Hatsan mod 95 veya 99 gibi tüfekler işinizi görecek ve alışmaya başlayınca sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. Kalibre olarak 5.5 olanı tavsiye edebilirim.
Serhilkat48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Teşekkürler, ben de epey zamandır kullanıyorum. Vortex halini daha çok sevdim diyebilirim. Şimdilerde Mod 87 QE ahşap kundak modelini beğeniyorum ama fazla bir inceleme bulamadım.
-
Pointed pellet yerine kubbe şekillileri tercih edin. Pars,dome en olmadı match bile iş yapar ama Pointed pelletten maalesef kötü sonuç aldım ben hep.
Teşekkürler, pars iş yapacak gibi tabi benim atışları biraz geliştirmem lazım. Dome modeli en kısa zamanda deneyeceğim.
-
atış videosu.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tüfeğimi Vortex sisteme dönüştürdükten sonra hızlı bir ayar sonrası ilk deneme atışlarım. Dürbünsüz olarak 27 adım mesafeden yapılmıştır. Spoton Pars 18.13 gr pellet kullanılmış olup atış sonrası camlar temizlenmiştir. İyi seyirler
-
Hatsan Mod 99 Vortex-Spoton atış videosu
Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar. Tüfeğim mod 99 u vortex sisteme dönüştürdükten sonra Spoton Pointed 22 gr ve Pars 18.13 gr ile grupman çalışması yapmaya çalıştım. Hawke 4*32 dürbün ile 17 metreden atışlarımı yaptım. Belki çok iyi değil ama pars ile yaptığım atışlarda 2 pelletin üst üste gelmesi güzeldi
Daha iyilerini yapabilmem için sizlerin değerli görüşlerini bekliyorum. -
Aynı siteden alışveriş yaptım,göndermediler ve fiyat yükselttiler. Stokta yok diye de yalan söylediler. Hiç tavsiye etmiyorum, daha güvenilir sitelere bakın derim.
-
Kazasız belasız kullanın inşallah
Teşekkürler hocam, hepimiz için
-
Arkadaşlar bugün yaklaşık 10 günlük bekleyiş sonrası genel bakımlar ve vortex sistem için fabrikaya göndermiş olduğum Mod 99' um geldi. Hatsan namlu kilidi, emniyet kilidi, gez ve tetik bölümünü, vidaları yenileriyle ücretsiz değiştirerek dürbün stoperi de takarak tüfeğimi sağlam bir kutu ile gönderdi. Teşekkür ediyorum.Tabi vortex sisteme dönüşüm için 120 lira ücret ödedim. İlk izlenim çok sessiz ve akıcı bir kuruluma sahip olmuş. Tepme ve yay hareketi titreşimi yok denecek kadar az geldi bana. Belki heyecandan öyle gelmiş olabilir tabi
Gücü yerine gelmiş görünüyor. Gece olduğu için isabet ve diğer konuları deneyimleme fırsatım olmadı tabi ama ilk fırsatta deneyip izlenimlerimi paylaşacağım inşallah. -
Ben de bugün itibariyle kardeşime Hatsan Striker 1000X Vortex modelini Aksu Av üzerinden aldım. Esnaflıkları ve nezaketi için Yusuf Bey'e çok teşekkür ederim.
-
Isabet konusunda çok başarılı. Güçlü bir silah değil. Jsb 15.89 ve 14.35 kullanıyorum.biraz pahalı ama 45 -50 metrede 2.5cm grupman yapıyorum.Atiş sehpası falan yok. Normal desteli atışla. Dezavantajı biraz ağır
Maşallah hocam, tebrik ederim. İsabeti böyle ise alınabilir bir tüfek. Daha da ısındım yalnız dediğiniz gibi ağır bir tüfek. Ona da katlanırız artık:) Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler.
-
Iyi akşamlar. Ben dominator LW elite vortex kullaniyom 2000 civarı pellet attim memnunum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Daha önce yaylı silahim vardı. Yaylıdan daha iyi.
Teşekkür ederim hocam, yaylıya göre daha iyi olacak sanırım. Bu arada ikinci tüfeğim olarak düşündüğüm ama hakkında çok bilgim olmayan modeli kullanıyorsunuz. Rica etsem, isabet konusunda memnun musunuz, bilgi verebilir misiniz tüfek hakkında?
-
İyi akşamlar arkadaşlar, 4+32 dürbünle severek kullandığım tüfeğime Vortex Sistem taktırmak konusunda kararsız kaldım. Fabrika 120 lira gibi bir fiyata takabileceğini söyledi. Özellikle bu tüfeği kullanan arkadaştan ve diğer Vortex kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.
-
Kendilerinden hiç şikayet duymadım forumda tavsiye veren de oldu. Arayıp stok durumunu öğrenmeniz de fayda vardır.
Teşekkürler stoklarında ürünler görünüyor telefonla da doğruladım

-
İyi akşamlar arkadaşlar. Hawke dürbün almak istediğimde fiyatların birçok siteye göre burada uygun olduğunu gördüm. Daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba? Yardımcı olur musunuz?
https://www.izmiravmarket.com/HAWKE-VANTAGE-…1,PR-78754.html
https://www.izmiravmarket.com/HAWKE-VANTAGE-…0,PR-78736.html
Tabi fiyatlar çok düşük değil ama diğer sitelere göre uygun görünüyor.
-
İyi akşamlar arkadaşlar, tüfeğimi seviyorum ve isabetinden çok memnunum. Yalnız biraz mesafe artınca ince atışlar yapmak zor oluyor. Gezden bakınca arpacık hedefi tamamen kaplıyor. Acaba daha uygun ve hassas atış yapılabilecek uygun bir gez var mıdır? Evde çok çok eski, el tutamağı olan bir hatsan vardı, gezi esnek bir teneke saçtan yapılmıştı. Arpacık düz siyahtı ve uzun mesafede hedefi kesinlikle kaplamıyordu. Daha nokta atışlar yapılabiliyordu. Tavsiyesi olan varsa memnun olurum. İyi akşamlar...
-
Oldukça ilgililer, pellet alımında tercihim orası
-
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyor.
-
Hedefler çok hoş olmuş, atışlar da öyle.
-
Yaylı sistem candır