sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Öncelikle güzel çalışma olmuş.

Biz tüfeği aldığımız zaman bu yeşil gresi yapmanın başka yolu yokmu? Sökmemiz mi lazım, sökersek de en baştaki gibi tehlikesiz söksek olur mu fazla ince parçalara ayırmadan? Yani sadece dipçikle makine bölümünü ayırıp ordan bişeyle gresi sıkabilirmiyiz?

asıl maksat burda pistonu yeşil gres ile yağlamak bunun içinde yayıda sökmen gerekecek kardeş

yanılmıyorsam senin patriot mustafa abi de idi tüfek üzerinde değişikler yapacağını şöyleşmiştin mustafa abi den için yanılmıyorsam..merak ediyorum ne tür bir değişikler yaptı acaba mustafa abi :him:s

[Resim Engellendi: http://img223.imageshack.us/img223/9125/ds…1280x768qn1.jpg]arkadaşlar burası manavgat ırmağı bu ırmak yaklaşık 800 metre sonra sında denize dökülüyor..benim bu gün asıl maksadım patritum ile uzun mesafe atış yapmakdı ama tüfekde dizel etkisi geçmediğinden fazla atış yapmaya korkdum yanık kokusu geliyor duman çıkıyor böyle olunca dedim ben en yakın zamanda sürdüğüm gresi temizleyip bu kez daha az gres sürüyüm dedim ve tüfeği koydum yere..ee atış yapacam diye doğru dürüst takım malzemede getirmedim balık için 2 olta ekmek bir kaç yedek iğne getirdim..salladım otlayı suya tam 3 kez vurdu balık 3 cü de ben takım taklavatı toluyordum oltanın başında yım bu arada benim zil çalmasınmı ama bu sefer sağlam asılıyor dedim allah be bu sefer takıldı oltaya ve öylede oldu..tutduğum balığı dükkanda eloktronik terazide tartdım 482 gram geldi bir kişi yi rahat doyurur...haftaya sağlam malzeme ile gidecem nasip olursa..ayrıca alt resimde gördüğünüz vernik tenekesini webley patriot bu hale getirdi önlü arkalı deldi dikkatinizi çekerim bu normal tenekeden daha kalın bir teneke neyse bu arada hem seviniyorum tüfeğim için hemde üzülüyorum..nedenine gelince tüfeğin üstünde tek parça ayak takılı dürbünzüz ve tek parça ayağın altında da çift taraflı kauçuk benzeri bir bant yapıştırdım ayak kaymasın diye ama nerde kaydı namussuz ayak...ne yapıyım ne yapıyım derken kafamın üstünde bir lamba yandı..yakın bir zaman içersinde bu projemi hayata geçireceğim arkadaşlar..kimse dampa ayak almasın şimdilik.herkesin kolayca yapabileceği birşey olcak bu arkadaslar saygılar..balık nasıl balık?[Resim Engellendi: http://img395.imageshack.us/img395/461/dsci01941280x768qs3.th.jpg][Resim Engellendi: http://img395.imageshack.us/img395/6788/dsci01951280x768zo9.th.jpg]

avcı hocam bu ne hız smk b2 yi benden önce almışsın modifiye etmek için?az önce satıcı ile konuştum o söyledi vallah ;tacli# ben de sıpariş verdim az önce merak ettim smk b2 yi vallah..hocam smk b2 ye yapacağın modifiyenin sonucunu merakla bekliyorum :him:s

gamo dürbünü görmedim lakin benim bildiğim tek şey var 70 80 metre gibi uzak mesafede zoom suz dürbün ile hedefi vurman baya baya usta işi webley patriot ile (küçük hedefleri).25 30 40 50 metreleri zoomsuz vura bilirsin ama daha üstü hedeflerde zorlanırsın .veli abi de tasko 3.9x32 dürbün 60 ytl taner karar senin.benim tavsiyem zoomlu dürbün alman

3 hafda önce benim bir tanıdığım bir arkadaşım almış reminton 3.9.x50e bana dürbün ayarlaması için getirmişti tüfeğin üstündeki ışık ayar vidası ben dürbünü sıfırlarken yerinden fırladı takancıya kadar akla karayı seçtim..çok basit bir şeymiş takması gerçi ama ben farklı yönlerde denedim..diyeceğim alacağın dürbün ışıklı ise vazgeç bu dürbünden nedenine gelince patriot gibi güçlü tüfeğin üstünde bu bahseddiğim ışık açma kapama düğmesi zırt bırt çıkacaktır muhtemelen..ama taskonun ışık açma kapama düğmesi remintondan farklı onu alabilirsin..ayrıca benim arkadaşım reminton 3.9x50 yi 85 ytl aldı senin düşündüğün dürbünün fiyatı maksimum 65 ytl olması lazım istersen veli abinin orda incele ben daha önceki gün aldım tasko 3.9x50E yi 85 ytl

evet o stoperi gördüm 2 alyan vidası var aynı dürbün gibi kızağa monte ediliyor ve stoperin içine monte edilmiş siyah kauçuk var bu da bir nevi dürbün ayağının kaymasını engelliyor

o halde kafanı takma şans işi bu başka marka tüfeklerde de olabiliyor buna benzer şeyler...tüfeği aldığın yere bir sor bakıyım acaba izmirdeki hatsan bayisindenmi alıyor tüfeği?şayet ordan alış veriş yapıyorsa önceki gün ben bir telefon açtım mod55 varmı diye yok dedi webley patriot 1ci nesil varmı dedim var dedi..getirt direbilirsen mod 140 ı geri ver bu tüfeği al derim..işçiliği çok güzel bu tüfeğin kaliteside bu işin bonusu bu sitede bir çok arkadaşımız kullanıyor bu tüfeği..istersen webley patriot 1ci nesil diye formda arama yap yapılan yorumları bir oku derim kardeş..konyanın neresindensin?

bahseddiğim gibi yayın içindeki yay tutucusu kırılmış bunun yanında yay da kırılmış olabilir tüfeği götür iade et kardeş daha çok yeni ise?olmadı dediğim gibi hatsana gönderirsin garanti belgesi ile para alacaklarını zannetmiyorum bu tür arızalar için