Osbourne adlı kullanıcının mesajları

    Yok dediğini tek seferde anladım :) Ama bu kadar yüksek bir isabetsizlik sanırım benden kaynaklanıyor. Yarın iş yerindeki marangozhaneye bir tane atış için masa yaptırcam, bugün bir de sürem kısıtlıydım 20 dakika uğraşabildim anca.

    Çok karışık gelmişti bana yazdıklarım da :)


    Bu arada ben masada destekli bir şekilde bile çok zorlanıyordum bir attığım yere bir daha atmak için..Sağlam bir destekle ve masadan bence çok daha başarılı olursun..
    Yaylının dezavantajı bu işte..Tepme yüzünden, tetiğin sertliği yüzünden, son ana kadar kaynağını bozmaman lazım, çok stabil durmak lazım..

    Bendeki eski tüfeği biliyorsun Hatsan Airmax..
    Aynı şeyleri bende yaşıyordum..Sanıyorum bu durum yaylı tüfek olmasından kaynaklanıyor..


    Çünkü ne kadar gözünle kaynak yapsanda tetiği çektiğin an ile yayın fırlayıp pelete vurması ve tepme yapması, akabinde peletin namluda yürüyüp dışarı çıkması arasındaki milisaniyelik süerlerde titreme olduğu için çok sıkı bir destek olmadığı sürece kayma oluyor vuruşlarda..


    Biraz karışık anlattım ama 1-2 kez okuyunca ne demek istediğimi anlarsın sanırım..


    Bu işin çözümü bence PCP satın almak..

    Hayır yani foruma bu başlığı açtığınıza göre paylaşmak istemişsiniz insanlarla..Bende forumu kullanan bir üye olarak fikrimi beyan ettim..
    Üzgün olabilirsiniz veya değilsinizdir..Bu şuan için benim nazarımda hiç önemli değil ki..


    Önemli olan herhangi bir canlıya namlu doğrultmak ve bir canı kasten almak..


    O martı yavrusu hergün gelip serçe yese de bu onun doğasında var..Ama aynı martının doğasında bir insan tarafından başından 1 gramlık kurşun parçasıyla vurulmak yok..
    Demek istediğim bu..


    Hatanızın farkında olmanız elbette çok güzel bir şey..Umarım bir daha yapmazsınız bunu..


    Sevgiler..

    View My Video
    bu videoyu 3 gün önce dükanımın arkasında cektım. hergün kusları yemlerken onların karınlarını doyurayım derken bir martı cıksın onları teker teker yakalayıp yutsun bu martı bu videoyu cektıgımde 2. kusunu yakalamıstı ve daha öncede aynı martı kus yakalarken görmüsler. bende cezasını kestım air arms ile basından vurdum bendeonun celladı oldum aslında sonra üzüldüm bu doganın kanunudur dedım ama iş işten gectı. ama sunada sevındım baska martıda gelmıyordu ondan baska kus avlamaya. benı lütfen yadırgamayın elımde degıldı içim acıdıgı için dayanamadım vurdum. saygılar sevgıler.

    Valla sizde beni yadırgamayın ama yaptığınız düpedüz canilik..
    Kendi doğasına uygun şekilde yaşamaya çalışan yavru bir martıyı katletmenin başka bir izahatı yok..