mevlam neyler neylerse güzel eyler
o tüfekler yapılacak yani bahtiyar beyle buluşmanız o anlamı ifade ediyor mustafa abi ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pcp hastalığı böyle olsa gerek
herkesin elinde birer pcp tüfek var
[Resim Engellendi: http://img73.imageshack.us/img73/3015/img0609cb5.th.jpg][Resim Engellendi: http://img73.imageshack.us/img73/2394/img05971280x768sw7.th.jpg] -
anlaşılan sanayinin yolu gözükecek bana mustafa abi, ben vidalara sıvı conta kullanacağım abi sökülmesi tutkallara göre birz daha kolay olur düşüncesindeyim

-
bu gün sanayi ye gidemedim işlerimden dolayı çarşı merkezindeki hırdavatçılara sordum sadece bir esnaf bildi o da kalmadı dedi onun yerine patex mi öyle bir yapıştırıcı tavsiye etti aynı işi görür dedi,belki bilenler görenler var hani şu reklamlarda adamı ayaklarından tavana yapıştıran bir tutklal reklamı varya işte o yapıştırıcı metal dahil hemen herşeyi yapıştırıyor.bir tane çantada bulunsun diye aldım bir adetde sıvı conta aldım patriotun vidalarına sürecem az bir miktar.bu patex mi adını tam hatırlıyamıyorum şuan evde duruyor bunu kullananlar oldumu aramızda arkadaşlar?yarında zor gibi gözüküyor sanayi ye gitmek eşya taşıyorum yeni eve az bir işim kaldı ama bende bittim vallahi ne zor muş inşaat işi ile uğraşmak yahu

-
webley raıder 10 lusu fiyatı 850 ytl ,pompa ve dürbün fiyata dahil deyil.pompanın fiyatı 335 ytl

-
dürbün yarın gelir loctite yi aldımmı pazar günü atış alanının yolunu tutacam tabi oltalarımıda yanıma alıyımki boş dönmeyeyim bir kaç balık yakalarım inşallah

-
loctite yi dampa ayak için kullanacam kardeş çok az damlatma kaydı ile.tüfeğin vidalarına damlatmayı ben düşünmüyorum sökülmez falan filan

-
tamam abi yarın sanayideki hırdavatçıları bir dolaşıyım.
ocaydın kardeş ben manavgatda oturuyorum
-
mustafa abi bu gün büyük bir hırdavatçıya gittim kağıda not almışdım tavsiyeniz üzerine adama gösterdim sizde loctite varmı dedim adam bu ne yav dedi?404 e benzer gibi bir şeymiş dedim bende
şimdi net de gördüm çok çeşidi var bunun ama ben mavi olanından alıcam tabii bulabilirsem 
-
YAhu bu patriot un gas-ram lisi çıkmıs.
http://www.pyramydair.com/p/webley-patriot-with-gasram.shtml
hemde made ın turkey yazıyor tüfeğin üzerinde
-
uzun vida olmaz
mevcut olan vidanın girdiği kanal kısa uzun vidayı nereye sıkacan
sıksan bile gezin önünü kapatırsın,kurma kolu sürtmeye başladı derken nereye sürtmeye başladı bende şuana kadar öyle bir sorun yok sadece kurma kolunun pistonu iten tırnaklı kısım yokmu o rası biraz aşınmış ama daha idare eder yani -
abi bu arada aklıma yine bir mucitlik esti yukarıda bahseddiğimden farklı bir şey bu sefer üst parça harbiden kızaklama görevi yapacak bu kez.ihtiyacım olan 4 tane vida vidadan uzun 4 tane vidanın ebetından biraz büyük yay 4 tane kauçuk conta 2 tane kısa boy lama demirden yada sacdan kesilmiş parça.bu dampa ayağa ilk önce 4 tane delik açtırmam gerek 2 önden 2 arkadan vidanın geçebileceği ebatda yiv açtırmak.alt ve üst parçayı bir birine bağlıyan 2 vidayı iptal edecem.bu 4 tane vida alt ve üst parçayı tutacak 2 si önden diğer 2 vida arkadan tutacak.dolaysıyla takdığımız yay vidan büyük olacağından ileri gel git yapacak ray lı sistem gibi yani.tükenmez kalem misali

-
Fakat yeni yaptığın o uzun parçanın tabanını "V" şeklinde yapsaydın alt parçaya güzel kızaklama yapardı.[/quote] (alıntı MUSTAFA SERDAR abiden
güzel ve etkisini gösterebilecek bir yöntem diye düşünüyorum ki az da olsa etkisini gösterir diyorum belkide baya olumlu sonuç elde edilebilir neden olmasın.yanlız ben şöyle birşey düşündüm bilmem nasıl etki yapar mustafa abi?
şimdi hazır bitmiş dampa ayağın sizinde bahseddiğiniz gibi alt kısmını V şeklinde ek teflondan bir parça eklesem kalan boşluğu doldursa hatdaa milim biraz yüksek olsa vidanın yiv kısmını etkilemiyecek kadar ve kalan üst parça direk teflon dan yapılma V şeklindeki parçaya temas etse hem titreşimi dürbüne biraz daha az iletir hemde kızaklama olayı daha rahat olur diye düşünüyorum acaba nasıl olur bu ek parça? -
bu mod125 yeni model mi kardeş? mod125 in aynısımı
-
buluşmanız güzel olmuş. havalı silah kullanıcıları nedense genelde hep iyi insan olurlar.
yalnız yusuf kardeşim, sende busnell dürbün vardı ne yaptın onu ? valla ben sinir oluyom arkadaşlar. denizlide kimse yok benden başka ya.olmaz böle şey
haksızlık bu.istanbulda herkes . arada bir hızlı geliyor.oda bir geliyor pir geliyor.
evet abi ya bende aynıyım öksüz yetim kaldım burda kimse yok beraber atışa gideceğim
-
mert vidalar sola doğru sökülür (optima550 ters diş ve bu piyasaya yeni yeni sürülenleri bilmiyorum) şöyle yap her 2 vidayı birlikde önce gevşet sonra sök bakalım diyecem ama sen önce sağlam bir torna vida temin et
-
evde tadilat işleri daha bu gün bitti bir aksilik olmaz ise yarın atışa gidecem gelişmeleri yazarım,ben natural atış yapmayı tercih ediyorum çoğunlukda desteksiz.zamanla alışırsın çok pratik yapman gerek tüfeğe iyice alışmalısın.ben bir günde 2 bucuk paket saçma attığım günüm oldu optima550 ile patriot kadar ağır bir tüfek idi,
-
yabancı sitelerde sörf yaparken tesadüf bir sitede rast geldim resimi tam boylu boyuna kopyalıyamadım izin verilmiyor ancak bu saçmadaki kanat namludan çıktığında nasıl açılıyor?saçmanın içinde yaymı var acaba?
yahut sırf bu saçma için özel namlumu üretmişler acaba?sitede bu saçma hakkında bir açıklama yapmamışlar sadece resim koymuşlar
birde bu uzun boru gibi bir pellet var sanırım bu pelleti av da kullanıyorlar
[Resim Engellendi: http://img132.imageshack.us/img132/4986/216147491280x768xd1.th.jpg][Resim Engellendi: http://img132.imageshack.us/img132/3758/1860093911280x768ic0.th.jpg] -
gözün aydın diyelim kardeş,hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

-
bu arkadaşımız zaten gezi tamamen aşağıya indirdiğininden bahsedmiş
dediğin gibi arpacık gezin yarığına göre büyük kalıyor.bu tüfekde gezi aşağı yapıştırırsak dolaysıyla arpacık gezden yukarıda kalacak böyle atış yaparsak gez işlevinden uzaklaşmış olur gözümüş gezden çok arpacığa takılır.uzak mesafeye ortalama 70 metre diyelim bu tüfek ile atış yapacağız gezi görebildiğimizin daha azını görmemiz gerekir ,gezden baktığımızda arpacığı ne kadar az görürsek uzak mesafeler için namlunun ucuda o derece yukarı kalkmış olur