kobra adlı kullanıcının mesajları

    Atış yapılan mesafeler ne kadar ? Ayrıca açık alan mı kapalı alan mı ?

    Bir binanın bodrum katı, yani kapalı alan. Fakat atış yapmak için müsait bir yer...otomatik ileri-geri giden hedef tahtası var. En güzelide orada atış yapan arkadaşlarlar muhabbet etmek....herkezin ayrı bir silahı var...istersen ordan da kiralayıp atış yapabiliyorsun. Sahibi yanılmıyorsam Haluk bey idi, çok iyi bir insan....insan poligona gidince bağımlılık yapıyor ve kendini atış dışında bilgi bakımında da geliştirmene yararlı oluyor....keşke sayıları artsa.

    Bende teknoloji merağından olduğuna inanıyorum...aynı merak bende de var. Ayrıca bende gece avına hatta gündüz avına bile karşıyım. Birşey avlamak istiyorsan git balık avla.

    Red Dot'u gerçek hayatta hiç kullanmadım ama bilgisyarda Call of Duty (savaş oyunu) oynarken silahımda her zaman takılıydı..şu faydalarını gördüm :


    1- İki gözünüz açık nişan alabiliyorsunuz,


    2-Nişan alırken belli bir noktayı değil aynı zamanda hedefin bütününüde görebiliyorsunuz,


    3-Kırmızı noktayı sadece siz görüyorsunuz, başka kimse göremiyor,


    4-Gece-gündüz kullanabiliyorsunuz,


    5-Duran hedefler dışında, hareketli hedefleri de çabuk yakalıyorsunuz,


    6-Nişan almak ve ateş etmek dürbünlüden çok daha çabuk, hedefi arama kaygısı yok,


    7-Yaklaştırma modelli olanı kullanışsız, özellikle siz yada hedef hareke halindeyse.

    Bu dürbünün ithalatı sırasında gümrükçüne söyle sadece dürbün diye beyanda bulunsun....gece görüşü karıştırmasın. İthalatını yapabilirler. Tek bir tane getireceksen muayeneye gitmez ama 10 tane getirisen sorun çıkar haberin olsun.