Bekleyecekde olsam katresudan almak isterim,yoksa uğraşıcam uzakdogudan getirmeye...
acele etmeyelim abi Katresu'da yok yok olacak ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bekleyecekde olsam katresudan almak isterim,yoksa uğraşıcam uzakdogudan getirmeye...
acele etmeyelim abi Katresu'da yok yok olacak ![]()
engin kardeş bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederiz anlaşılan sen bu işte baya profesyonelsin ayrıca çekimlerde çok güzel eline emeğine sağlık.
ben bu yaz olympos ta yapayım bu işi dedim dandikbi zıpkın aldım bi hafta boyunca daldım çıktım ama nafile tek vurabildiğim 8 cm lik bir kaya balığı oldu
cümle aleme rezilliğimde cabası ![]()
[Resim Engellendi: http://img441.imageshack.us/img441/6505/s6300186le4.th.jpg]
Hayırlı olsun Serdar...Demek sen kaptınnn....
![]()
![]()
evet abi Erdem abi saolsun salı günü söylemişti ![]()
teşekkür ederim saolun gerçekten dürbün harika ama cfx e olmatı mermi yatağını kapattı mecburen patriota takacaz ![]()
yaşa Mustafa abi gözünü seveyim fazla gecikmesin ![]()
Benim otomatik parallax ayarlı bushnell artık kesmemeye başlamıştı sağa sola bakınıyodum ne alsam diye
Raptorx Erdem abi kendisi yeni dürbün alınca saolsun LEAPERS i bana verdi bugün yeni dürbünümü aldım pek afilli bişey canımmm. Şimdi bunu neye taksam diye düşünüyorum Patriota güzel olur ama dampa ayağım yok
neyse buluruz onuda , ondan sonra korksun boya topları titresin şişeler ![]()
arkadaşlar bu silahlar müsabaka silahı diye biliyorum
genelde yarışma amaçlı kullanılır ergonomi , denge, hafiflik ön planda tutularak imal ediliyorlar kullanım amaçları hedefi vurmaktır, hedefi yıkmak değil güçleri piyasadaki pcp lerin çok altındadır zaten fiyatlarıda biraz pahalıdır bize göre silahlar olmadığını düşünüyorum tabi kişiden kşiye değişir bu kavram, paylaşım için teşekkürler
o zaman dürbün işini sen biraz ertele abi mustafa abi getirene kadar en azından belki kamuflaj yeni malzemeleride gelir o zamana kadar ![]()
ilk dürbünüm bushnell bayada hoşuma gidiyo çok net bi dürbün çok güzel görüntü veriyo hernekadar eski bi model olsada ilk göz ağrım. ama adamlarda süper teknoloji var benim dürbünümdeki özelliğin başka dürbünlerde olduğunu zannetmiyorum ![]()
otomatik paralax
bi atış yapıyorum görüntü bozuluyo bi atış yapıyorum görüntü cam gibi ![]()
ellerine emeğine sağlık abi çok güzel olmuş
ama dürbünü ayarlarken sıkıntı yaratacakmı ?
o zman düşüneceğimiz gölgelk 7 m uzunluğunda olursa 5 m lik kısıma rest masası yaparız 2 m lik kısmı boş bırakırız oradada yatarak atış yapılır yada tamamını rest masalı yaparız yatarak atanlarda masanın altından atarlar. gölgeliği 7 veya 8 parçaya bölersek aynı anda 7-8 kişi atış yapabilir. kulvara zaten fazla bi masraf yapmaya gerek yok sadece sonuna topraktan yığma set uygulayabiliriz. şarzlı ışıldak değil direk elektrik isteyelim aylık üstümüze düşenide zamanı geldikçe paylaşırız.
şimdi o silahın üzerinde artık BSA var
leapers yok
valla paintte ancak bu kadar oluyo idare edin artık ![]()
[Resim Engellendi: http://img229.imageshack.us/img229/1450/adszlh4.th.jpg]
Arkadaşlar,
önce kendi aramızda arazide neler yapılabilir, 1-2 alternatifiyle belirleyelim, bunların maliyetlerini çıkaralım. Daha sonra Paintsign'ın ortaklarından bir randevu alalım. Projemizi aktaralım, çünkü birisiyle konuşsak bile diğer ortaklarınında onayı gerekecek.yalnız:
1. çok pahalı bir işe girmeyelim, mülk bizim değil sıkıntı olursa fazla üzülmeyelim.
2. adamları ürkütmeyelim, kendi asıl işlerine zararlı olmayacağını, ve tersine tesise bir artı kazandırabileceğimizi gösterelim.herkez aklına gelenleri yazsın, mümkünse plan gibi çizsin, cumartesi üzerinde konuşalım.
.
+1 katılıyorum öncee burda konuyu tartışalım gittiğimizde elimizde bişeyler olsun
yağlama yapmadan önce tüfeği parçaladığında tetik tertibatını sakın sökme , pistonu çıkartırken üst kapağı açtığında yay boşalır. yay boşalınca tetik tertibatını komple çıkar , çünkü cfx in tetik şemaları farklı. şemaya göre tekrar toplarım dersen sana sıkıntı çıkarabilir. piston keçesinin önünede yağ sürmemeye dikkat et mauser gibi patlıyo ![]()
fiyatı ne olcakmış acaba
1500 $ mı, ancak kurtarır heralde