mod55 i unut piyasada yok mod60 yada kral magnum 2 sinden biri
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ts18 fena deyil orta şeker ama ben bu saçmanın yerine expander sivri uç saçmayı tercih ederim..yaptığım test sonucundan yüz metrede expander tahtaya saplandı ts18 ise tahtaya iz bıraktı..bulabilersen hunter daha güzel
-
sevgili arsaraylı kardeşim diğer arkadaşlarıma katılıyorum ve benimde bir eklemem olcak biraz..arkadaşlarımızın dediği gibi kaliteli saçma kullan..dürbün ayağını değiştirmene gerek yok..benim bu gün yeni açtığım bir form var YENİ YAY TAKMA VE SÖKME APARATIM diye oraya bir bakarsan demek istediğim malzemeyi orda görürsün...öncelik ile dürbün kaymaması için sana gereken 4 adet plastik sıktırma kelepce lazım..hani şu çamaşır makinelerin arkasında olandan..bunu malzemeyi güvenlik güçlerimizde kullanıyor kelepçe niteliğinde..senin yapacağın bir tane dürbünün önüne takman bir tanede arka kısmına takman..sonrasıma bir tane sağ tarafa bir tane de sol tarafa takacaksın bu kelepceden..sen anlamadın belkideşimdi..o ilk önce taktığın 2 plastik kelepceyye ek olarak bu kelepce ile gerdirme yapacaksın 2 plastik kelepceye monte edeceksin o zaman iyi skıtığın taktirde kolay kolay kayma olmuyacaktır..unutma 2 tanesi ile dürbün ayağını kaymaması için kullanacaksın diğer 2 tanesi ilede o takdığın kelepçeyi gerdireceksin
-
W/S diye bir marka
-
karizma bir tüfek

-
100 mt civarında tenekeyi 2 taraflıda delebiliyor zaten,pellet çıkış hızlarını ölçmek lazım ancak bu şekilde kesin bişey söylenebilir.hangi silahı alırsak alalım üretim hatası da olabilir anlamanın tek yolu ölçüm yapmak...
şu tüfeği yarın bi toplayım ilk işim uzun mesafeye atış yapmak olcak yanlız yarın çarşı içine inip ufak bir parça almam gerek patriot için deney yapcamda patriot üzerinde
-
gücü biraz daha fazla olsa idi patriotun yerine bunu alırdım ama değin gibi gücü orta sınıf
-
Piledriver la 70 mtden sonra çok düşme oluyor 150 metrede vurabilmek için sanıyorum havan gibi atmak lazım 140 mt defiant tenekeye oyuk açıyor ama delemiyor aa diaboloda delemedi acaba diyorum bizim patriotlardamı bir sorun var zira standardı yok bu aletlerin anladığım kadarı ile... geçenlerde serdarhavsut un patriotu incelerken farkettim benimki kadar güçlü değildi sanki birde dipçikde benimkinde olmayan bir vida vardı ...
Google earthle ölçümleri yapıyorum bana sorsanız 200 metre diyeceğim mesafede program 140 mt diyor ne kadar güvenilirdir bilemiyorum...
kardeş benim patriot un da dipciğinde siyah yıldız başlıklı vida var..bu sorun deyilde bendeki patriotda bana biraz güçsüz geldi.. yalan yok bir kere namlunun ucundan çıktığında gördüm saçmayı 2 kerede havada 50 60 metre ileride saçmanın parlaklığından gördüm havada böylle olunca içimde bir ukde oluşdu?satdığım optima550 de böyle sorunla karşılaşmadım 6 kutu saçma attığım halde..sadece şunu iyi biliyorum her 2 tüfekde 45 metreden tenekeyi deldi geçti...gerçi henüz patriot ile uzun mesafe deneme atışım olmadı birde şu var patriotun sesi bana daha tok geldi optima550 ye göre -
abi dürbün ile ilk defamı atış yapıyorsun?yoksa daha önce ayr yaptında sürekli bozuluyormu?
-
bendeki tek parça ayak gayet sağlam oturdu yerine kaymada olmadı henüz ama üzerinde dürbün takılı deyildi lakin elimde dürbün yok..bu gün sıpariş vercem
-
serdar kardeş ne yaptın dampa ayağı sabitliye bildinmi geçen zaman içersinde?
-
bende bu gün benim webleyi söktüm henüz bir kutu saçma atmama rağmen kurma kolunun çıkıntılı ucu nun aşındığı nı gördüm...mustafa abi sizin yaptırdığınız kurma kolu ne zaman satışa çıkacak merak ediyorum abi?
ayrıca tüfek üzerinde hafif 1 2 eklemem olcak sarsıntıyı azaltmak için inşallah yüzüm kara çıkmaz bende sizler ile paylaşırım resimli olarakdan -
çocukluğumdan beri bu kovboy tüfeklerine bende ayrı bir sevgi oluştu çok seviyorum bu tüfekleri tahminim kuş gibi hafif olması lazım bu tüfeklerin
-
hocam şimdi baktım benim tüfeğimde öyle bir şey yazmıyor.bildiğiniz bir şeymi var hocam?
-
mod55 birtek yazıcılar av da stokda var gözüküyor üyelik formunu doldur dum ama bir türlü onaylanmadı adamların paraya ihtiyacı yok herhalde..nihayet üyeliğimi kabul etmişler ancak bu kezde kredi kartı ile çalışmıyorlar internet üzerinden bu ne iş yahuu o zaman nediye site kurmuş bu yazıcılar av
son çare güney avın mersin şubesini arıyacam -
aynı sitede evanix de aşağı yukarı o fiyat yanlız o tüfek türkiyeye girer ise vergi vs 1000 euroyu bulur kanısındayım
-
ben bu tüfek ile 6 kutu saçma sıktım hiç bir sorunla karşılaşmadım bir tek vidası bile gevşemedi hatsanda bir ilk bu
-
Patriotlar dağılıyormu acaba.Bu kaçıncı şikayet ben 4 tane okudum forumda?????????
mustafa abi zaten bu tüfek hakkında eksilerini belirtmiş idi...kurma kolu vs genelinde kurma kolundan şikayet var onuda mustafa abi yanıl mıyosam yaptırmış..haa birde geçenlerde bir abimizin tetik mekanizmasında bir sorun oluş muş idi (bu söküp takarkende hasar görmüş olabilir orasını bilemiyecem)
-
ucuz sprey yağlarından kullanacaksan her 300 atışda yağla ama bu yağı tavsiye etmem
-
kullanacağın akıcı bir yağ olduğundan her 500 atışda yağlamanı tavsiye ederim tüfeğin içine)keşke elinden gelsede tüfeği kople söküp pistonu yeşil gres ile yaplasan bunun yanında yayıda yeşil gres ile hafifce sıvazlama yaparsan extra bir bonus olur..bu şekilde biraz daha uzun kullanablirsin tüfeği