Dediğim gibi önden, arkadaşımızın da paylaştığı çubuk ile iteleyerek çıkarılabilir, namluya bi zarar vermez rahat olun.
Çok teşekkür ederim hocam, yardımlarınızla bir cesaret başardım sonunda 🙂👍
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Dediğim gibi önden, arkadaşımızın da paylaştığı çubuk ile iteleyerek çıkarılabilir, namluya bi zarar vermez rahat olun.
Çok teşekkür ederim hocam, yardımlarınızla bir cesaret başardım sonunda 🙂👍
https://www.kompozit.net/karbon-fiber-cubuk-cap-5mm
https://www.google.com/search?q=pirin…Ixc8Ph6j6mAc_27
Hocam şu linklerde ki pirinç kaynak çubuğu veya karbon fiber çubuk ile namlu ucundan kesinlikle ve kesinlikle namlu ucundan arkaya doğru çıkarabilirsiniz.
Namlu uç kısmı şoklu olduğu için arkadan öne doğru yaparsanız on kısımda sıkışabilir.
Hocam çok teşekkür ederim benzeri yumuşak ve düzgün bir tel ile küçük küçük tıklamalarla çıkarmayı başardım. 4 adet Engin Sak bullet çıktı içinden👍🙂
Teşekkürler hocam, ya deneyeceğim ya da Veli abiye göndereceğim. Her şeyiyle memnun olduğum tüfeğe zarar vermekten de korkuyorum biraz.
Peletleri namlu uc kısmından metal bir çubuk aracılığıyla çıkarmayı deneyin hocam Tıklayarak çıkarmayı deneyin
Namluya zarar verir miyim, endişesi var hocam. Bir de pellet yüklediğimiz kısımdan mı yoksa namlu ucundan mı bu işlemi yapmak daha sağlıklı olur acaba? Pellet yükleme noktasından yapmak için de namluyu sökmem gerekecek🙄😐
Merhaba arkadaşlar, kardeşime 1 dakikalığına verdiğim tüfeğe malesef üst üste pellet yüklediği için, sanırım 3-4 adet, namluda sıkışma yapmış. Dediğine göre atışları da kurma kolunu kapatmadan yapmaya çalışmış Pelletleri nasıl çıkarabilirim acaba? Hilalav bize gönderin dedi ama kargolara güvenemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, 3.0*1,5 nbr 70 oringleri FX Drs dolum ucu için https://www.dyzer.com.tr sitesinden sipariş verdim. Uyumlu ve sorunsuz geldi. İleride ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar için paylaşmak istedim.
"fx sitesinden drs bilgileri bütün o-ringleri gösteriyor kırmızı yazıya basın
Çok teşekkür ederim hocam, sonunda ölçüleri öğrenmiş oldum🙂
hocam fx sitesindeki linkten hangi oring lazımsa ölçüleri var açamadınızmı linki
Hocam epey baktım o siteye ama demek doğru yeri bulamadım. Tam olarak hangi sayfada acaba?
Elinizdeki oring ile birlikte oring satışı yapan bir dükkana uğramamız durumunda yardımcı olurlar. Tüfekteki oringlerde standart ölçü yakalamak zor olabilir belki ama dolum ucunda çok problem olacağını sanmıyorum. Çevrenizde böyle bir Dükkan-Sanayi sitesi var mı bilmiyorum tabi.
Teşekkürler hocam, yarın sanayide şansımı deneyeyim.
Yok hocam vardı ama yıpranmış ve hava kaçırıyor dolum sırasında. Değiştirmek istiyorum, hangi ölçüde almalıyım bilemedim.
Merhaba arkadaşlar, pcp konusunda yeniyim. Tüfeği aldığım bayiye de sordum. "Bilmiyoruz, ölçüyü siz bilmelisiniz!" cevabını aldım. FX Drs dolum ucu için hangi oringi almalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim hocam
Satılmıştır. İlan silinebilir.
Mühimmat ne kullanıyorsunuz?
Engin Sak 24.3 grain kullanıyorum. En iyi sonucu onunla aldım. Pellet olarak ilk fırsatta farklı denemeler yapacağım ancak pek vakit bulamıyorum.
Teşekkürler hocam, size de hayırlı olsun. Tüfek geldi, gayet şık duruyor ancak dürbün ayağı yanlış gelince isabet konusunda deneme fırsatım olmadı. 🙁Heyecanla bekliyorum. Belki ilerleyen zamanda güç kitini artırabilirim.
Selamlar hocam bende de fx drs 700 modeli var şuan ilk seri wragler susturucu var ve phentom modeliylede atış yaptım 18 cm olanla çok güzel ses kesiyor
Selam hocam, ben de 600 ahşap modeli yeni aldım. Epey ses çıkarıyor, 18 cm olanı o halde güzel iş yapacak gibi. Teşekkür ederim.
fark var. 4.5mm de sesi çok iyi kesiyor. 5.5mm de o performansı göremiyorsunuz...
Teşekkür ederim, o halde uzun modeli almam lazım
Merhaba arkadaşlar, FX Drs tüfeğim için Wrangler Compact Moderatör düşünüyorum. Standart uzun modeliyle Compact modeli arasında ses kesme anlamında ciddi bir fark var mıdır acaba? Tavsiyeniz ne yönde olurdu arkadaşlar?
Benimde 1 aydır takibimde, ahşap modelde 600 mü 500 mü kararsızlığı var. 500 namlu susturucu ile çok daha estetik duruyor.