tek parça ayak ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ilker abi fx alıncada böyle paylaşımlarını bekleriz gari

-
peki bende sorayım bir soru o çok severek yediğimiz birçoğumuzun popüler balığı olan levreğin en çok sevdiği yemek nedir biliyormusunuz ? ''Fare'' evet fare yavrusu.o yüzden akarsuların ve kanalizasyonların denize karıştığı yerlerde avlanırlar.
levreğin fare yediği doğru ancak bu levreğin en çok sevdiği yem anlamına gelmez ayrıca her balıkçı eline fare almaz benim gibi mesala..gözlerim göre göre hayvancağıza nasıl iğne batırıyım o da bir can balık da öyle ama balık insanların arasında yaşamadığından o başka geliyor insana...değerli kardeşim levrek kefal yavrusuna dayanamz bunun yanında lokum balığı yavrusuna o bildiğimiz çupura ve diğer yassı balıkların yavrularına aç olduğunda her zaman saldırır

-
taze ekmek içini hamurlaştırmadan takarsan iyi netice alırsın zira hemen yutar,hamuru ise emerek yemeye çalışır ve çok rahat yemi iğneden ayırır.
ben genelinde bep böyle yaparım iyi güzel kefallerde tutuyorum ancak benim bilmek isdediğim kefal ekmekden başka yedi ne var?
-
selam arkadaşım ben tüfeği alalı bu gün 3 gün olacak

-
ben askerliğimi iskenderunda plajda yapmış tım orda bir kere bana denk geldi bize yaklaşık 20 kilometre uzaklık da idi baya bir heyecanlanmıştım..bu arda iskenderunun yarık kaya efsanesini bende yaşadım o neydi yahuu o gün araç nöbetim vardı 50 metre yere sürünerek gittim..neden mi o anda çatıdan çıkan metal saç parçası havada kağıt gibi uçtuğunu gördüm..kendimi aracın içine zor attım..10 15 dakika durabildim lakin araç rüzgarın etkisi ile beşik gibi sallanıyordu korkdum koğuşa geri gitmeye kara verdim.o gün bizim kısım komutanı nöbetci astsubay idi dedim böyle böyle tamam dedi hemen geç pencere nöbetine
rüzgar pencereleri açıyor çıktım pencereye kendimi dayadım bu arada beni destekliyen bir asker arkadaşımız var yoksa benide atacak rüzgar böylelikle sabahı ettik ..sabah bahtik ki her yer darma dağın deniz demirli bir tane büyük cezalı yük gemisi vardı kaybolmuş 13 gün sonra gemiyi geri getirdiler taa mersin açıklarına sürüklenmiş -
hamuru ilerye atarken düşme olasılığı yüksek düşmese bile iğnede gevşeme yapar bu hamur ile kefal avlaman için 7 8 metre ideal bir mesafe yani kamış ve şamandıra ile...benim isdediğim o man kafa kefal leri yakalamak acaba daha değişik bir yem kullanan arkadaşlar varmı aramızda?açıklaman için saol dostum
-
4.5 mu 5.5 ml mi bu?
-
Abi dönemine göre değişebiliyor diye biliyorum normal zamanda ekmek-kokmuş peynir karışımıyla iyi avlanıyor ama balık tuttuğum yerdeki amcalar kuzu billluru zamanı gelsin de balık tutlalım azcık gibisinden laflar ediyordu
kuzu billuru zamanı mı?
her tekniği deneye bilecek olta malzemesine sahibim arkadaşlar ve inşallah yarın akşam burda sizler ile paylaşacağım ama bana büyük kefalı kandırabilecek teknik lazım -
evet arkadaşlar kefal balığı hangi yeme görünce dayanamaz? özel yöntemlerinizi ve taktiklerinizi bekliyorum

not:ben günün her saati bu siteyi ziyaret ediyorum fikirleriniz karşılıksız kalmayacaktır
-
güzel paylaşm olmuş teşşekkürler engin....havalar biraz sıcasın nasip olursa dalışa geçerim yakında
-
payllaşım için teşekkürler kardeş..dürbün ile mi atış yaptın?
-
öncelik ile şunu belirtiyim webleyde bir hatsan ürünüdür....mod125 arasında işçilik kalite farkı vardır....örneğin dipciği ahşaptır....gez metal dir arpacıkda öyle metal yapım...tetik plastik deyil ayrıca ayarlana bilir tetik var..benim satdığım optima550 ile güçleri aynı her 2 tüfekde aynı mesafeden şişeyi kırıyor tanekeyi delip geçiyor...ben webleyin işçiliğine para verdim...ve bu benim kendi görüşüm tüfek alacaksam öncelik ile ahşap dipcik tercihimdir....nasip olursa bu ay sonunda da hatsanın ahşap dipcik torpedo155 4.5ml olanından alacam...şimdiye kadar 3 tane hatsan havalı tüfeğim oldu bitanede kral magnum vardı onuda abim aldı

-
çok güzel bir işçilik olmuş yapanın ellerine sağlık ..paylaşım için teşekkürler
-
vay bee yaşlanmışız da haberimiz yok
hey gidi günler hey..kardeş ne yazmışsan sonuna kadar haklısın -
ne zaman çekilmiş bu fotoğraflar yahu kar yokmuydu ankadarada?
-
hayır sade renk keleş gibi
-
saol avcı hocam siz büyücü deyil büyük adamsınız

-
bu na ne diyelim geçmiş olsun kardeş

-
opet kauçuklu gres ..kalite bazyağlar ve kalsiyum sabunu ile formüle edilmiş genel amaçlı oto şaşi gresidir...çalışma sıcaklığı 65 c ye kadar olan otomotiv gresajında rahatlık la kullanına bilir...formülasyonundaki kohezyoz sayesinde kullanıldığı sisteme yapışarak mükemmel bir koruma sağlar...perfonmas öğeleri NLGI No:3 kalınlığındadır......avcı hocam ben bundan bahsedmişdim...onur kardeşimizin kullandığı yağın özelliklerine yakınmı bu yeşil gres?
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.