sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bence dizellemeden kaynaklanmış bir olay bu, piston patlamadan dolayı geri tepince pim yuvasını kopartmaya çalışmış, kundağın da kırılabilirdi, normal bir durum olmadığı kesin.

+1 iyi düşünce.bu arada bu kardeşimize tavsiyem tüfekdeki yeşil gres i tamamen yok etsin fabrikaya göndermeden evvel.varsa elinde sprey yağ sık yeşil gresi öldürsün sıvı haline getirsinki yağ aksın görünmesin tüfeğin içinde.iyice kurularsın paket yap gönder hatsana kardeş

kardeş bizim burdaki tüfekçilerin hemen hepsinde var hatsanın yayı.öyle sanıyorumki hatsanın yayını bulma konusunda hiç sıkıntı çekmiyeceksin.hemen hemen hangi bayii e uğrasan ellerinde bir hatsan tüfek vardır.hiç bulamaz isen bende var sana gönderiyim ^^ saygılar

Konu başlığından tamamen sapmasına rağmen,yeri gelmişken buradan şunuda belirteyim,

Hatsan Bahtiyar bey ile yakın zamanda yaptığım bir katresu üzerine görüşmelerimde,Hatsan üretimlerinde mevcut modellerin şasisi baz alınarak,üzerinde hertürlü ekleme ve çıkarma yapılarak,örneğin namlu şu olsun,gez bu olsun yada tetik bu olsun gibi,Forumumuzda şekillenen memnuniyetler doğrultusun da silahlar Katresu ya özel üretilecektir,ve bunlar katresu servis departmanı tarafındanda kalite kontrolleri yapılarak teslim alınacaktır,Yani Katresu Global bir tedarikçi ve satıcı olarak her marka ile çalışacaktır.

abi bunu sizden çok ben istiyorum istiyorum ki hatsan öyle bir tüfek yapsın mod350 ler rafa kalksın.örnek verirsek bir patriotun üstüne 250 ytl daha eklese hatsan sizin denetiminde kalite kontrol aşamasından geçme kaydı ile gerçekden çok kaliteli bir tüfek yapacağına eminim bu hatsanın garanti desteği de bu işin bonusu olsun son günlerde gördük hepimiz hatsan ürünün arkasında olduğunu gösteriyor saygılar

arkadaşım büyük kefaller senin attığın ekmeğe kolay kolay gelmez sen orda durduğun mütdetce.ben zıpkın ile dalıyoyorum bazen vurduğum kefaller can havli ile kaça biliyor kimbilir nerde ölüyor balık.senin saçmanın arkasında ip yokki vurduğun balığı yukarı çekesin.bence uğraşma al bir tane olta öyle yakala,saygılar

"Adeta aşık oldum. Hiç elimden düşürmüyorum. Televizyonu dürbününden izliyor, namlusuyla çorbayı karıştırıyor, dipçiğiyle komşunun kapısını çalıyor, kurma koluyla hurma yiyordum (:"

Tipik bir Havalıus Silahus hastalığı,
    malesef önlem alınmakta geç kalınmış, hastalık hücre molekülleri seviyesine kadar sirayet etmiş,
    yapılacak birşey yok, üzgünüm.
    Hastayı silahı ile başbaşa bırakın, ömrünün kalanı bir bağımlı olarak yaşayacağından, sizinde bu duruma alışmanız gerek.
    İlerleyen safhalarda dayanılmaz güç-isabetlilik nöbetleri gelebilir, bu durumda aas410-HW100-FX Revo getirtmek zorunda
    kalabilirsiniz.

Allah bütçenize yardım etsin.

#hims;lol;#hims bu o film in the end i olsa gerek

[quote='Black_Angel',index.php?page=Thread&postID=23453#post23453]meslek turizm yazıyo ama neysee :sleeping:[
    doğup büyüdüğüm yerden ayrılınca ilk etapda bırakmak zorunda kaldım ve bu hep böyle devam edip gidiyor bakalım nereye kadar ^^ 20 lik su borusundan estetik açısından iyi durmuyacağı kanısındayım.tornacıya yaptıra bilinir örneğin metal bir şeyden

abi son bir şey daha yapın olmaz ise öyle iade edin.benim küçük hedeflerde yaptığım atışlar genelde şöyle.sağ yanağımı dipciğe iyice yapıştırıyorum bir nevi siper alıyorum ilk gördüğüm şey gez dir burda.gezden baktığımda arpaçığın yarısının yarısını görüyorum çok az görüyorum,buna nefes kontrolunüde eklersek vurma olasılığım çok daha yüksek oluyor.ben hep böyle atış yapıyorum küçük hedefler için uzak mesafelere.

mete abi tüfekde 4 tane ciddi sorun var demişsiniz ben bir tanesini ciddiye alayım, diğer 3 tanesi hatsanı ayıplıyacak kadar olduğunu düşünmüyorum hatta hiç düşünmüyorum saygı değer abim :)
    1)benim bildiğim webley hariç hatsanın tüfeklerinin tamamı na yakını nın tetiği plastikdir ve tüfeği alırken tetğin plastik olduğunu görmüşsünüzdür zaten
    2) hatsan bu tüfek için daha önce diğer hatsan marka tüfeklere koymadığı kauçuklu stoper koymuş hatırladığım kadarı ile abi 2 yada 2.5 cm uzunluğu var bu stoperin fark burdan geliyor dürbün ön merceğinin geze basması.burda ya stoperi çıkaracaksınız yada gezi sökeceksiniz.zaten dampa ayak olmadan randıman alamassınız dürbün ile.
    3) burda da hatsanın kabahati yok (dampa ayak almanız gerekecek)
    4) cü sorun için tüfeği elime alıp atış yapmadan yüzde yüzlük bir cevap vermek yanlış olur.ben olsam şöyle yapardım atıcılığı ile nam salmış ustalara denettirirdim tüfeği.eğerki tüfeğinizde gerçekden bir sorun varsa hatsan o sorunu bedava yapacaktır bundan hiç kuşkunuz olmasın.bu sitede daha geçen gün bir arkadaşımız a sıfır webley gönderdi hatsan bunun gibi bir sürü oldu :) ben burda 4 tane ciddi sorun göremedim abi yaptığınız açıklamalar sonucunda saygılar

bu motor bizim burda acayip derecede tutuldu.ilk çıktığında 2250 ytl civarında idi, şimdi 3000 ytl yi geçti alan herkes memnun yakıt adeta benzini kokluyor.benzin 2 kere işleniyor çiğ benzin atma olasılığı yok bu motorda bu da cep e yansır ^^ bende bundan alacaktım lakin işim gereği uygun gelmedi ufak defek malzeme taşıması için.diyeceğim bizim burda genç ler arasında popüler bu motor.saygılar

yani orta güçde sağlam bir tüfek isteyenler için uygun gibi gözüküyor.tüfeğin eksileri fiyatına göre çok da abartılacak birşey deyil.250 ytl veripde karşılığında mod350 veya mod54 deki kaliteyi beklemek hayal olur.bana kalırsa hatsan cebi yakmasın güçlü tüfek olsun her ev de bitane olsun parolasından yola çıkıyor ve de öyle.hemen hepimizin bir hatsan marka tüfeği olmuştur :)