hogo87 adlı kullanıcının mesajları

    anladığım kadarıyla bu arkadaşların deneyleride kanser araştırmaları gibi iyi bi kaynak bulmuşlar indiriyorlar nasılsa kimse anlamaz takılın arkadaşlar hesabı ohhh sömürr


    beyin fırtınası bu şekilde yapılacaksa sizin davetinize icabet eden çıkmaz.bu nasıl bir yaklaşımdır böyle.bir kere sizin öne sürdüğünüz ''istedikleri sonucu alamayacaklar'' tezi bile bilimsellikten uzak.neye göre söylüyorsunuz bunu?bu adamlar 10 yıldır buna hazırlanıyorlar.sonucun 15-20 yılda alınacak olması deneyin önemini azaltmaz.



    Yanlış hatırlamıyorsam bi yerde okumuştum Einstein evrenin yoktan var olduğunu kanıtlamış ve demişki "ben tanrının evreni neden yarattığını değil niçin yarattığını merak ediyorum.


    demişsiniz.


    sanırım Einstein evrenin yoktan var olduğunu kanıtlamış ve demişki "ben tanrının evreni neden yarattığını değil nasıl yarattığını merak ediyorum" demek istediniz.yazdıklarınıza göre mantıklı olan bu çünkü.

    tanrıyı inkar etmek için yaptıkları kontrollü bir çekirdek çarpışması, asla istedikleri sonucu alamayacaklar bu deney için kullandıkları teknolji almak istedikleri sonuç için çok ilkel milyrar dolarlık elektro mıknatıslar ve diğer cihazlar bu iş için beton fabrikasında bilgisayar üretmeye benziyor.


    istedikleri sonuç ne?size göre ''gerçekleşmeyecek olan'' ne yani?

    rusya, sovyetler dağıldıktan sonra denildiği gibi ''şişirilmiş inek'' olmadığını ispatlamaya kararlı görünüyor.geleceği doğru okuyorlar.türkiye'nin ise denge politikası uygulamayacağı ortada.her zamanki gibi tarafımızı seçtik yine.çok zararlı çıkacağız çookk.

    para kazanıyorsam+arabam varsa+oturduğum yere yakın dolum tesisi varsa scuba alırım.


    öğrenci adamın scubayla işi olmaz.kol gücü harcamayı para vermeye tercih ederim.


    okuduğuma göre doldurmak çok zor değil.üstelik yararlı.kas yapar. :D

    pcp tüfeği eğer scuba tüpü ile kullanacaksanız satın almadan önce bulunduğunuz yerdeki hava dolum imkanlarını araştırmalısınız.zira bunları dolduran yerler ilçelerde pek bulunmuyor.


    tüfeğin üzerinde basınç göstergesi olur.scuba tüpünden doldurma uzun sürmez.kaç defa dolum yapılacağı scuba tüpün ve tüfek tüpünün hacmiyle alakalı.siz almayı düşündüğünüz tüfeği ve almayı düşündüğünüz scuba tüpünün hacmini söylerseniz, o tüfeği kullanan kişilerden yardım eden çıkar.

    ihraç malları gümrüklerde ziyan olan bu yüzden iflas eden iş adamlarımızı düşünüyorumda ,amma saygı duyuyorlardır putin e ve yedi sülalesine ;lol;;kihhik,#hims


    putinin suçu yok ki.adam türkiye'nin menfaatlerini düşünmek zorunda değil.''saygı duyan'' kendi hükümetine saygı duysun.

    haklısınız o an için öyle yazmışım konuya göre yanlış yaklaşım olduğunu kabul ediyorum önce tedbir almamız gerekiyor fakat kader konusunda ısrar ediyorum (Yeryüzünde ve sizin başınıza gelen her hangi bir olay yoktur ki, biz onu yaratmadan önce o, kitapta bulunmasın. Doğrusu bunu bilmek Allah'a kolaydır." Hadid/22), bizim başımıza ne geleceğini yüce ALLAH(C.C) biliyor ama biz bilmiyoruz


    evet bu daha doğru bir açıklama oldu.gerçi doğrular kişilere ve mezheplere göre değişiyor.akıncının kaderle ilgili ilk yazdığı cebriye mezhebinin görüşüne uygundu.ama yukarıdaki yazılanlar ehl-i sünnet olarak kabul edilen mezheplerin görüşüdür.bir de mu'tezile mezhebinin görüşü vardır.o da cebriye mezhebinin tam zıddı diyebileceğimiz bir görüştür.yani emc2 arkadaşımızın dediği gibi ''kader nedir ne değildir bilmek lazım'' sözü pek de dayanaklı değil.çünkü kader soyut olduğu için bilinmesi mümkün değildir.eğer islam alimi değilsek bizim yaptığımız tek şey yukarıda sayılan görüşlerden birine inanmaktır.