paylaşım için teşekkürler kardeş...bir sorum olcak 120 metre ye nasıl bir atış yaptın onu merak ettim..yani direk üstüne mi attın hedefin gamo hunter 1250 ile? bunun yanında ek bir soru dürbünü kaç metreye sıfırladın onuda açıklaya bilirsen çok memnun kalırım teşekkürler
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sanki ben bu yivsiz tüfekler için susturucu biryerlerde gördüm gibi me geliyor gördüm ama bu tabancalara takılan susturuculardan deyil onu iyi biliyorum...abime bir sorum onda öyle birşey vardı yarın bir soruyum acaba o susturucumu yoksa uzatmamı diye
-
evet sanırım arkadaşımız tüfeği kırmaya kendini fazla kaptırmış olmalıki bir ara yorgun anına gelmiş namluyu elinden kaçırmış

-
kardeş istersen bana kadir diye de seslene bilirsin..burda bu işe yıllarını vermiş usta abilerimiz var onlara hocam dersen ben de çok memnun kalırım...farz etki burası bir okul bende senin gibi bir öğrenciyim burda
ayrıca geçirdiğin ufak kaza için geçmiş olsun derim..bende optimayı oturduğum yerden kurarken elimden kaçırmıştım tüfek havada bir tur attı az kalsın kafamı yarıyordum..umarım önemli birşey olmamıştır tüfeğinde -
dürbün stoperi sonradan takılabilir mi ? benim dürbün 10 atışta bir 10 mm falan geri kayıyor ne kadar sıksam da.
senin tüfekde stoper takılı deyilmiydi üzerinde? olması lazım yada senin aldığın bayii uyanık bir bayii olabilir parçayı ayrı satmak açısından....benim gördüğüm kadarı ile mod60 dahil hatsanın bütün tüfeklerinde stoper takılı geliyor..mod60 mod55 mod125 optima550 (mod140 bunun ki biraz daha özel stoper) webley stıngray bunların üzerinde stoper takılı geliyor haberin ola...ayrıca modelini yazmadığım hatsanın diğer ürünlerini görmediğimden ben gördüklerimi yazdım
-
mustafa abinin deyimiyle hatsan bizim hatsanımız döveriz de severizde
burda ismi geçen tüfeklerin hepsi hatsana ait tavsiye edilen tüfekde hatsanın ürünü....bu gün yarın kısa mesafeler için bir adet mod55 4.5mm yada mod60 almayı düşünüyorum hafif bir tüfek ahşap dipcik olması ve güçlü olması bunun yanında ucuz olması cabası isabetlik oranı nı beğendim.. -
su borusuna benziyor ilginç el yapımı bir tüfek -
eline sağlık mustafa abi bu iyi oldu benim için ingilizcem bu tür konularda maalsef zayıf idi nett de gezinirken incelediğim silahların özelliklerini artık daya kolay anlıyacağım

-
manavgat da incelediğim tüfek 2 ci el idi altdan kırma kollu daha sağlık lı bir de şöyle avantajı var örneğin tüfeğin ile arazide yürüyorsun saçmayı yerleştir yürümeye devam et atış yapacağın zaman kolu kur atış yap...bu artısı aldan kırma kollu larda
-
valla iyi olur be arkadaş birlikte atışa gidelim

yanlış anlamıyorsam benim için dediniz
zamanım yok gibi bir şey vallah iş market işi olunca ütelik sezonda yavaş yavaş açılmaya başlıyor mevcut elamanın yabancı dili çok zayıf bundan dolayı çakılı kaldım marketde 
-
ben bu gün inceledim mod140 görünümü optima550 ile aynı yanında ayrıyeten dürbün stoberi var dürbün kaymaması için 2 alyan vidası var stopere kauçuk yerletirilmiş darbeyi emsin diye...altdan kırma namludan kırmaya göre kullanım avantajı var
-
her hatsan kullanıcısı senin gibi bir adamı yanında bulundursa fena olmaz yani

-
Hatsan Webley Royal Nasıl bir tüfek ?
http://www.hilalavmarket.com/SayfaUrunDetay…4&AKatID=41
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?görünüşü hatsanın neredeyse aynısı güçü de aşağı yukarı aynı..yakın mercek görmedim ama bizim tüfekçiye yakın da gelir inceleme fırsatım olacak böylelik le
-
kalite saçma kullan bak nası deliyo çamaşır makinesini annen den dayak yersen sorumlusu ben deyilim haa

-
vallah abi bu çinlileri ben fotokopi makinasına benzetiyorum adamlar bire bir aynısı nı yapıyorlar ve isteğe bağlı olarakda ürün üzerine ekleme yapabiliyorlar brawo çinli lere
-
aynen katılıyorum bu çin lir parana göre mal üretiyorlar
-
optima550 gerçekden güçlü bir tüfek..patriot ile güçleri aynı diye bilirim.
-
geçmiş olsun kardeş bu iş sana biraz tuzlu gelecek ama o en son seceneği işleme koyman gerek...bu parçayı fabrikadan başka bir yerde bulabileceğini zannetmiyorum daha piyasada yeni bir ürün mod140
-
bu akşam bir arkadaşım dedki bizim dükkanın karşısında belediye nin reklam tabelası vardı 27 metre uzaklıkda yaklaşık 5 santim lik tahta dedi delmez ben dedim deler atış yaptım gittik beraber baktı delmiş geçmiş tahtayı
-
bende senin gibi optima550 ile ilk bir kaç atışımda 15 metreden bira şiesini vuramamıştım
sonra gez den arpacığı ne kadar görmem gerektiğinin farkına vardım..ben şöyle yapmışdım gezden bakdığımda arpacığı yarım dan çok az bir miktar daha az gördüğüm taktirde hedefi vuruyordum böyle bir dene istersen..yanlız gezi biraz yukarı kaldır öyle deneme yap..dediğim gibi gezden bakdığında arpacığı çok az görmen gerek bakış açını ona göre ayarla atış yap...birde bu aralar dürbün takma tüfeğe tavsiyem bu.
senin dediğine göre ve benim tahminime göre sen jet marka saçma kullanıyorsun bu doğrumu acaba kardeş?bu saçma benim gördüğüm en berbat saçma.. saçma haznesine de tam oturmuyor bastırmalarıma rağmen...eğerki bahseddiğim saçmayı kullanıyorsan o halde sana şimdilik örnek marka saçma kullanmanı tavsiye ederim... ahh selçuk ah bu gün bizi perişan etti.son 45 dk başladı