oarapoglu adlı kullanıcının mesajları

    Teşekkür ederim, en kısa zamanda yapacağım. Zaten şimdi 2 hafta yatacak, tatil için memlekete gidiyorum. Dönüşte ilk iş patriotu bakıma almak olacak, daha sonra tabi deli gibi atış yapacağım. Pellet catcher var, evde attım bir iki tane, ama çok ses çıkıyor pellet catcher'dan. Nerdeyse devirecek, tüfek çok güçlü gerçekten. Onun ya araziye çıkacağız yada poligona gidecez başka çare yok :)

    Evet arkadaşlar Webley Patriot cemaatine ben de katıldım. Dün sipariş vermiştim, bugün geldi. Forumda tavsiye edildiği üzere 5,5 mm aldım. Tüfeği genel anlamda çok beğendim. Arpacık ve gez çok sağlam yapıda, açıkcası bundan önceki tüfeğim gamo hunter 440' daki truglo saçmalığına beş çeker. Gezdeki sıfırlama vidaları gerçekten güven veriyor. Arpacık şekil olarak çok güzel ve geze çok iyi oturuyor. Ceviz kundağı da çok beğendim. Kabzası ve özellikle tetiği çok güzel ele oturuyor. Mustafa Bey size teşekkür ederim, gerçekten evladiyelik bir tüfek, tam bir klasik. Yapı olarak çok sağlam. Yani bu fiyata böyle güçlü ve kaliteli bir tüfek gerçekten yok. Dediğiniz gibi türünün son örneği. Yalnız biraz irice bir tüfek, haberiniz olsun arkadaşlar :) Ayakta desteksiz atmak gerçekten güç istiyor. Şimdi bir tek sahada görmek kaldı Patriot' u. 3-9x32 Tasco dürbün aldım yanında, ama dampa ayak almadım, biraz tuzlu geldi valla. 1000 atıştan sonra dürbün takın diyordunuz galiba, öyle de yapacağım. Dürbün sıfırlama konusunda inşallah yardımcı olursunuz. Bana bu tüfeği tavsiye eden herkese teşekkür ederim.

    Hoşbulduk, teşekkür ederim. Bahsettiğiniz siteyi inceledim, gerçekten oldukça çeşitli markalar ve uygun fiyatlar var. Ben uzun zamandır yaylı havalı tüfek kullanıyorum. Ama henüz çok amatörüm tabi ki. Birçok değişik yerli tüfeği kullandıktan sonra biraz da aceleci bir kararla Gamo Hunter 440 aldım ve açıkçası hiç memnun kalmadım. Gerçekten önceden kullandığım yerli tüfeklere göre çok güçlüydü ancak bir türlü istediğim hassasiyette atış yapamadım, istikrar sağlayamadım. Bir süre sonra da kurma mafsalı kundak tahtasına sürtmeye başladı. Sonuç olarak tüfekten iyice soğudum. Gerçekten sağlam yapılı ve uzun yıllar bana hizmet edebilecek bir tüfek almak istiyorum. Kırma namlu konusuda kafamda ayrı bir soru işaretiydi zaten çok kararsız kalmıştım CF-30 ile Hunter 440 arasında. Şimdi bir fikir edinmeye çalışıyorum. Kafamda üç marka var: Webley, Diana ve Weichrauch. Siz zaten Patriot tavsiye etmişsiniz. Kırma namlu ile problem yaşadığım için biraz soğuk bakıyorum. Forumdan daha edineceğim çok bilgi var. İlginize teşekkür ederim.

    Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, isabetli atışlar dilerim. Size iki şey sormak istiyorum:


    1.Paket içeriğinde size tam olarak neler ulaştı?


    2.En azından şimdiye kadar 50-100 atış yapmış olduğunuzu varsayarak, tüfeğin sizdeki ilk izlenimi nedir? Hassas atışlar yapabildiniz mi?

    Öncelikle böyle bir forum sitesini bulmaktan çok mutluluk duydum. Benim bir gamo hunter 440' ım var. Ancak kırma namludan ağzım yandı açıkcası. Fixed barrel birşey almayı düşünüyorum. Gözüm mod. 54 airking' e takıldı ama sizce 4.5 mu yoksa 5.5 mi tercih etmeliyim. Ayrıca bu tüfeği av amaçlı olarak kullanabilceğimi göz önüne alırsak hangi çapı tercih etmeliyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.