Serhilkat48 adlı kullanıcının mesajları

    Reximex Rp (yeni çantalı) yakın zamanda satın aldım. Geldiği gün hava bastım ama birkaç saat içinde hava 250 bardan 90 bara kadar düşüyordu. Servis oldukça ilgili bir şekilde sorunu çözdü. İnşallah keyifli atışlarımız olur da yaşadığımız tatsızlığı unutturur.:)

    bende dolum ağzında sıkıntı yok. dediğim gibi dolum portunun içinde bulunan küçük hava deliği ( muhtemelen 2 mm çapında) havşalı olmadığından yani kenarları keskin olduğundan sadece ön kısımdaki o ringi kesiyor. bir de zorla da olsa tüpü 250 bara kadar bir defa doldurabildim. 2 şarjör atış yaptıktan sonra üçüncü şarjörde her atıştan sonra tüpün valfi bir miktar açık kalıp hava kaçırmaya başladı ve tüp boşalana kadar hava kaçırmaya devam etti. aksu av dan Yusuf beyle görüştüm, sağ olsun yeni bir tüp göndereceğini, sorun devam ederse de yenisiyle değişim yapacağını söyledi.

    Normal mi bilmiyorum ama yaklaşık 5 saat gibi bir sürede 250 bardan 90 bara kadar hava kendiliğinden kaçıyor. Umarım keyfimi kaçıran bu soruna çabuk bir çözüm bulabiliriz🙄

    Arkadaşlar merhaba, daha önce Zoraki ile ilgili hemen her konuyu okumuştum ama belki gözden kaçırdım bu konuya denk gelmedim. Zoraki Ultra için susturucu kullanmak çıkış hızını düşürür mü acaba? Sanki susturucu yok iken daha çıkış hızı daha fazla gibi geldi. Bilgisi olan arkadaşlardan öğrenebilir miyim? Teşekkürler :)

    Az önce farklı bir konuda fabrikayı aramışken site konusunu da sordum. Fuar sonrası sitenin epey fazla ziyaret aldığını ve erişim sıkıntısı yaşandığını belirttiler. Şimdilik geçici bir site oluşturulmuş. İlerleyen zaman diliminde Türkçe desteğinin de olduğu bir web sitesi olacakmış.

    Çok güzel bir tabancaya benziyor ama sanırım epey de bir sorunu var. Alıp da sorunsuz kullanıyorum şeklinde bir yoruma neredeyse rastlamadım. Sorunsuz olsa hemen şimdi alacağım ama iyice soğudum diyebilirim. Yine hafif ve daha sorunsuz olduğu kanısına vardığım bir model Kral Np03 kafama yattı.

    Başka bir bakış açısıyla fikrimi beyan etmem gerekirse, RP ,eğer indeksleme ve namlu sorunu olmayan bir silaha denk gelirseniz çok düşük ağırlık ve yapım amacı olarak hem tabanca hem de dipçiği ve o kısacık namlusu ile resmen 50 m. gibi mesafelerde tatminkâr grupman verebilen bir silahtır.Yani rahatça tabanca olarak kullanabilirsiniz. Benim de hobidaşlarım gibi önereceğim NP serileri ise ,01 dahil ,tabanca kullanımına müsait değil, "tüfanca" olarak kısa mesafelerde inanılmaz keyifli atışlar yaparsınız. Üstelik Kral dış piyasaya diğer markalar gibi ağırlık verdiği halde iç piyasada da "üzgün müşterisi" olmayan bir satış politikası izler. Hatta sırf bu nedenle kim bu adamlar deyip tanışmak için merakımdan geçen yaz Beyşehir'de kadar gittim. Çok güzel bir coğrafya ve çalışkan, güler yüzlü insanlar,yolunuz düşerse tavsiye ederim.Bu arada REX. Kral markasının kardeş ürünüdür, ancak daha çok yurtdışı ağırlıklı çalışıyorlar, beni üzdüler.

    Görüşleriniz için çok teşekkürler hocam. Hala çok beğenmeme rağmen sizin de belirttiğiniz gibi RP modeli ile ilgili bazı problemlerin olması sebebiyle ve sonraki serilerde bu durumun düzelmiş olacağına dair bilgilere ulaşamadığım için sanırım Np02 veya Np03 modellerine yöneleceğim. Pompa ile dolumu da düşününce Np03 modeli olacak gibi

    Değerli görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir an RP modeline yakın hissetmiştim ama büyük bir ihtimalle Np02 modelini alacağım. Peki pompa ile doldurması imkansız mıdır? Bulunduğum yerde scupa kullanma şansım olmayabilir de.

    Merhaba arkadaşlar her iki model için de 4.5 mm olanı düşündüğümüzde sizce hangisini almalıyım? Sanırım Kral Np02 modelinde regülatör bulunmuyor. İlk pcp deneyimim olacağı için tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.

    Merhaba arkadaşlar bir süredir keyifle, genelde iki pompa olarak Zoraki Ultra kullanıyorum. Reximex RP modelini ise isabet yönünden çok merak ediyorum. İsabet grupman testi olarak bir video dışında inceleme göremedim. Aramızda kullanan arkadaşımız varsa rica etsem Zoraki Ultra modeline göre isabet konusunda izlenimlerini paylaşabilir mi?

    Merhaba arkadaşlar, ürünün yeni serilerinden kullanan arkadaşımız var mı acaba? Bahsedilen indeksleme problemi gibi sorunlar giderilmiş midir? Deneyimleyen arkadaşlarımızın izlenimlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

    BEnde Gamo ahşap olarak Hunter 1250, Hunter DX ve Hunter 440 var. Hunter 1250 büyük ağır ve çok güçlü. Adamı yoruyor ama çok zevkli. Hunter DX ve Hunter 440 daha çok orta güçte ve daha hafifler. DX modeli (isabeti bir tık daha iyi) 440 dan daha pahalı ama öyle aman aman bir farkı yok. Hatta 440 ın daha kompakt ve orta güçte olması hoşuma da gitti. İsabeti de oldukça iyi. Sonuçta Hunter 440 güzel bir tüfek. Kesinlikle memnun kalırsınız. Ben normalde 4.5mm çok tercih etmiyorum ama Hunter 440 4.5mm ile inanılmaz zevkli.

    Teşekkürler hocam. 440 modele daha yakındım, açıklamalarınız seçimde çok yardımcı oldu.

    Merhaba arkadaşlar, yeni bir tüfek alma arefesindeyim. Gamonun ahşap kundaklısı öncelikli olmak üzere hangi tüfeğini tavsiye edersiniz? Aklıma daha önce kullandığım Hunter 440 modeli düştü de yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler