TrSamurai adlı kullanıcının mesajları

    Herkeze kolay gelsin bende AT44-10 pcp var malumunuz tüfekle en son 1.5 ay önce bir atış talimi yaptıktan sonra kılıfına koyup kaldırdım şimdi tüfeğin kılığını açtım ve manzara pek hoş olmadı. Tüfek belirli yerlerden nokta nokta pas tutmuş ve içindeki havada boşalmış ve şuanda bastığım hava namludan geri çıkıyor büyük ihtimal tüpteki mekanizma boşta olduğundandır asıl sorun şu hatsan bu paslanma olayını garanti kapsamına alıyormu ? Arkadaşlar silah suya maruz kalmadı büyük ihtimal nemden oldu diye tahmin ediyorum.

    bana sorarsan psg -1 :D en sevvdigim yarı otomatik tüfektir sekmesini kabul edersen tabi :D cok etrafa atar ama olsun psg hayranıyım :D

    PSG-1 için sağlam bir ustaya veya airsoft bir PSG-1 in kundağına ihtiyaç duyulacağı kesin buarada bugün tüfeğim servisten çıkmış ve kargolanacakmış inş birdaha sorun çıkarmaz çıkarırsa bile inş garantisi bitmeden çıkar :D

    Aksesuarlar :


    ABS malzemeden sert plastik taşıma çantası (standart)
    1 Adet Şarjör (Standart)
    Hızlı dolum adaptörü (Standart)
    Hızlı dolum aparatı "Hortum ve Scuba Tüpe Bağlantı" (Opsiyonel)
    Dürbün ve dürbün ayağı (Opsiyonel)




    Yatagun nun internet sitesine girip telefon bilgilerini alıp ara şuan T12 stoklarında yok ama nezaman geleceğini öğrenebilirsin.

    airstipper diosun bende var o buarada senin silah long mu?




    bide bu konuştugumuz olayla iligli biley ekliyim gecen bu forumdan bir üye silahını gönderip üst modelini istemisti cok sasırdım dogrusu :him:s

    Bendeki long değil zaten long olsa kesin gönderiyolar aslına bakarsan bende kundağı değiştirmelerini istiycektim. AT44-10s lerin kundağı daha güzel :D hatta konu açılmışken at44-10S kundağını nasıl satın alabiliriz.

    Arkadaşlar iyi niyeti kulanıosunuz, yapmayın bunu rica ediorum.3jarjörü napıcaksın? karsı tafafıda düsünelim biraz lütfen.


    üstad kızmadım hatta sonuna kadarda haklısın ama ben bu olayı bilmeden şarjörsüz gönderdim arkadaş söylediği zaman haberim oldu ha gönderirlerse canları sağ olsun göndermezseler zaten kutudan çıkan 2 şarjörü var. Benim için önemli olan şu aşşağıdaki resimde bulunan namlu bunu taksınlar ben bendeki şarjörleride gönderirim :)




    [Resim Engellendi: http://img638.imageshack.us/img638/4807/pic5y.jpg]


    Uploaded with ImageShack.us

    @TrSamurai
    Takmıyorlar :( malesef. Bende tüfeğimi bakıma gönderdiğimde istemiştim ama takmadılar, ayrıca cevap ta vermediler. Yalnız ben tüfeği şarjörsüz göndermiştim, geri geldiğinde şarjörlüydü. Gelen şarjör de bendekilerden çok daha kaliteli bir şarjör. Pelletler çok rahat oturuyor.


    Üstad bende şarjörsüz gönderdim :) inş sendeki gibi şarjörlü gönderirler 3. şarjör olur yedekten zarar gelmez valla göndermezseler eğer tüfeği aldığım yer getirebilceğini söyledi eğer getiremez ise bende susturucu almayı düşünüyorum

    dün silahı hatsana gönderdim bugun öğleden sonra ellerine ulaşmış aradığımda en geç bayramdan önce salı günü elimde olacağını söylediler.



    Yazıma hava sorununu ve bakımlarının yapılmasını not düştüm birde istediğim yeni long serisinde çıkan namlu ucunu gönderseler tam süper olacak :)

    üstad şimdi pcp tüpü söktüm ve bi hava basam dedim tüpün üstündeki deliklerden hava çıkıyor sanırım dedikleri gibi tüpün yay tam kapatamadığından hava kaçırıyor

    tüpün içinde 2-3 atışlık hava olduğunu biliyordum sonra dışarıda talim yapalım dedik ben silahın pompasını araken arkadaş 2 kere ateş etmiş 3. de zaten tetik boşa gitmiş bende pompa ile geldiğimde havayı bastığımda havanın namludan çıktığını fark ettim.

    Herkeze kolay gelsin benim sorum tam boş şekilde olan tüfeğime hava doldurup 2-3 atış yapmak istedim yalnız hava pompasıyla bastığım havanın namlu ucundan çıktığını fark ettim bunun sebebi nedir yada hatsan a göndermemmi gerekiyor ?

    Airsoft silahlar birebir orjinal silahların replikalarıdır. AEG ve GAS olarak 2 türe ayrılırlar. Tüplüler kesinlikle ülkemize sokulamamaktadır.Bu yüzden direk AEG(Elektirik)ler üzerine size kendi tecrubelerim çerçevesinde bilgiler sunacağım.


    AEG lerin çalıma prensibi neredeyse herkezin kullandığı boncuklu tabancalarla aynıdır.Tek fark devir güçünü motordan almasıdır. FPS olarak 250 FPS den 500 FPS güçe kadar seçenekler vardır.


    Şimdi sipariş ve teslim alma kısmına geçelim.


    www.ehobbyasia.com ve www.crw-airsoft.com siteleri bu silahları alabileceğiniz yerler.


    Bu silahları alırken tek dikkat etmeniz ve en önemli şey turuncu uç veya herhangi bir yerinde boya silah ne olursa olsun ister mp5 ister ak47 istersenizde m4a1 sadece turuncu ucu olduğunda prosödür şuşekilde işlemeye başlar.


    Gümrük Memuru ne istediğiniz sorar kesinlikle oyuncak filan demeyin. Şunu şöylemeniz yeterli oyuncak tabanca zaten onlar paketi açtıklarında görüyolar ama sadece oyuncak dediğinizde kafadan 1-0 malup olursunuz. Paket açıldığında zaten size bunu bu şekil veremeyiz derler sizde nasıl alabilirim diye sorduğunuzda emniyete yazı yazarız onlar izin verirse teslim alırsınız derler.


    Daha sonra yazı hazırlanır. Ürünün kataloğu ek olarak yazıya eklenir. Eğer Ank. iseniz elden emniyete teslim edersiniz.Ama yazıyı yazan kişiye şunuda yazıdırmayı unutmayın. Oyuncağın ucunda turuncu uc bulunmaktadır yani bunu kesinlikle belirtsinler bu sayede 1 haftada uğraşarak alacağınız izin engeç 3-4 günde çıkar.


    İzin gümrüğe ulaştığında ise gümrüğe yanınızda paypal çıktısı , kredi kartı eksteresi ve kimlik fotokobinizle gidin. Sakın ama sakın 150 euro yu geçmeyin kargo fiyatı hariç eğer bu miktarı geçmezseniz 2 TL verip çıkarsınız ama geçerseniz yüzde 10 civarı vergi ile gidersiniz. Ben bu sayede silahıma kavuştum sizinde yanlış yönlendirilmenizi istemediğim için hazırladım.Yanlışlar nelerdir. EMS değil Airmail kullanmak (Zaten aynı parayı veriyorsun ve bazıları airmailin takılmadığınız sanıyor ama air mailde takılıyor ve 15 günde anca geliyor EMS ise 3 Günde Türkiyede)


    Benim tercihim ehobbyasia sitesini tercih edin kendileri kim nederse desin müşteri ile konuşuyorlar hatta benim geri dönen kargomu bile para almadan tekrar gönderdiler.


    Buda Gerçek Silah ile Airsoft Resimleri


    Bu bendeki AEG


    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100526/temp/ta4pdbgy.jpg]



    Buda Gerçeği


    [Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100526/temp/wqew6fj9.jpg]


    Satın alacak arkadaşlara veya ürünü gümrükte kalanlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.



    Bilgi için : http://tr.wikipedia.org/wiki/Airsoft

    arkadaşlar flood gibi olcak ama hatsanda beni biraz delirten bir özellik var şimdi pellet i alması için bolt mekanizmasının kolunu çektiğimde güvenlik hep devreye giriyor arasıra bu özelliği unutuğumdan tetiğe basıyorum atış yapamayınca deli oluyorum bu güvenliği kapatma gibi bir özellik varmıdır ? Hatsan at44-10s

    hayırlı olsun hazır konu skubadan açılmışken ben skuba yerine hatsan pompasını aldım aradaki fark ne sonuçta pompa beleş hava ile işlev görüyor skubada sistem nasıl ?