Büyükcekmeceye evet uzak.... ![]()
messpin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Siparişleri verelim...
-
Bugun guzel keyifli bir gün gecirdik ve yorulduk.
Yaylılar bizi cok yordu.... Paşabey güzel haberler bekliyorum senden -
Tüpün silindirik hacmi 320 cc Mesut abi ama iç hacmi yani depolama 292 cc..
Ben yanlış hatırlıyorm demek
Tüfeğin 4,5 luk modeliyle yaklaşık olarak orta güçten çok az düşük halde ayarlı iken yapılan atış sayısı 80 bara kadar atışa devam edilmek kaydıyla 82 oldu ancak daha detaylı ve gerçek istatistiki incelemeler mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çok yakında paylaşılacak kesinlikle.
Hatta hepimizin müsait olduğu bir zamanda tüfekleri bir araya getirip birçok kişinin gözlemi altında gerçekleştirmek daha da güzel olacaktır diye düşünüyorum.
evet sabırsızlıkla bekliyoruz incelemeleri
Şahsen bende bulunmak isterim
Tüfeği almak için aklimızda kalan son sorularıda cevaplamış oluruz -
Kaan senin tüfek hangisiydi max değil 230 cc lik di dimi
-
200 basarsak bu tüfek az once blacksir dediği gibi düşük gücte 100 den fazla atış yapar
-
Ben bu yufekle 4 şarjör attim yani 48atiş ve orta gücteydi ama ne kadar hava basıldı ve kac ta tekrar doldurduk bilmiyorum
-
Birde güc ayarı var onuda hesaba katarsak düşük güçte kaç atış yapar veya yüksek güçte.
Gerci söyşede birşey var 230 cc lik tüp scubadan 30 kez dolduruluyorsa misal 280 cc lik tüp 24-25 aslinda sadece dolum başına daha fazla atmış oluruz galiba toplamda yine aynı atış sayısı çıkabilir.
İyice hesaplayıncq ortaya çıkar sanırım
Almayı düsündüğüm bir tüfek ama halen bekliyorum incelenmesini bu gidişle bu incelemeyi biz yapacağız galiba... -
Merhabalar Arkadaşlar
Ben ve birkaç arkadaşım cumartesi öğleden sonra biryerlerde atışa gitmek istiyoruz bize katılmak isteyen olursa memnun olurum bu vesile ile tanışmış oluruz.
Muhtemelen daha once gittiğimiz yere gideceğiz sefaköy du yanlış hatırlamıyorsam.
Mesut -
Kral puncher 230cc
Kral puncher maxi 280 cc tup hacmine sahipMerhabalar
nerden buldun bu bilgileri başka farklılıklar varmı? -
Reserve ettiğimi unutma Ferhat kardeş.

-
Evet kesinlikle 3. hafta oldu karar vereli... bekliyorum halen.
tüfek biraz kullanılsında, tüpü büyük modelide varsa iyice alınık olmaya başladı
-
Arkadaşlar bu Kral puncherin (kral sitesinde) ayrı modeli gözüküyor ve 2 tanesi maxi diye geçiyor. Maxi modellerin farkı ne olabilir tüpü büyük olabilir mi acaba
selamlar
siteden gördüğüm namlusu daha uzun
normal puncher 47 cm maxi 53 cm
belki tüpü de daha hacimlidir -
Bu hamster nasıl?
ekonomik ama işlevsel
-
Amortisör tepmeyi azaltır ama enerjiyi (gücü) de azaltır.
Merhabalar
benim anladığım kadar tüfek mekanizmasında bir işlem yapılmamış.
Tüfekle kundak arası bir amortisör sistemi var Diana mod 54 gibi
Bu şekildeyse güçten bir azalma olmaz.Estetik konusuna gelince ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz.
Galiba yaylıyı da Steyer, Anschutz, Feinwerkbau gibi pcp lere benzetmeye çalışmışlar -
Selmlar
Web de dolaşırken italyada yaylılara özel kundak yapan birisinin sitesinde resimler gördüm. Yazılanlara göre içinde amortisör sistemi olup tüfeğin tepmesini azaltıyormuş.
Yani amaç tepmeyi dürbünden isole etmekmiş. Merak edip fiyat için mail attım cevap gelirse bildirim arkadaşlar.
Ben Beğendim mantığı ve estetiklerini -
altın kaplamasını bekliyorum hocam ben

tetikler altın kaplama değil mi?

-
Selamlar
Bende daha önce görmüştüm. Seveni çıkar elbet -
Bendeki iki silahta mevcut. Farklarına gelecek olursak kurma kolu, namlu ceketinin çapı, cekiç kısmı ile üst bloğu bağlayan alyanların konumu, ceket ucunda unf diş olup olmaması ile duyduğum kadarı ile namlu twist oranı 1:18 ile 1:16 gibi sanırım. Ama ben isabet ve kullanım rahatlığı açısından bi fark görmedim.
merhabalar bu yazdığınız farklılıklar niçin var isabette fark yoksa
Bir acemi olarak soruyorum. -
Tecrübeli arkadaşlar kısaca açıklayabilirse sevinirim...