dürbün toptan dönüyor olmasın ![]()
surrounder tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
umarım yeni silahınızı çok seversiniz ve keyifli atışlar yaparsınız
-
at 44 longta nasıl durur acaba:D

silahın fiyakasını baya düzeltir gibime geliyor -
prohunter dan memnun kalmıştım tabanca da ama tabiki de daha iyi pelletler var
-
bt65 diye bir model çıktı heralde onu gördünüz
-
güzel kara şişe avlanır bunlarla

-
çok teşekkür ederim efo dediğin gibi promagnum tam istediğim pelletmiş de haberimiz yokmuş
ben promagnum u magnumla karıştırmışım ilk baktığım yer yatagun oldu zaten ama malesef stokta yok
hatta almayı düşündüğüm diyer iki pellet ten norica ban zaten satılmıyor yatagun da
crosman premier ultra magnum da yok yatagunda yanlız bu pellet çoğu yerde ya yok yada stokta kalmamış neyse şimdilik promagnum sipariş edicem
50 metreye kadar olan yakın hedefler içinde norica ban sipariş edicem -
estagfirullah akıncı37 abi siz güzel paylaşımlar yapın da gerisi önemli değil
tencere de şart değil aslında çelik su bardakları veya su tasları oluyor ya hani sebillerin önüne koyuyolar işte onlar daha ucuzdur
hem de daha incedir 
-
merakla bekliyorum mümkünse tencereyi yakından da çekermisiniz

-
özürdilerim promagnum u magnum la karıştırdım
benim denediğim magnum du o halde promagnum u da denemek farz oldu tekrar teşekkürler -
gerçekten öyle. inandırıcı gelmedi desem darılmazsınız umarım ama benim de buna okadar çok inanasım var ki
inşaallah deliyordur çelik çünkü sonuçta -
teşekkür ederim walther cp 99 tabancada raptor rocket prohunter ve promagnum denemiştim mod 125 te ise jsb gamo match gamo expander ve bir kaç yerli pellet denedim
raptor= fantezi ürünü diye düşündüğüm bir pellet . tam istediğim gibi sert ama çok çapaklı ve çok hafif dolayısıyla son derece isabetsiz
rocket= yarı fantezi ürünü bir pellet delicilik olarak raptora yakın,isabet olarak raptordan iyi çapaklı ama raptordan daha az çapaklı sert bir zemine çarpınca ucundaki bakır bilye sağa sola fırlayıp gidiyor
pro hunter=gamolar içinde gördüğüm en pürüzsüz pellet orta sertlikte
pro magnum= ucu sivri olduğu için havada mesafe katederken dengesini tam sağlayabilirmi diye endişelerim var zaten etekleri çizgili ve yumuşak ben pürüzsüz bir pellet arıyorum
jsb= kullandığım en kaliteli pellet agırlıgı mod 125 için ideal e yakın çapaksız ve isabetli 100 metre için daha iyi bir seçim olabilir bu özelliklerde ve daha sert bir pellet arıyorum zaten
gamo match= sanırım bunlar grupman pelleti ama ucu düz pellet kullanmak istemiyorum
expander= av için düşünülmüş heralde tahribatı iyi ama benim istediğim tahribat değil penetrasyon kabiliyeti iyi olsun
şimdi crosman premier ultra magnum mod 125 e en çok tavsiye edilen pellet jsb den de daha sertmiş ancak 100 metrede jsb kadar etkili olmayabilir birde sanki diana marka pelletler sert diye duydum ama diananın benim istediğim grainlerde modeli varmı bilmiyorum
birde dynamic pelletleri tavsiye ettiler bunlar tamda aradığım tarz pelletler ama fiyat biraz tuzlu olmadı bunlardan sipariş edecez -
ya gerçekten kusura bakmayın da 30 metreden çelik tencereyi hemde iki taraflı delip geçme işini çok merak ettim
yanlış anlamayın sizi eleştirmek için söylemiyorum inşaallah dediğiniz gibidir -
öneri için teşekkürler daha önce tabanca da kullanmıştım isabeti biraz vasat gamo pelletler içinde gözüme en çapaksız olanı prohunter gibi görünmüştü
o halde crosman alacaz gibi görünüyor -
mod 125 ile atmak için jsb tarzı çapaksız pelletler arıyorum ama aynı zamanda da raptor gibi sert bir malzemeyle kaplı olsun yada en azından solid bir yapıya sahip olsun istiyorum
bildiğiniz yumuşak olmayan delikanlı pelletler hangileri
ben jsb 15.89 grain ile crosman premier ultramagnum 14.30 grain pelletleri düşünüyorum ama bunlar yeteri kadar sert midir sonuçta malzeme kurşun -
başlığı beğendim

-
ülkemizde condor artık1250 ye kadar bulunabiliyordu enson ama şimdi durum nedir bilmiyorum
-
aslında istanbul gibi bir metropolde bir kaç tane buluşma yeri olmalı diye düşünüyorum gerçekten de silivriden çekmeköye gitmek bir işkence
ben fatihteyim silivri tarafını biraz biliyorum o taraflarda atış için müsayit araziler olması lazım ancak en büyük problem şu ki istanbul gibi bir yerde istediğimiz yerde atış yapmak biraz zor
yerel yönetimlerden izin vs gibi bişey alınmalı (çekmeköydeki alan hobi severlere ayrılmış bir alan mesela) -
tek canımı sıkan yanı süperpoze duran tüpler yani görünümü
süperpoze shotgun gibi duruyor
aslında sumatranın bazı modelleri daha estetik (estetikten kastım uzun ince fit bir görüntü) tabi estetik göreceli sonuçta -
Mustafa serdar bey kızmasın...
kızmaz birader dampa yatagun ama stoper köşe başındaki orta ölçekli bir av bayisinden alınma dandik bir stoper
stoperin yatagun la alakası yok
zaten böyle bir firması olan birisi dandik mal satmaz
ayrıca hep derler ki tek parça ayak daha iyi tutar ama bende çok düşündüm mantıken çift parça ayağın tek parça ayaktan daha iyi tutması lazım ki senin tüfekte de bu olmuş