MustafaEmrahKalay tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
sana katılıyorum nişangahı çok güzel ve isabetli idi. aynı sorun bu tüfekte de var ama daha çözemedim.
-
teşekkür ederim murat kardeşim bilgiler çok faydalı oldu

-
evet bence de hoş dumazdı.
sanırım üstadlar pek uğramıyor foruma. diğer ssorularıma cevap aldım ama şuna hala karar veremedim.8-32x60 dürbün mü tercih etmeliyim yoksa 10-50x60 mı? yani yakınlaştırma ne kadar önemli? pcp tüfekte 50 yakınlaştırmanın faydası ne veya 32 yakınlaştırmada kaybım ne?
bi de artıkıl ışıklı mı ışıksız mı daha iyidir? saygılar... -
arkadaşlar forumdan yaptığım araştırmalarda dürbün mercek çapının öneminin yakınlaştırmalada netlik ve ışık açısından faydalı olduğunu anladım. fakat kullanacağımız dürbündeki yakınlaştırmalar yani 10-50 veya 8-32 arasında seçim yapacak olsam nelere dikkat ederek seçmeliyim.
veya şu şekilde sorayım mesela
8-32x60 mı yoksa 10-50x60 mı?bide ikinci sorum
mil-dotu biliyorum ama FT ne anlama geliyor?üçüncü sorum
şu anda kullandığım BSA 8-32x44 swf mildot dürbünümden memnunum ama değiştirerek diğer dürbünlerin de tadına bakmak istesem
FX gladiator tüfeğimde hangi dürbünü kullanmalıyım?şimdiden teşekkür ederim. saygılar...
-
tebrik ederim. bir de video olsa memnun olurdum şahsen...
-
rstgele kadir kardeşim
ne de lezzetli olur şimdi o kuzular 
-
şöyle ifade edeyim. sizin ferrariniz olsa arkasına önüne etiket çelik jant takarmısınız? eğer cevabınız evet ise modifiye edilebilecek bir yerini buluırsunuz ama hayır ise keyifle kullanacağınız harika bir silahınız olmuş olur. yani bu silah zaten mükemmel nodifiye etmeye gerek yok
-
hocam ben gladiator kullanıyorum. üstadlardan AA kullananlar var onunla hiç atış yapmadım ve de yakından görmedim de. Fakat kullananlar beğeniyor. bana sorarsan bir defa doldurduğumda diğer doldurmaya kadar ne zaman doldurduğumu unutuyorum. kısık ayarda 350-400 atış yapabiliyorum ki bu nerdese bir kutu pellet eder. ben sentetik kundağı seviyorum, bu tüfeği alma sebebim deposunun büyük olmasıydı. şayet değiştirecek olursam da yine fx'in semi auto modeli FX Revolution tercih ederim. tercih senin... iki silah ta çok iyi beklentierine göre hareket et...
-
ben de balata temizleyici düşünüyorum. bugun fırsat bulabilirsem deneyeceğim . bu arada tüfeği özlemişim uzun yıllardır elime almıyordum bayağı da hafifmiş tartmadım ama tatıcam en yakın zamanda.
-
orjinal krom ama namlu içi paslanmış onu temizlemeye çalışıyorum. üstadlardan bir fikri olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim...
-
arkadaşlar aşağıda fotoğraflarını eklediğim tüfeği 17-18 sene önce dayım bana hediye etmişti. "canım dayım teşekkür ederim"
bu tüfekte o kadar çok ve isabetli atış yapmışımdır ki anlatamam. sabit gez ve arpacığı var.dürbün monte etmek için kendinden kızağı var "sanırım 22mm" . sadece üzerinde sarsılmaz yazıyor bide kabze içerisinde seri no var eskiden kabzede daire şeklinde bir etiket vardı geyik resmi vardı etikette ben sonradan çıkardım bir kısmı hala kabzede .
modelini bilmiyorum bilen arkadaş varsa yazarsa memnun olurum.
aah ah... şimdi hatırıyorum da eskiden dürbünler çok pahalıydı ve derdim ki " şu tüfeğin üzerine bir dürbün alabilsem" şimdi ise bir iki aya kadar nikko stirling almayı düşünüyorum
dış görünüm olarak çok iyi durmda olsa da namlu içi tamamen pas içinde o kadar ki yiv set namına birşey kalmamış gibi ,diğer aksamlar iyi durumda saat gibi çalışıyor fakat güç çok az ve yiv set olmadığı için isabet de azalmış sanırım.. sizce bunu adam edebilirmiyiz.[Resim Engellendi: http://img189.imageshack.us/img189/5004/20072010181.jpg]
[Resim Engellendi: http://img101.imageshack.us/img101/5166/20072010182.jpg]
[Resim Engellendi: http://img686.imageshack.us/img686/6460/20072010184.jpg] -
hayırlı olsu kadir kardeşim şimdi sen bu tüfekle bize ne lezzetli, videolar hazırlarsın
en yakın zamanda inceleme sonuçlarını bekliyorum... -
yeni silahınız hayırlı olsun. tüfekle ilgili görüşlerinizi takip edeceğim isabetli atışlar dilerim.saygılar...
-
tüm sorcularımızı ve antrenorlerini tebrik ederim başarılarının daim olması dileğiyle...
-
arkadaşlar benim babamda ses dalgalarıyla böbrek taşını kırdırdı bundan 6-7 sene önce ama bezlye kadar bir parça kalmıştı onu kıramadılar. tehlikeli yerdeymiş babama yer değiştirsin onu da kırarız demişler. ama babam operasyondan sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle avokado yaprağının kaynatıp suyunu içti 1-2 ay (rakı sevenler bayılır anason gibi ve koyu kırmızı vişne suyuna benziyor yemyeşil yaprağın suyu) sonra kontrole gittiğinde doktor taşın erimiş olduğunu nasıl başardığını soyledi babamda avokado yaprağı dedi doktor şaşırdı. adanada ytişiyor arkadaşlar eğer ihtiacı olan varsa köye gittiğimde toplayabilirsem gonderirim tabi ağaç hala duruyorsa. meyvesinin tadı da antep fıstığına benziyor ve de çok yağlı...
-
-
tüfek çok güzele benziyor. getirmek için emeği geçenlerin ellerine ve yüreklerine sağlık. hobidaşlara da hayırlı olsun...
-
eline sağlık güzel olmuş....