Serhilkat48 adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar şuan 4-32 Hawke dürbünle keyifli kullandığım Zorakim için Red dot arayışındayım. Açık mı yoksa kapalı olanları mı tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kalan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.

    Sağlıklı günler değerli arkadaşlar.

    Konuyu doğru yere mi açtım, bilemiyorum. Zoraki tabancam için birkaç hafta önce almış olduğum dipçiğin sıkma - germe vidası olduğu yerde döndüğü ve işlevini yerine getiremediği için fabrikaya ulaşmaya çalışıyorum ama kimse açmıyor. Kapalı kutu sıfır üründe bu durumu yaşadım. Satıcı fabrika ile görüşmem gerektiği bilgisini verdi. Sizce fabrika bu durumda yardımcı olur mu? Sitede yayınlanan numara dışında bir iletişim yolu varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Uzun süredir havalı bir tabanca bakıyorum ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Hakkında fazla bir inceleme bulamadım ama sizin gözlemleriniz sonrası denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    Bu güçteki tüfeklerde benim tercihim 4.5 mm'dir. Yaklaşık aynı güçteki mod55s tüfeğimde kullandığım kalibre de bu. İhtiyaç duyarsanız 4.5mm'nin daha ağır pelletleri ile de atış yapabilirsiniz. Daha uzun mesafede daha isabetli atışları mümkün kılar.

    Teşekkürler, tam da aklımdan geçeni söylemişsiniz. 4.5 mm alıp gerekirse ağır pelletler ile atış yapmak nasıl olur diye düşünüyordum. 5.5 mm'ye göre mesafe uzadıkça sapma fazla olmaz sanırım.

    Aynı siteden alışveriş yaptım,göndermediler ve fiyat yükselttiler. Stokta yok diye de yalan söylediler. Hiç tavsiye etmiyorum, daha güvenilir sitelere bakın derim.

    Forumu dolaşırken geç de olsa bir yanlışı fark ettim. Özür dilerim herkesten. İstemeden de olsa isim yakınlığı sebebiyle yanlış yorumda bulunmuşum. "Avmarketi" sitesinden hiçbir alışverişim olmamıştır. Benim bahsettiğim site net bir şekilde "Avkampmarketi" sitesidir. Bir platform üzerinden ürünleri daha uygun görünürken yok deyip göndermeyen sonra kendi sitesinde çok az bir farkla satışını yapan site idi kendileri. Geç de olsa bu yanlışı düzeltmiş olayım.

    Hatsan Mod 135 Sniper QE silahımla 50 m de tenekeye yaptığım atışlar ve tahribatı konulu video

    silahı almak için 20 gün beklemiştim. ahşap olan model var polimeri yeni çıktı sanırım.

    iyi seyirler

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    İyi günlerde kullanın, güzel atışlar. Aklımda olan iki modelden biri bu tüfekti. Bu kundak ayrı bir yakışmış.

    Tüfeğinizi güle güle kullanınız. Bendede Mod 99 var wortex sistemi taktırmak size ne kadar bir ücrete maloldu ve yaylı ve wortex arasında güç açısından bir fark varrmı.

    Teşekkür ederim. Namlu kilidi, emniyet kilidi, gez ve tetik bölümünü, vidaları yenileriyle ücretsiz değiştirerek dürbün stoperi de takarak tüfeğimi sağlam bir kutu ile gönderdiler.Tabi vortex sisteme dönüşüm için 120 lira ücret ödedim. Yaylıya göre daha stabil,sessiz ve kurulumda yay sesini duymuyorsunuz. Titreşim daha azalmış, gücü gayet iyi. Tavsiye ederim.

    Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    İlk iki şişenin ağır çekim videosu. İkinci şişede pelletin şişeye vurduktan sonra yükselerek gidişi görünebiliyor.

    yerli firma bunu sürekli yapıyor vardır bir bildikleri elbet.
    bende 26 grain spotonun ilk versiyonunu stoklamıştım. kralın tüfekleri aşırı seviyordu.
    Stoklarım bitince yenisini aldım eski sonuçlara yakın bir sonuç bile alamadım.
    Şimdi jsb den şaşmıyorum. az atıyorum öz atıyorum.

    Şansımıza artık ne diyelim. Dediğiniz gibi az olsun jsb olsun diyeceğiz mecburen