webleyi aldım sıra torpedo155 4.5 ml de... elimde 8 kutu saçma var orda boş boş yatıyor..
ayrıca bu benim ilk altdan kırma tüfeğim olacak..bu arada elimde dürbünde kalmadı şu torpedolar çıksada dürbün sahibi olsak ![]()
![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben opet den almıştım sanırım 6 ytl ödemiştim ustalar doğru gresimi aldım acaba?
-
-
hepsinden bir adet sar kardeşim tam vitrinlik tüfekler var burda

-
tüfek satan bayiler biliyordur mutlaka
-
slm kardeş hiç uzun mesafe atışı denedinmi bu açık red rod ile? örneğin 60 70 metre ye*
-
hayırlısı ne ise ondan olsun
-
saol kardeşim bol bol nokta atışlar dilerim herkese
-
gamo roket de bu işin bonusu olsun tahribat açısından söylüyorum kardeş..ben çok memnunum ..onu özel günlerimde kullanıyorum
-
tüfeğe hiç ayar yapmadım süperrrrrrrrrrrrrrrrrr değidiği yerde imzasını bırakıyor... seside lk bir kaç atışdan sonra oturdu askerde keleş kullandığım için gezi bana hiç yabancı gelmedi tüfek sanki hep bendeymiş gibi geldi bana..dürbün konusunu hiç takmıyorum ben tutduğum işi kolay kolay bırakmam...hiç mi olmadı sürekli dürbün kayıyormu dürbüne yapacağım özel ayak ile dürbünü kundağa monte ederim.. bu iş biraz uğraştırır ama sonuç benim açımdan iyi olacak...ama bu işi yapmadan daha kolay pratik birşey uyguluyacam olmassa son çare dürbün ayaklarını kundağa monte edeceğim
-
saol kardeş
-
tüfek henüz yeni kardeş 5 6 kutu saçma atıyım tüfek normale bi dönsün deniyecem dürbünü..tüfekden şuanda çok memnunum kalite ye biraz özen gösrermişler diğer hatsanlara göre.dikkat edersen mod140 mod 135 ile arasında çok fiyat farkı yok biri 300 ytl diğeri 300 ytl nin biraz aşağısında....benim istediğim tüfekde öncelik kaliteli ve güçlü olması lazım...bu işlere gönül vermiş usta abilerimizin tavsiyesi üzerine aldım...dürbün konusuna gelince o konuda hiç sıkıntım yok tek parça ayak var bende ufak bir modifiye ile dampa ayağın kopyasını çıkaracam
-
helal olsun hatsana

-
çanakkale içinde aynalı çarşı ( ne güzelde uyarlamışlar) teşşekürler serdar kardeşim havalar baya soğuk olması lazım çanakkalede malum boğaz kenti
-
ben ce her havalı tüfek kullanıcısı için bir adet 4.5 ml ve bir adetde 5.5 ml tüfek bulundurması gerek..aynı marka saçmalar ile belli bir mesafede test yaparsa sonuç ortaya çıkar
-
Kıymetli kardeşim ,bir parça faydamız olurmu diye; düşünerek ,emek verip yazıyoruz, bu formun amacı belli iken ,''Boşver gerisini'' demek sizden yukarıda yazılan 8 tane mesajı çiğneyip geçmek değil mi?+1
-
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için

-
ohhh be rahatladım vallah bi an şupheye düştüm.....herkese teşekkürler arkadaşlar sizlerede kazasız belasız bol keyifli nokta atışları dilerim 
-
saolun kardeşler mustafa abi hele bi getirsin şu bam ları türkiye ye nasip olursa alcam bir adet...yanlız şu stoper deliği varmı yokmu sizlerin tüfeğinde?benimkinde yok

-
resmini çekip koyabilirmisin dostum..dün buna benzer bir abimizin tüfeğinede olmuş onun kide hatsandı baktım ki gezin orda ince bir pim var o yerinden çıkmış taktım yerine oldu bitti...