Me2t adlı kullanıcının mesajları

    Eleştiri yapmakla kötülemek arasında ince bir çizgi vardır.

    Daha oncede sordugum sorulara benzer tepki aldim cok konusmaya ve elestirilmeye acik bir arkadas degil, cok cabuk gerginlige cekiyor durumu sizinde bir cevap yazmaniz durumunda konu buyur. Kim kimin ne oldugunu butip sohbetlerle anlayacak.


    Hatsabda kralda eksiklerle dolu iki marka kimse insanlara hikaye anlatmasin. Ne yazikki biz turkler mukemmele yakin uretim yapamamaktayiz. Ben asansor sektorune ac driver satmaktayim. Temsil ettigim firma japon menseili birde turk markasi var. inanin arada daglar kadar fark var. Gercekten bu konu beni cok uzuyor ne yazikki gelismekte oldugumuz icin uretimlerimiz kusurlu yapilmakta.


    Bende isterim daystate gibi tufekler uretilsin yarin parasina sahip olalim ama bu uzun bir sure imkansiz. Saygilar.

    Sadece guluyorum size.Durbun rayinin sifiri bozdugu falan yok.
    Tufegimi bir kere sifirladim 2000 den fazla atis yaptim.
    Kulaktan dolma bilgilerle bu ray sifir tutmaz diyip bos konusanlara diyecek lafim zaten yok.
    Cunku ben o kafadaki insanla iletisim zaten kuramam.birbirimizi anlamayiz.

    video hazırlayıp atıcam dostum. Tüfek kutuya koyarken donuyor daha nasıl bozulmaz.

    Emrah abi ozaman forumdaki tavsiye bölümünü kaldırsın sevgili adminler...
    insanlar soruyor insanlar cevaplıyor. Kararı verip alan kullanıcı hem internette hem bayilerde güzelce araştırsın ve öyle alsın.


    Bende dahil çoğumuz tecrubemize göre birşeyler tavsiye ediyoruz. Hiçbirimiz bundan sorumlu değiliz bence.

    Bayiilerde bulamadık. İnternet üzerinde inceleme yapanlara güvenerek aldık. Ama dürbün yatağının plastik oluşunun sıfırı bozduğu konusunda en ufak şikayet yazılmadı. Ozamanda aynı tepkiyi verdim. Kralın yüzünede söyledim! Mert olun kardeşim neyse onu söyleyim. Metehan her tüfeği aldığımda kızıyorum sana çünkü senin tecrüben o kızağın sorun çıkaracağını biliyordu.


    Ürün alıcak arkadaşım kralın mekanizması güzel namlusu değişene kadar beklemelisin. Namlu orta kötü değil mükemmelde değil. Bullpup alıcaksan alma üst kızakları değişsin sonra alırsın.


    Benim yaşadığım sorunların sayın emir hocam ve modlarda bilir.


    Ağır olduğunun farkındayım ama İnanin bunu yapacak akadar üzülüyorum. Saygılar.

    Dostum senin gelişimin için açık konuşmak istiyorum. Ciddi derecede amatör olmuş. Orkun ışıtmak ruhi çenet felan var bunları izleyip bayabi profesionalleştirmen lazım.

    magazindeki kastiniz jarjormu oluyor mile baktim duzgun gibi duruyor

    Kurtarma dilinden dolayı şarjörler de sorun vardı erken kurtuluyor pelleti namluya düzgün süremiyordu. Eve geçinde size demek istediğimi fotoğraflı olarak anlatacağım. Benim ki bir olasılık kesin buradan demiyorum yanlış anlaşılmasın.

    Youtube üzerinden takip ettiğim kanallardan birinde izlediğim video çok hoşuma gitti sizlerinde keyifle izleyeceğinizi düşündüm. Adına belgeseller yapılmış kitaplar yazılmış Katana iyi şeyirler.


    Nimetlerin mundar edilmesi hoş olmasa da güzel bir video olmuş.



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Moderatörlerin denetimi kimde bilmiyorum. Biraz sert davranıldığını düşünüyorum. Bu benim fikrim alıntı yapılarak uzasın istemiyorum. Saygılar.

    Bende o oyuk kısmı beğendim zevk meselesi bence hep söylerim. Daystate e at44 kundagı tak beş para etmez herkes itiraz ediyor ama ben karizma ve kaliteli tufegi alirim. At44 gibi kup seker isi artik bitmeli bizde impact gibi airranger karizma (yerli) tufekler kullanmak istiyorum.

    Fuar görüntüleirni periscope dan izleyebilirsiniz. Haritadan las vegas ı bulup geçmiş kayıtlara ulaşmanız mümkün. Canlı yayın olmama sebebi 9 saat gerideler sanırım.

    Pazar ve para kaybı varya mars'a çıkarır. Uzayı keşif ettirir. Az daha zorladın mı aklını kaçırtır. Uşan Hatsan mars'ı keşif ediyor. Çok karızmatik görünüyor. Daha dün akşam AA almayı planlıyordum. Fikirlerim değişti doğrusu. Bunda sanırım blokta regülatörde vardır.

    Daha devrim niteliğinde bir proje yapıyorlar türk piyasasında olmayan bir tüfek tutulurda bence detaylarını bizlerin söylemesi hoş olmaz. Ama piyasada öyle bir model yok.