dürbünü çift parça ayakla biraz daha ileri takma şansınız vardır inş.
surrounder tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kazasız belasız sadece hobi için kullanmanızı temenni ederim hayırlı olsun
-
harika grupman
-
güç=evanix ar6
güç+nokta atışı=condor(tek tek doldurmak gerekiyor . hava dolumu için tüpü sökmek gerekiyor)
pcp sahibi değilim ama işin özeti bu
condor almayı düşünüyorum çünkü hem güçlü hemde tüpü söktüğünüzde bond çanta tarzı bir çanta ile rahatça taşınabilir
ama diyer tüfekler için kılıf almak lazım dışarıda taşırken millet dik dik bakıcak -
buna benzer birşeyi 10 cm lik demir boru ve çocukların oynadığı basit bilye ile yapmıştım demir saçtan imal edilmiş boya kovasını iki taraflı deliyor ateşlinin gücü çok başka
-
hem jsb tarzı profesyonel pelletler gibi çapaksız hemde raptor gibi daha sağlam bir malzemeden yapılmış pellet önerebilirmisiniz ?
-
profesyonel ve pahalı bir silah sanırım
-
Daha Çok Göster
Yabancı bir sitede 8 inç olanın özelliklerine baktım bakmaz olaydım.
Bu silahın siparişini vermeden biri beni durdursun yoksa mesajı gören herkes mesul olur
ASG Revolver, GNB.MB-L, CO2, Dan Wesson 8"
Weight: 1040 grams
Length: 338 mm
Pipelength: 193,5 mm
Velocity: 165(540) m/s (fps)
Capacity: 6 rounds
Energy: 2,7 JouleBu arada Türkiye de bir internet sitesinde 6 inç nikel olanı var.
eğer belirttiğiniz gibi bir mermi çıkış hızına sahipse gerçekten iyi bir değer almadan önce emin olmak lazım -
Dolum ucu pompa ile değilk silah ile gelir.
Dürbün olarak ben BSA 8-32-44 kullanıyorum. sıkıntı yok. Ama 24 x de yeterlidir. Menzil konuısunda kesin emin değilim. 16 grain fx ile 174 metrede şişe kırdım. Daha ilerisi özellikle 18 grain ile hayal etmeye bağlı.
hocam af buyur benimde aklıma takıldı şimdi malum kadir bey gladiator ile 300 metreden şişe kırmış modsuz haliyle. şimdi t12 gladiatorden daha düşük bir namnu çıkış hızınamı sahip?
not: şimdi baktım sitesinde yazılanlar doğruysa arada baya güç farkı varmış ama iki silahıda kullanan ustalar bu konuda ne düşünüyor sormak lazım -
GUN POWER SSS AİR RİFLE PCP TÜFEK ( Airforce Condor )
Kalibre : 5,5 mm
Namlu uzunluğu : 60 cm ( Lother Walther Namlu )
Toplam uzunluk : 98,5 cm
3000 psi/200 bar basınç
490 cc Tank
Hız : Saniyede 1200 feet
storm modelinin açıklamalarında ise 120 ile 310 metre /saniye arası değişir demiş pek sağlıklı bir bilgi değil sanırım -
ummadığın taş baş yarar desert eagle etkisi yapıyormuş fena olur

-
moderatör silah performansında azalma yaparmı acaba?
-
abi şunu bana bir versene ya bir bakayım geri veririm

-
-
ilk fırsatta bende alırmıyım ki

-
fiyat olarak nasıl olacak acaba?
-
vaşşş demek istiyorum
-
neyse zaten pekde tartışmaya gerek yok sanırım bu konuda
-
bu konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama ben şimdi gördüm 9 mm havalı silahlarımız varmı şu an ülkemizde?
-
bu bildiğin öldürücü silah yaww