bende öyle bir sıkıntı yok her taraf boş ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
-
ayrancı
oraları neredeyse şehrin göbeği kardeş şimdi anlıyorum belediyecilerin neden sana söz ettiğini -
geçenlerde bir arkadaş bana mod55 4.5 mm getirmişdi dürbün ayarlaması için dürbünü sıfırladıkdan sonra 30 ile yaklaşık 40 metre arası atışlar yaptım rakı kapaklarına gözlerime inanamadım bundan dolayı gözüm kaldı tüfekde..tüfeği zaten benim elamana hediye edecem..bu arada kardeş gördüğüm kadarı ile sende mod60 epeyden beri var tetik ile bir sorun yaşadınmı şu ana kadar?
-
-
hayırlı olsun serdar resim de koyarsan artık
-
hoş geldin aramıza kardeş bende aksaray lıyım ismim kadir..benim sana sormak isdediğim bu havalı tüfek sevdası öncelerden varmı idi yoksa bu işde yenimisin?( pirrt68 profilinde bayan gözüküyorsun sanırım herhalde yanlış işaretlemişsindir)
-
belediyecilerden azar mı işitdin

dikkat et adamları yanlışla vurma kardeş...senin için de gerçekden büyük bir sıkıntı şehir atış yapa bileceğin bir yerin olmayışı
formda bir çok ankaralı abilerimiz var kardeşlerimiz var sana uygun atış yapabileceğin bir yer gösterirler -
-
abi açıklaman için teşekkür ederim biraz tuzlu geldi skıntı yok hamd olsun lakin ben bu tüfeği benim elamana hediye edeceğim..resimde görülen tek kırma tüfeği abim benim elamana aldığı fiyata satmış...ve bu tüfek bu gün yapdığım deneme atışları sonucunda 11 metreden soda şişesini kıramadı böyle dandik bir tüfek..bende alacağım havalı tüfeği kendi adıma hediye edecğim çocuğa ağzı var dili yok cocuğun...ayrıca şunuda belirtiyim bu tüfek sigara genişliğinde fişek atıyor..(12 lik yada 16 lık tek kırma tüfek deyil yanlış anlaşılmasın)
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
arkadaşlar geçici olarak kendime bir tane 4.5mm havalı tüfek alma isdeğim duydu ve bundan dolayı fazla para vermek istemiyorum nedeni ne gelince mustafa abinin getirteceği bam marka havalı tüfekden bir adet alcan kısmetse..şimdi ben bu 2 model arasında kaldım mod55 mi yoksa mod60 mı? bu arada ben bu mod55 kısa da olsa kullanma fırsatım oldu gezi ve arpacığının işciliği önemli deyil dürbün takacağımdan..beni tedirgin eden tek şey tetiğin sert olması ve plastik yapım olması acaba tetiğin kırılma olasılığı ne oranda olabilir?
-
zigana yada yavuz marka varmı?
-
morçatı havalı tüfek severler sığınma evimi

arkadaşımızı bir an oralarda küçük emrah gibi düşünüyormda
sığınma evinin kapısına ilk vardığında dermiş abi ne iş olsa yaparım bir gün gün gelir borcumu mutlaka öderim 

..... -
evet dediğiniz gibi muhtemelen o parça şok tur..abimi iyi bilirim o öyle yasak olan işler ile işi olmaz..karakol komutanın dediğine göre susturucu ile yaklandığın vakit hiç affı yok diyor haberin ola kardeş
-
tüfeğe delik açmadan şu gamonun stoperini bir denesen diyorum kardeş bu gün gördüm mod140 üzerinde hatsan üretmiş bu tüfek için en azından kaymayı bir nevi durduracak kanısındayım
-
sabret kardeş yakında piyasaya çıkar bir bakmışın yarın tanıdığın bayinin rafında tüfek