Serhilkat48 adlı kullanıcının mesajları

    Dipçiksiz, dürbünsüz, reddotsuz kullanıyorum. Bir ara namlu altı lazer takmıştım ama dışarıdaki atışta bir faydası olmadığı için onu da söktüm. Yalın halde kullanıp hedef vurmak daha keyif veriyor bana.

    Ben de kendi nişan sistemi ile çok seviyordum hocam. Görüşleriniz için teşekkür ederim.Tekrardan bir Zoraki ama bu kez Light yolu göründü bana:)

    İlk çıkan seri Zoraki light 4,5 var bende. Daha oring bile değiştirmedim. Hala dördüncü kat balkonundan -ki 13-14 metre gibi olur- rahatça yerdeki pet şişe kapağını vuruyor, 30 metrede soda şişesini kırıyor iki pompayla. En iyi Türk icatlarından...

    Dipçik kullanıyor musunuz acaba? Ben kendi nişangahı ve dipçiksiz kullanmayı düşünüyorum da

    Teşekkürler arkadaşlar. Pcp yanında tekrar Zoraki kullanmak istediğim için ultra olmayan modeli kullanan arkadaşların deneyimlerini merak etmiştim. Fiyatlar epey artmış ve daha da durmayacak gibi. Yakın zamanda alacağım inşallah.

    Teşekkürler hocam, Ultra modelini dipçikle kullanıyordum. Haklısınız bambaşka oluyor. Şuan her an elimin altında olsun, hava derdi olmasın diyeceğim bir tabanca bakıyordum. Sanırım Light modeli iyi olacak:)

    Merhaba arkadaşlar daha önce Ultra modelini severek kullanıyordum. Sonra farklı bir model için bütçe oluşturmak adına sattım. Şimdi yine aklıma gönlüme düştü. 20-25 metre maksimum mesafelere kadar light modeli isabet konusunda nasıldır? Dipçik olmadan kullanmayı düşünüyorum. 4.5 mm ya da 5.5 mm olarak hangisini tercih etmeliyim?

    Merhaba arkadaşlar, daha önce kullandığım ve çok sevdiğim için Gamo Hunter 440 4.5 mm sıfır satışını aradım ancak bulamadım. Bulunduğum yerdeki bayide 5.5 mm sıfır satışı mevcut. Acaba 5.5 mm ile de aynı isabeti alabilir miyim? Tavsiye eder misiniz ya da Gamo için şu ürünü tavsiye ederim dediğiniz bir model olur mu? Teşekkürler

    Hocam o sürtünme sesini ne yaptımsa geçiremedim. Hatsana gönderdim vortex piston değişimi yapıldı. Yaklaşık bir kutu pellet sonrası sürtünme sesi tekrar başladı. İnşallah çözüm bulursunuz.

    Merhaba arkadaşlar Reximex Rp ile tek dolumda 70-80 civarı atış yapabilen arkadaşlarımız olduğunu öğrendim. Ben ise 4.5 mm ile 250-100 bar arası ancak 5 şarjör(45 adet) atış yapabiliyorum. Regülatör ayarı ile bu sayıyı yükseltmek mümkün müdür? Bu ayarı nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

    Servis dediğiniz satınaldığınız mağazamı @serhilcat?

    Reximex firmasının servisine uzun zamandır ulaşamıyorum, resmi siteden iletişim kurmaya çalıştım sonuç olumsuz.

    İletişim için yardımcı ola bilirmisiniz?

    Evet hocam Reximex firmasını kastettim. Web sitesindeki numaradan her aradığımda ulaşabildim. Oldukça ilgili ve çözüm odaklı idiler. Aynı sorunu bir daha yaşamadım.03325110055 numarasından iletişim sağladım.

    Okuma Azaki 55 bayiden alındığı günkü temizlikte ve kutusu ile verilecektir. Yalnızca bir kez kullanılmıştır. Tekne avını başladığım gibi bırakmak zorunda olduğum için satılıktır. Üzerinde 150 metre Kendo marka X8 0.18 kaliteli ip sarılıdır. Çizik dahi yoktur.

    625 lira