zamana kadar tahmin yürütmeye devam edicez demekki
mesela ne olabilir? Beeman olabilir çok güzel pistonluları var

alman Hammerli geniş bi pistonlu arşivi var
Sumatra olabilir
shinsung diyecem ama pistonlu modelini göremedim hiçanaa biz asıl bombayı unuttuk yaa evet bu olabilir işte Airarms

-
abi gerçekten çok güzel hw100 ün üzerinde bu kadar inceleme fırsatım olmamıştı. dampa ayaklar bi gelsin ozaman tüfeğin üzerinde kapaklı fotolarınıda çekerim

-
-
valla ben sordum ama Mustafa abiden cvp gelmedi.
şimdi bi düşünelim neler olabilir.
bam- çinin sizlerden öğrendiğim kadarı ile eski bi ateşli silah üreticisi sonrasında sektörü havalı silaha çevirmişler. ellerindeki silah modelleri piyasadaki kaliteli silahların tam olmasada benzerleri. Kalite olarak duyumlarımız çin malı diyipte geçmeyin bu adamlar işten anlıyor şeklinde ama. uluslar arası forumlardan anladığım kadarıyla silahı kullananlar memnun ama çin malı ön yargısı hesaba katılırsa küçük bi ihtimal.
steyr- asıl işi ateşli silahlar olan bu firma bildiğim kadarıyla traktörden dikiş makinasına kadar herşeyi üzeriyor. silahları gerçekten çok çekici biraz müsabaka silahı tadında olsada gelecekten fırlamış hissi veriyor ama fiyatları husunda düşünülecek olursa biraz tuzlu , herkesin sahip olmak isteyeceği ama ülkemiz şartlarında herkesin sahip olamayacağı bir silah
gelelim koreli evanix'e bu konuda şahsi düşüncelerim maço görünümlü, güçlü , yurt dışı fiyatlarının diğer silahlara göre daha hesaplı olması ülkemizdede azıcık diş sıkmayla herkesin sahip olabileceği bir silah diye düşünüyorum, silahların pompaları ile birlikte alınırsa tüp sıkıntısı çekilmeyeceği kanaatindeyim bencede evanix olabilir

-
bam - evanix - steyr

-
son videoda bişi vardı ben onu merak ettim değişik sesler çıkarıyodu arkadaş
acaba balıklarımı çağırıyodu desem alay konusu olurum heralde 
-
vieoda gördüğüm kadarıyla arkadaş profesyonel dalış kıyafetleri kullanıyor onu tam anlayamadık ama tüplü dalıyor olabilir

-
yaşa MUSTAFA ABİ

-
-
havalıdan anlıyosa güzel silahmış diyebilir
ama şu anda herhangi bir engelleyici yasa yok değilmi mustafa abi. dayanakları ne olabilir 
-
ama alet çok esaslı , mitralyöz mü deniyodu buna ? amerika bu tür silahların satışı ve ruhsatlandırılması konusunda baya rahat heralde, adamlar atış buluşması yapıyo bi nükleer silah yok

-
-
-
-
abow bu ne ya, bu amerikalar harbiden arızalı ya o boş kovanlar arabanın boyasını çizse yazık günah dimi ya