Striker adlı kullanıcının mesajları

    Böyle modlu çalışmaları görünce, elden çıkarır mıyım diye düşündüğüm mod54 'üme yine bağlanıyorum, ağır falan ama çok başka bir havası var Airking'in..

    evet antalya bölgesinde 3 glad oldu,havalar kötü,uygun bir gün tayin edersek ortada yani manavgat da buluşalım :him:s s arazi müsait g;$i


    Hemşerim hayırlı olsun Gladiator'ün, yaz başlamadan hayırlısıyla bir buluşma ayarlayalım artık.. ama arazi 150metreden aşağı olmasın

    Doğrudur, ithal edenler de bu fiyatlara "ancak kurtarıyor " diyeceklerdir.. neyse artık bekleyelim bakalım.. Hatsan'ın yeni modellerini de merak ediyorum ama yakında o da zor sanırım.. Herneyse, konu dağılmasın, Exador kardeşim sağol ilgine.. Deniz güzel bu aralar, zıpkın alayım da yarın biraz balıklardan çıkarayım hıncımı..

    selamlar Ali hocam.. bu hafta sonuna kadar Antalyadayım, nasip olursa önümüzdeki hafta sonuna doğru Alanyada, görüşür, tanışırız inşallah.. 1077 modelini tercih ediş sebebim aslında malum birtakım özelliklerinden dolayı, seri atış özelliği bunların başında.. seri ve de hızlı nişan alıp 25 metre içindeki 5-10cm çapındaki farklı hedeflere atış yapabilir miyim diye düşünüyorum da, o yüzden acaba red dot aparatı bu konu da kullanan arkadaşlardan yorum almak istedim; işini görmez derseniz 3-9*32 lik bir dürbün alıp takıcaz artık.

    Herkese selamlar, siteyi bir süredir takip ediyorum, epey de ön bilgi sahibi oldum sağolun, bu da ilk mesajım olacak. İlk havalı tüfek olarak da Crosman 1077 modeli üzerinde karar verdim. Üzerine dürbün mü yoksa Red Dot mu taksam daha kullanışlı olur? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.