cevap için teşekkür ederim .biraz araştırdım dediğiniz gibi 77.8 grains den daha hafif 9 mm pellet göremedim. bunu sorma amacım 900 fpslerde 80 grain atmak yerine 1000 fps lerde 60-70 grain atarak uzak mesafelerde daha fazla düşme olmasını önleyebilir diye düşünmemdi . anlaşılan 50-60 grain pellet ancak özel üretimle mümkün ![]()
surrounder tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Nasip olursa 80 - 90 ve 100 grains ağırlıklarda mermi formunda peletlerde yataGun stoklarına girecek.
7mm yi görmeden 9 mm ile tanışmış olacaz camiaya büyük hizmet hayırlısı. birde 9 mm de 50-60 grain ağırlığında pellet temin etmek mümkünmüdür? -
bu silahın teknik verilerini ben bir türlü göremedim Mustafa Bey siz bilirsiniz üç aşşa beş yukarı bizi biraz aydınlatsanız . kaç grainlik mühimmat ı kaç fps ile atar pellet ithalatı olacakmı vs..
-
mutlu atışlar

-
acayip sessiz
bir yivli av ruhsatı almak şart oldu 
-
-
öyle bir yeteneğim yok sinan abi

-
estağfirullah Sinan abi ama gerçekten Kadir abinin dediği gibi çok zor ve motivasyon istiyor en ufak bir dikkat dağılmasında 20 metre gibi kısa bir mesafe de olsa atışlardan birisi 2-3 santimetre kayıveriyor grupman batıyor aslında tam şizofren işi
acayip geriyor insanı 
-
abi bu senin eski walther sinan beyden aldığım
-
Kadir abi lafını balla keserek bugün kü grupman çalışmamı yayınlayayım hazır başlık açılmış madem
adım hıdır elimden gelen budur misali birşey işte
kendimi artık wlther le daha fazla kasmak istemiyorum daha aklı başında bir yaylı alırım belki ileride ve tabikide daha iyi bir dürbün
ah birde gözlerde 4 numara lens olmasa
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/18mcl3.jpg] -
bugün arazide yaklaşık 300 atış yaptım kayma yok

-
öyleyse hemen hemen 4 fpe yani 5.5 joule e yakın bir enerji demektir
-
dampa ayağın altına plastik dondurma kabından keserek çıkarttığım ince bir şerit koydum öyle sıkıştırdım şimdilik oynamaz gibi duruyor

-
sağolasın kadir abi ve sinan abi dampaya bi çözüm bulurum evellaallah
-
silah bol tepmeli mod 125 0.22 cal. mesafe 25 metre hava açık güneşli çok hafif rüzgarlı pellet: hatsan jsb exact jumbo 15.89 grain
dürbün tasko 3x9 (oynak dürbün
atış yaparken sol elimle dürbünü tepesinden bastırmak gerekiyor )5 atış[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/2jvek3.jpg]
-
bende merakla bekliyorum bu sorunun cevabını
-
hayırlı olsun abi bu arada sevgili mustafa sezer e de hayırlı olsun

-
çok değerli bir çalışma olmuş pellet kaç grain di acaba?_
-
-
iş başa düştü demektir bir hafifinden birde ağırından iki kutu jsb sipariş edeceksin o zaman
yorumlarını da yazacaksın ki sonraki arkadaşlara bi fikir versin