bullarika adlı kullanıcının mesajları

    Admin ve Moderatörlerimizin affina sığınarak telegram linki birakiyorum. Amaç istanbul bölgesinde organizasyonu sağlayabilmek. Grup sadece istanbul içi atış organizasyonu ve veya uygun atis alanları ile sınırlı olacaktır. Alım,Satım,Tavsiye,Bilgilendirici içerikler vb. Konular forum üzerinden devam edecektir.


    İstanbul Havalı Silah Organizasyon


    Yöneticilerin uygun görmemesi durumunda bu mesajım elbette silinebilir.

    68bar yazmıssınız bu bir yazim hatası mı? Eğer öyle değilse co2 ile bile calişacaği anlamina geliyor.

    Fx Sahibi ve tutkunları daha iyi yorumlayacaktır tabiki. İlk izlenim en azindan Reximex kalitesinde oldukları yönünde.


    Fx güzel ve lezzetli bir tarif tutturdu hem görsel olarak başarılı hem de modüler yapısı sayesinde upgrade yapmaya müsait. Bu markanın ve modellerinin akibeti ne olur bilinmez.


    İyi çalışan bir regülatör,İyi bir namlu ve sıkıntısız bir şarjör yapmayi başardilarsa bence alınır.

    FB_IMG_1678112465199.jpgFB_IMG_1678112460483.jpgFB_IMG_1678112463015.jpgFB_IMG_1678112488146.jpgFB_IMG_1678112483146.jpgFB_IMG_1678112485930.jpg

    allah kolaylık versin.

    fiziki yöresel bölgesel gruplar canlandırılmalı.

    silah çeşitlerine göre ya da marka çeşitlerine göre yada atıcılık çeşitlerine göre fan grupları oluşturulabilir. zoraki fan grup gibi. pasif olarak kullanıyoruz zaten imzamızda elimizdeki veya daha önce kullandığımız silahları dürbünleri yazıyoruz. bilgi edinmek isteyen direk iletişim kurabiliyor.

    Bölgesel gruplar konusunda katılıyorum. İstanbulda şehirleşmenin artmasi ile atiş alani bulmakta zorluk çekiyoruz. Eskiden anadolu yakasi hobi konusunda örgütlenmis ve kendi poligonlarini dahi kurmuşlardi. Ama avrupa yakasi bu konuda hep pasif kaldı. Eğer forum sayesinde örgütlenebilir ve herkes kendi bölgesindeki arkadaşlara daha kolay ulaşabilirse hobinin geleceği de daha parlak olacaktir.

    Satış ve alışveriş dışında paylaşımları teşvik edici bir sistem olmalı.


    Üye statüleri genişletilmeli bence mesaj sayısına göre yapmak ters tepebiliyor. İyi satışlar ve hayirli olsunlar yada eski konuların hortlamasi ile sonuçlanıyor. Statüler üyelik süresi, olumlu tepkiler, alişveriş memnuniyeti gibi kriterler göz önüne alinarak verilebilir.


    Ben geri döndüm artik yine söküm inceleme vb. Paylaşımları yaparim elimden geldiğince. Çünki benim de merak ettiklerim var ama kimse eskisi gibi paylaşım yapmiyor.

    arkadaşlar ben yurt dışından sürekli balık av malzmeleri getiren biriyim orada ki yolları biliyorum ama şu an dürbün ayakligi getirmek istiyorum fakat silah malzemesi diye korkularım var.

    Ürün 150 € altında. Avrupa da bir tanıdığıma siparis veririp onun başka bir paketle ürünü turkiyeye posta yoluyla ikinci el spor malzemesi olarak yollamasini istesem ve bu ürün tek bir adet olsa dahi gümrükte takılır mı?

    Aldığın yer faturada silah,dürbün,askeri tecsisat vb. İfadeler kullanmaz ise sorun olmaz. Örneğin cinli siteler bu durumu bildiği icin farkli isimlendirmeler yapıyor. Şahsi posta işini hiç bilmiyorum lakin geçmişte parça parça havalı silah postalandı bu şekilde.

    Reximex Meta modelinin yeni tombul tüplü modeli resmi olarak duyuruldu.


    Aslında Meta ilk duyurulduğunda neden bu şekilde yapmadıklarını merak etmiştim. Reximex yenilikçi yapısı ile yerli markalar içerisinde en umut vaat eden havalı silah üreticilerinden.


    90cc lik regüle güç rezervi olsa da ağır solid icin uygun olmayan şarjörü ve cekic,yay yapısı gücünün limitlerini aşağı çekiyor.

    FB_IMG_1677596470179.jpg

    Hatsan yeni taktik yaylı tüfeğini IWA 2023 de tanitacak.


    Dürbün rayı yine kundak üzerinde olan bir model dürbünün sarsintidan daha az etkilenecegini düsünmekle birlikte dürbün rayı hassasiyetinin plastik enjeksiyondan kaynakli iyi olmayacagini da düsünmekteyim. SAS sisteminin olacagini da tahmin ediyorum.


    Modelin eksik yanlarina gelirsek


    *Katlanir dipçik ve ayarli yanak pedi olabilirdi.

    *Sahte şarjör yuvasi palet tutucu vb. Bir amac icin degerlendirilebilirdi.


    Not: Bahsettiğim eksikler giderilirse bir sirt cantasi oyuncaği olabilir. Kamp ve piknik icin ideal olur.



    FB_IMG_1677493475319.jpgFB_IMG_1677493470004.jpg

    *Daisy 963 target 177cal

    *Stoeger x20 suppressor 177cal

    *Sig Sauer MPX 177cal

    *At 44 pa 22cal

    *Airforce Condor SSS 22cal & 25cal

    *Kral Bighorn 25cal & 30cal


    Sırada Effecto px5 yada Reximex Trone gen 2 bakalim hangisi kismet olacak.