tetiğim geldi silahı dağıttım ama bi sorun var yay tetik üzerindeki yavaya oturmuyo. birde gamo cfx in tetik montaj şeması varsa çok iyi olur ben bunu nasıl topluycam kafam karıştı
![]()
serdarhavsut tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tetiğim biraz önce geldi bakalım becerebilecekmiyim
-
watch?v=BLwX9DxICR8&feature=related
-
geçen hafta ne sorsak alışverişe çıkmadık diyorlardı osebepten yani

-
bu konuyla ilgili en son araştırma 2004 te başlaış ama seninde dediğin gibi bi sonuca varamamışlar heralde

-
Arkadaşlar cumartesi sabahı kimler katılabilir, hava güzel olacak gibi?
Piknik yapar fotoğraf çekeriz
vakit bulursak atışda yaparız 
abi piknik için ne lazımsa kararlaştıralımda ona göre tedarikli gelelim sonra gidince orda alışveriş yapmadık demesinler

-
ben gelirim , koşa koşa gelirim

-
bunu düşünmemişştim
pim falan başka bişi artmıycakk dimi 
-
altın tetiğim bugün gelir diye umuorum
sormak istediğim orjinl tetiği söktükten sonra yeni tetiği takınca parça artacakmı acaba 
-
hayırlı uğurlu olsun isabetli atışlar dileyelim.
raptor pelet diğerlerine göre hafif olduğu için genel olarak atışlarda sapma yapıyor benimde raptorla yaptığım atışlarda bu sapma hep yukarı doğru oldu. gamo hunter tavsiye ederim kubbeli bi yapıya sahip olduğu için havayı daha güzel yarıyor ve atışlarda istikrar sağlıyor.
tekrar hayırlı olsun
-
şahsen ben erdem abinin silahın sesine hasta oldum o silahları susturucuz kullanmak daha havalı
diye düşünüyorum -
yardımcı olmasına sevindim

-
gerçi mustafa abide emin değilim diyor

-
rakam banada azıcık yüksek gibi geldi 1250 fps
ama eğer söylendiği gibi birkaç namlu seçeneğiile kullanımı mümkünse alınabilir, tabi görmekte fayda var -
heralde koleksiyonumun ikinci silahı bu olacak

denemekte fayda var diyorum eğer söylendiği gibi farklı namlu secenekleri ile kullanılabiliyorsa dahada güzel olu

-
o zaman yay tutucunun biran önce imal edilmesi için dua edip bekliycem

teşekkür ederim hocam saolun
-
peki titreme için tavsiye edeceğiniz bi çözüm varmı ?
-
Mustafa hocam velibeyden biraz önce bu tetikten sipariş ettim, sanırım yakında gelir.
birde silahta atış esnasında bir titreme var bunu gidermek için ne yapmalıyım. bi yazınızda sizin yaptığınız yay tutucularla bunların engellendiğini yazmıştınız , acaba elinizde o yay tutuculardan mevcutmu?
diğer bir sorumda cfx için türkiyeden temin edebileceğim kaliteli bir yay varmı ?
yardım ederseniz çok sevinirim
-
havalı silah severler tatile giderken fazla kalabalık gitmelerine gerek yok al bi makarna kes parçala ohh

-