Me2t adlı kullanıcının mesajları

    Bu tüfek hk 416 nın aynısıydı sanırım projeyi satın aldılar. İşte bunu böyle yapmak yerine bir kaç yerli firma desteklense şimdi bitmişti güvenlik yönünden inanınki bir sorun teşkil etmez. Terorist yine silah buluyor. Ozamanda cok bisey degismez ciddi bir firmaya verilirse ski kontrol ile en ufak sorun olmaz.

    O kurma kolunu oraya koyana kadar otomatigi yapicaksin hatsan .Ah o imkanlar forumda proje cikaran insanlarda olsa abartisiz natoya silah yapar satarlardi. Hala at 44 u dik koyuyum tupunu buyutuyum gul takiyim valla gorunce nasil sinirlendim ayip ya. Bu bir basari degil arkadaslar abiler fx in yaptiklarina bi bakin sinirimi anlarsiniz. Bende avrupali gibi az para verip karizmatik ve isabetli tufek istiyorum.

    Ne at 44 mus be hala bir duzgun tasarim yapmayip uzerine yama yapiyorlar.tupunu buyuk kolunu arkaya al one al, kundak ivir zivir insalarin parasini yoluyorlar. at 44 den atesli tufekte yaparlar. Artik yeni bir urun cikmali bt 65 olmadi. Kral zaten yerlerde pcp isi aslinda ileri gitmiyor. Yerinde sayiyor. Projeler caliniyor fikirler forumlardan toplaniyor yazik.

    Sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmem lakin bu tip gövdeleri hiç karizmatik bulmuyorum. Galatian da bu tip satış adetleri de beni doğrular gibi sanki. Otomatik yivsiz tüfek piyasadaki fazlalığı sebebiyle insanlar tarafından çok farklı bulunmamaktadır. Bu sebeple m107 ve m200 tarzı tüfeklerin daha ilgi çekeceğini düşünüyorum.

    Durbun cok merak ettigim ve istedigim bir durbundu. Isgorenden tam almak uzereydim para yatirmaya gittim yatirdim. Tekrar aradim iki dakika once internet magazasindan satildi dediler. Guzel durbun allah zeval vermesin..

    Ben bu tip tufekleri hic estetik bulmuyorum. Galatianda pek tutulmamisti. Karizmada onemli daha cok L115 veya m200 tarzi nisanci tufeklerine benzerilmeli hem gorunus hemde onlar da hasas atis icin tasarlandigindan bu ise yapisal sekilleri cok uygun

    Bursa Eskişehir adamlar halı saha maçı yapar gibi aynı bizim neyimiz eksik? :D Atışa gidemesek bile pazarları 1 saat kadar otursak grup oluştursak.

    En kısa zamanda tekrar yapılırsa mükemmel olur bende yeni gördüm. 2. nalçacı da oturuyorum yakınlarda oturan varsa görüşüp tanışmak isterim. Askerden önce çok bakındım ama kimseyi bulamadım forumda konyadan.

    Gecen gun x20 aldım harıka bı tüfek atıcılıgım neredeyse 0 daha 1haftadır kullanıyorum havalı tufek.15mt 10 kusur vurdum.gormek bıle ımkansız.ve durbun yok.tabı burda en buyuk dezavataj sılah kullanmayı bılmemem.o halde bıle harıka atıslar yapıyor.tek uzen nokta tufekte kocaman made ın chıne yazması:(