hogo87 adlı kullanıcının mesajları

    +1 kimin nereye neyle attığı kimseyi ilgilendirmez.disiplin oluşturmak isteyenler kendi disiplinini oluştursun.milletin attığı pellete yaptığı gruba karışmasın.airgunsnipers ekibinin uzak mesafelere yaptığı atışlara inanmayan(ki ben inanıyorum),onlarla dalga geçen sahıslardan çok çekmiş olan vasili zaitsev'in ankara ekibinin yaptığı atışları dokundurmalı sözlerle eleştirmesi hiç yakışık almadı.kendisi demiyor muydu ''yatan değil,atan bilir'' diye?kendisi demiyor muydu ''arazide görüşürüz'' diye?ne oldu şimdi birden?bunun tek açıklaması vardır:vasili zaitsev tek iyi atıcının isminin kemal en iyi silahın da airarms olduğunu sanıyor.ama hayatın gerçekleri öyle değil.erdem var,murat var,fx var...


    yarattığım hayal kırıklığı için özür dilerim.gerçekler bazen acı olabiliyor.

    zaten bu birlik milli duygularla olmasada ortak menfaatler doğrultusunda kurulmalı , bu işe aklı başına liderlerin öncülük etmesi gerekir bu iş ayak takımının işi değil halkların birbirini çok sevmesinede gerek yok , birlik için hukuki anlaşmalar yapılır zaten avam buna uymak zorundadır ülkeler anarşistlerin istekleriyle yönetilirse kaos çıkar bu yüzden yönetici kısım daima seçkin iyi eğitim almış olmalı . sokaktan gelenin yönetici olduğunda neler olduğunu hepimiz iyi biliyoruz.



    böyle bişey mümkün bence.ama bunu adı birlik değil.başka bişey.artık halkı kandırmak mı dersiniz,siyaset üretiyor gözüküp de hiçbir b.k yememek mi dersiniz?onu bilemem.

    yanlış anlayan sanırım ambrosia.çünkü master logun'un grubundan bahsetmiş.bana abartı gibi geliyor demiş.ambrosia a türkiye'de bu grupları kendilerinin yaptığını söylemiş.ama kendileri airairm kullanıyor diye biliyorum ben,logun değil.

    gerçekçi olun arkadaşlar.sizin türk dediğiniz o devletlerde yaşayanların çoğu kendini türk olarak bile görmüyor.dilleri rusça.milli benlik yitip gitmiş,türklük diye birşey kalmamış.ayrıca bizleri de pek sevdikleri söylenemez.sanırım kazakistanda yaşanmıştı türk işçilerin öldüresiye dövülme olayı.tc vatandaşı işçiler şantiyede uyurlarken gelebilecek saldırılardan korkarak nöbetçi bırakıyorlardı başlarında.bu durumun bir boyutu.


    türk birliği olayı bir hikaye.tıpkı avrupa birliği gibi.bugün sadece ''ekonomik'' amaçlı olarak birleşebilen avrupa birliğinde bile çatlak sesler çıkıyor ve ab anayasası imkansız hale geliyorsa,etnik kökene dayalı bir birliğin oluşma şansı sıfırdır.takdir edeceğiniz üzere kapitalist toplumlarda ekonomik çıkarlar etnik kimliklerden kilometrelerce önde gider.bu da ikinci boyutu.


    belki anlaşıldığı şekilde bir birlik yerine bölgenin nispeten güçlü devletlerinden türkiye'nin türki cumhuriyetler üzerinde nüfuzunu artıracak politikalar geliştirmesi düşünülebilirdi.ama onun için de artık çok geç.sovyetler yıkıldığından beri bu tür bir politik çabada bulunmayan,ya da bulunup da başaramayan türkiye cumhuriyeti devletinin rusya federasyonu bu kadar güçlenmişken böyle bir politikayı başarıyla götürebilmesi mümkün değildir.devletler arası ilişkiler ince temeller üzerine oturur.türki cumhuriyetlerle birliği zaten geçtim,o bölgede nüfuzunu artırmaya çalışan abd yanlısı bir devlet olan türkiye rusya'nın ağır tepkisiyle karşılaşır.aranızdan rusya'dan korkacak mıyız diyenler çıkabilir.dış borcun 500 milyar dolara dayanmışsa,rusya özellikle tarım ürünleri konusunda ihracat yapabildiğin büyük bir pazarsa ve enerji ihtiyacının yarıdan fazlasını o ülkeden karşılıyorsan ve o devlet natoya kafa tutar duruma gelmişse kusura bakmayın biraz korkacaksınız.savaşlar artık cephede yaşanmıyor.

    Ben de başka bi konu başlatiim bari:


    Bu deney başladıktan sonra japonya'da da depremler olmuş. Deneyin bitiş tarihi ise 2012. Maya takvimi de 2012'ye kadar, onlara göre dünyanın sonuymuş. Hadi bakalım :S


    tabiki bunlar komplo teorileri, kanıtlanmış birşey yok.ama kıyametin 2012 de kopmasını istemem. ;şrofls;.

    eblemis1-0bayayhan lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Amacım kimseyle bir çekişme ya da rekabet içine girmek değildir.


    tesla da muhtemelen sırf edisonla cekişme yaşayayım diye yapmadı buluşları.her tartısmanın -eğer tartısma kaıtlanabilen birşey üzerineyse-kazananı ve kaybedeni olur.onun için kabul edilse de edilmese de yukarıdaki skor gerçektir.tabi benim de amacım ayhan abiye saygısızlık etmek değil.hepinizi seviyorum.

    Hayırlısı diyeceği ama galiba bunun hayrı falan kalmadı.
    İş artık rekabetten çıktı "kargaşa" haline geldi gibime geliyor. Gemisini kurtaran kaptan misali herkes bir telaşa kapıldı.
    Korkarım sonunda bu hobiye gönül verenler kamplara ayrılacak ve futbol takımları arasındaki çekişmeye benzer bir ortama girilecek.
    ;confused;


    tüfekler daha gelmemiş olmasuna rağmen duyurulma zamanlarına bakılırsa yaşlı kirpi sonuna kadar haklı.YataGun piyasayı fena salladı.