maccari inin yayı patriotlara olmuyormuş o yönden sıkıntımız da var,şu fiyat bir belirlensin ona göre hareket edelim derim
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ek bir ilave yapacağım ilk deneyimin sanırım kardeş,bence şuan için bu kadar tepmesi fazla olan tüfek yerine yine aynı markanın biraz daha düşük modellerini incelersen senin için hiçde fena olmaz.tavsiyem kendini geliştirmen,ilk etapda güçlü tüfek alırsan acemiliğini atman çok uzun süreni alabilir,ilk önce kendini bir geliştir kısa mesafede 10 ila 50 metre arası,bu mesafelerde çeşitli hedefler koy kendine,örnek bira şişesi onu vurmak dan sıkıldınmı,koy soda şişesini,onudamı vurmakdan bıktın,o halde soda şişesini yatır alt taban kısmına nişan al,onuda mı vuruyorsun,o zaman dik kaç metreye dikeceksen bir tane kalem pil ona ateş et,kendini böyle geliştirmen gerek ama tepmesi az olan bir tüfek ile,ben kendimi böyle geliştirdim hemde 100 liralık tüfekler ile,bu resimdeki grupmanı mod85 4.5mm ile dürbünü 17 metreye sıfırladıkdan sonra yaptım 3 atış 50 ykr kuruşdan az daha küçük,kullanılan 2 saçma gamo expander diğer 3 cü saçma sport diye ucuz bir saçma keşke onu atmasaydım çok daha düzgün grupman çıkacaktı.çok uzattım konuyu tavsiyem ilk etapda 100 lira ver kendini geliştir kardeş,mod70,mod85,mod90,kral magnum 4.5mm ahşap dipcik
not: grupman oluştukdan sonra daire içersine alınmıştır keçeli kalem ile[Resim Engellendi: http://img169.imageshack.us/img169/7640/dsci02171280x768yn9cu7.th.jpg] -
onur kardeşim haklısın
benim patriotun keçesinin yırtılma sebebi gresin keçe önüne kadar sürüklenmesi sebeb oldu.sanırım ilk etapda biraz aşırıya kaçmışım lakin fazla kullanmadım tüfeği hemen söktüm keçenin orta kısmın da az da olsa yırtılma oluşmuş,mümkün olduğunca tek kat gres sürülmrsi taraftarıyım o tek kat greside iyice yaymak gerek piston yüzeyine -
iyiki hatırlatdın abi
4 tane o ring conta daha yazıyorum haneme,
2 adet yay
4 adet piston keçesi
4 adet pellet yükleme haznesindeki o ring contadan -
ben şu an için 4 tane keçe, 2 adet de yay alcam.diğer patriot kullanan arkadaşlarda kaç tane almak istiyorlarsa yazsınlar ona göre toplanalım toplu sıpariş verelim
4 keçe
2 tane yay
benim için -
patriotun keçesi ve yayı varmıymış kardeş?kaç para dediler keçe ve yay için?
-
arkadaşlar siteye yeni üye olan Quardiyan nickli arkadaş dan bu konuda yardım talebinde bulun dum.malum güngör av telefon da pek önemsemiyor olayı.karşılık lı konuşmada fayda olacağı kanatin deyim.gelişmeleri bu arkadaşımız bildirecek bize,hepimiz için hayırlı sonuç çıkar umarım
-
keçenin önüne yağ gelmediği sürece o keçe sandığından daha uzun ömürlü olma ihtimali vardır,her yaylı pistonlu tüfeğin gücü belli bir zamandan sonra gücü azalır.keçe ,yay,saçma haznesindeki conta bunları yenilemek gerekir belli bir kullanımdan sonra,zaten iş görmez vaziyetde olduğunu aşağı yukarı tespit edile bilir çıplak göz ile bu ekipmanların,
-
hayırlı olsun kardeş
yanlız bir şey sormak isterim bir yanlışlık yok deyilmi 0.40 ykr yakıyor demişsin?tüplü mü bu araba?arabalardan hiç anlamam lakin duyduğum gördüğüm en ucuz senin araba yakıyor
bende 125 lik hunday motor var kilometrede 0.65 ykr yakıyor -
resimdeki saçma gamo pro magnum saçma olup net 90 metredeki tel direğinden çıkardım,hedef noktaya hemen öncesinde expander ve ts18 atmışdım onlar lada isabet fena deyildi,
ama gamo promagnum 90 metre tek atış da tel direğini vurması ve saplanması ağaca o mesafeden acayip şaşırt dı beni,kısa mesafede de oldukca başarılı,daha üstü kalite saçmaları denemedim.önümüzdeki hafta diana hig power ve h&n baracuda dan sariş vercem malum kartn limiti doldu
[Resim Engellendi: http://img517.imageshack.us/img517/8751/dsci03131280x768rs1.th.jpg] -
yüz de yüz garanti verilecek bir tüfek deyil öyle olsa herkes 100 200 lira verir hatsan alır dı,ha benim kullandığım hatsan modelleri ile şişe ye atış yapmak kesmiyor o ayrı bir konu,hedef çok büyük geliyor atışın tadı kaçıyor rocqs kardeş,
muro nun kullandığı hacı murat ile mercedes in parçalarını bir deyil
o yüzden mercedes zengin arabası adını almışdır -
dürbünü saymaysak 175 lira bu tüfek tahmini,çok da aabartılacak bir durum yok bence,verdiğimiz para ne ki ondan milyarlık tüfeğin verdiği perfonmansı bekliyeceğiz, herkesin bütçesi yetmeye bilir,yahut bütçesi yetddiği halde o kadar parayı havalı tüfeğe yatırmak istemiyor da olabilir, bu işin zevk den ötürü maddi yönünü de düşünmek gerek, üstdeki linkde verdiğim mod125 optima550 nin bire bir aynısı.kullandığınız tüfek hem ağır hem güçlü hemde kırması çokda kolay olmayan bir tüfek,iş böyle olunca belli bir atışdan sonra insan vücudu yorulur.ardından istikrarsız atışlar boy göstermeye başlar, hayatında eline tüfek almamış bir insanın eline mod350 yi de verseniz işi öğrenenciye kadar hep tüfeğe suç bulur,kimi dayanamaz atar bir kenara kimide satılığa çıkarır tüfeğimod125 ini böyle olunca,
2500 ytl verip tüfeğin den memnun olmayan lara da ras geldim net de
bu bir çeşit hobi dir hedef aldığınız çıtayı değmeden aşarsanız gözünüzü bir üst çıtaya dikerseniz, o zaman daha güzel görünümlü,daha güzel istikrarlı atışlara sebeb verebilecek ve bütçeyi yakmayacak türden bir tüfek neden alınmasınki.tabii bu kişinin gelir düzeyine bağlı -
arkadaşdaki yay senin tüfeğindeki yayın aynısı kardeş

-
çalışılırsa hepsi olur vallahi

-
üfff
4000 dolara dürbün
bunlar zengin işi abi bu dürbünü kullanacak adam ın tüfeğnin fiyatını duymak bile istemiyorum açıkcası 
-
tam 27 sayfalık dürbün çeşidi mevcut bu sitede,ben bir tane seçtim kendime görünümü cez bediyor beni vallahi
[Resim Engellendi: http://img374.imageshack.us/img374/2760/opticsplanet19973600051rm8.th.gif]
linke burda
http://www.opticsplanet.net/riflescopes.html -
güngör av tam olarak izmir in neresinde arkadaşlar? kolay tarifli anlatım olursa iyi olur

-
o zaman ben den duy abi,hatsanı aradım bu gün yedek parça vermiyoruz dedi
güngör av a sorun diyor.daha önce bir kere aradım tam yetkili kişi yok denildi,sonra bir daha aradım adam olması lazım dedi biz sizi arayalım bildiririz dedi ne arayan var ne soran.benimde canım sıkıldı yine mucitlik yaptırtacaklar bana 
-
bundaki hava kompuroser in bastığı havadan biraz farklı idi. bu hava tüpü ile izmirde bir barda tanışdım,bar sahibi tanıdığım bir arkadaş idi bir süre bir süre misafir olmuş idim.barda işler yoğun olduğu vakit bira makinasının başına geçip bira dolduruyordum
arada bir ya bira fıçısı boşalırdı yada hava dolu tüp biterdi hemen şipşak monte ederdim.montaj esnasında bazen hava kaçırırdı maşonlar yiv setine iyi oturmadığı vakit,kaçan hava buz gibi soğuk ve çok şiddetli oluyordu.saatli göstergesi vardı ama hiç hatırlıyamıyorum ne kadar basınçlı olduğunu
alıntı yaptığım mesajımdaki bira ve kola makinalarına takılan tüplere co2 gazı ile dolum yapılıyormuş
-
örgü ipliği,tığ,mil satan dükkanlarda çeşitli ebatlarda boncuklar var oradan da temin edebilirsin,delikli kısmını kapatırsın bişekilde tutkal vs ile,
gezin bulunduğu kısma birşeyler yapmaya çalış derim kardeş güzelim arpacığı mahvedersin sonra.olmadı az bir miktar loctite sür vidaya istediğin mesafede bırak,ayrıca bu loctite den tüfeğin gevşeyen vidalarına da az bir miktar sürersen o sorunda ortadan kalkmış olur