Serhilkat48 adlı kullanıcının mesajları
-
-
Satılmıştır
-
-
selamlar, kutu fiyatı mı yoksa, 2 kutu fitaı mı 300 TL ?
İlanı daha detaylı şekle getirdim hocam, ürünler arkadaşa ait ve aldığı fiyattan vermeyi düşünüyor.
-
-
Güncel 1100 lira
-
Telefon alabilirmiyim
0552 942 08 07
-
Güncel
150 lira
-
Hayırlı satışlar epeydir zorakiyi elime almadım Zoraki 22 mm değilmiydi
Teşekkürler, evet hocam 22 mm
-
-
-
Güncel
Yalnızca makine fiyatı 525 liradır
-
-
Okuma Azaki 55 bayiden alındığı günkü temizlikte ve kutusu ile verilecektir. Yalnızca bir kez kullanılmıştır. Tekne avını başladığım gibi bırakmak zorunda olduğum için satılıktır. Üzerinde 150 metre Kendo marka X8 0.18 kaliteli ip sarılıdır. Çizik dahi yoktur.
625 lira
-
Reximex Rp (yeni çantalı) yakın zamanda satın aldım. Geldiği gün hava bastım ama birkaç saat içinde hava 250 bardan 90 bara kadar düşüyordu. Servis oldukça ilgili bir şekilde sorunu çözdü. İnşallah keyifli atışlarımız olur da yaşadığımız tatsızlığı unutturur.:)
-
bende dolum ağzında sıkıntı yok. dediğim gibi dolum portunun içinde bulunan küçük hava deliği ( muhtemelen 2 mm çapında) havşalı olmadığından yani kenarları keskin olduğundan sadece ön kısımdaki o ringi kesiyor. bir de zorla da olsa tüpü 250 bara kadar bir defa doldurabildim. 2 şarjör atış yaptıktan sonra üçüncü şarjörde her atıştan sonra tüpün valfi bir miktar açık kalıp hava kaçırmaya başladı ve tüp boşalana kadar hava kaçırmaya devam etti. aksu av dan Yusuf beyle görüştüm, sağ olsun yeni bir tüp göndereceğini, sorun devam ederse de yenisiyle değişim yapacağını söyledi.
Normal mi bilmiyorum ama yaklaşık 5 saat gibi bir sürede 250 bardan 90 bara kadar hava kendiliğinden kaçıyor. Umarım keyfimi kaçıran bu soruna çabuk bir çözüm bulabiliriz🙄
-
susturucuya göre değişir. 20-30 fps daha altında atabilir susturucu ile. Yüksek bir fark olmaz.
Teşekkürler hocam, Wrangler uzun modeli kullanıyorum. Sesi çok iyi kesiyor yalnız bir miktar hızı düşürüyor gibi hissettirdi.
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce Zoraki ile ilgili hemen her konuyu okumuştum ama belki gözden kaçırdım bu konuya denk gelmedim. Zoraki Ultra için susturucu kullanmak çıkış hızını düşürür mü acaba? Sanki susturucu yok iken daha çıkış hızı daha fazla gibi geldi. Bilgisi olan arkadaşlardan öğrenebilir miyim? Teşekkürler
-
Havalı silah faturası kayboldu faturası biyerden cıkara bilirmiyim napmam gerekiyor
Malesef aynı durumu ben de yaşıyorum. Aldığınız yer isterse yardımcı olabilir hocam. Ben de Aksu Avdan tekrar rica etmeyi düşünüyorum.
-
reximex web sitesi açılmış, ama bize değil
yani türkçe seçeneği yok
ve de bence yetersiz
pcpye başlayayım yerli olsun hesaplı olsun servisi parçası olsun diye düşünüyordum
şimdi pamuk eller cebe aldın mı fx al airarms al olmadı gamo al walther al diye düşünmekteyim
Az önce farklı bir konuda fabrikayı aramışken site konusunu da sordum. Fuar sonrası sitenin epey fazla ziyaret aldığını ve erişim sıkıntısı yaşandığını belirttiler. Şimdilik geçici bir site oluşturulmuş. İlerleyen zaman diliminde Türkçe desteğinin de olduğu bir web sitesi olacakmış.