sizlerden aldığım övgüler ile dayanamadım yeni aldığım optima550 satıp yerine webley patriot 1ci nesil aldım..ürün 1 günde elime geçti kargo ile...yanlız tüfeği görünce kafama 2 şey takıldı
1ci si arpacık kısmı üstü kapalı ...2ciside tüfeğin üzerinde stoper takmak için delik yok benim sormak istediğim sizlerin webley patriotunda da aynı şey mi var arkadaşlar??? tüfekde hiç bir plastik aksam yok ve gümüş tetik....kundağın altında ağaca işlenmiş webleyin ablemi var ve webley yazıyor...sice benim tüfeğim 1ci nesil mi?
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nası bırsılah buya ovuyorsunu resım koyarmısınız ya??

tüfek daha gelmedi gelince eklerim fotoyu.
-
selam kardeş bende 5.5ml sıpariş verdim...yolda geldi gelecek....60 70 metrede 4.5ml saçma pek iş görmez bana göre 4.5ml in son limiti 50 metre etki li olabilir buda tüfeğin gücüne bağlı....ben 2 tüfeğimide satdım 5.5ml webley sıpariş verdim...haa bu arada torpedo155 bu ay sonu çıkacakmış bi inceliyecem sağlam bişeye benziyorsa onunda 4.5 ml ini alcam niye dersen en azından tüfeğin üzerinde dürbün gelecek elimde hiç dürbün kalmadıda ondan...
-
-
Daha Çok Göster
İyi günler
arkadaşlar yeni bir tüfek almak istiyorum ama Hatsan Mod 125 5.5 ile Hatsan optima magnum 5.5 arasında kaldım
hangi tüfek daha iyi bilenler lütfen cevap atarsa sevinirim?
iyi çalışmalar
mod 125 'in Yanında aşağıdakileri de hediye ediyorlar.
* Atış Gözlüğü
* Tripod (Sabitleme ayağı)
* Winchester zoomlu dürbün (3-9,32) (bu dürbün nasıl kalitelimi bilgi verebilirmisiniz)mod125 vardı bende açıkcası fazla memnun deyildim en sonunda çaldılarda ben de buna bahane optima550 aldım 3 hafda kullandım ondandan memnun kalmadım onuda satdım...sana tavsiyem alma...webley yi bir çok arkadaşımız kullanıyor bir çoğuda memnun bütün bunları görünce bende dayanamadım dün bir adet webley 1ci nesil sıpariş verdim
-
Ne söyleyeyim,bende merak ediyorum.
-
2 hafta önce bende oturduğum yerde optima550 nin namluyu kırarken eliemden kaçırdım tüfek havada bir tur takla attı yere düştü al kalsın kafayı yarıyordum vallah...böyle olunca namlu da eğilme oluyormuş bunuda yeni öğreniyorum..(bu arada benim optimayı alan arkadaşa da üzüldüm şimdi vallah
) -
-
öyle olması lazım
-
evet konu saptı ama ben yanlış anlamadım siziin gibi dese ben tüfeğin estetik yapısını beğenmiyorum eyvallah derim
-
Tamamen zevk meselesidir bu. Banada 3 tane patriot versen cfx imi vermem. Tip benim için herşey ve benim görüşüme göre çok tipsiz bir tüfek. Şahsen ben işten anlamayan arkadaşıma internetten fotoları gösterdim, patriot için "lunaparklardakiler gibi" dedi ve bana yetti
Sırf iyi diye benimsemediğim bir silaha para verip kullanamam. Hobiler zevk amaçlı yapılır ve bana o tüfek o hazzı yaşatıyorsa gerisi hikayedir. Mesleğim olsaydı eğer bu iş ve kuş avlayıp falan para kazansaydım, geçimimi sağlasaydım ve yaylı kullanmak zorunda olsaydım alırdım.Tüfek hayırlı olsun, güle güle kullanın.
sevgili arkadaşım yukarıda belirtdiğin gibi bu işlerden anlamayan bir arkadaşına patriotun resmini göstermişsin o arkadaşımızda webley için lunapark dakiler gibi demiş ve onun bu sözü seni patriot almakdan vaz geçirmiş...ben burda bir şeyi tam anlıyamadım bu işlerde merakı ustalığı tecrubesi olmayan birinin sözüne güvenip patriota çizik atıyorsun..burda bir çok uzman arkadaşların önerdiği bir tüfeği senin bu işlerden anlamayan arkadaşına danışıp patriotu karalaman yanlış bence..haa sana biri patriotu tavsiye etti sende aldın mal dandik çıktı o zaman dersin bana böyle böyle dediler ama hepsi fasa fisoymuş dersin..geçenlerde bir form açtım webley patriot kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum diye...webley patriot 1ci nesil hakkında kimse olumsuz birşey yazmadı...herkes memnun tüfekden..memnun olmayan arkadaşlar var ise gene yazsın buraya..saygılar
-
sizlerin belirt diği özellik olmaz sa tüfekde almam zaten örneğin gümüş tetik metal arpacık gez olayı
-
zevkler tartışılmaz ama eminimki sen dürbünsüz daha iyi atışlar yaparsın bu çifte ile...uçara atış yapman çok zor dürbün ile....
-
en iyisimi bende öyle yapam 2 sinide webley alıyım..2 tane hatsan kullandım memnun kalmadım açıkcası kalite bakımından....
-
Verdiğin linki yeni inceledim benim tüfekde optima550 yazıyor ve netden tanıdığım arkadaşların hemen hepsi 230 ytl ve üzerin de fiyat ödemişler oysa burda optima550 magnum yazıyor ve fiyatıda 195 ytl. bendeki optima550 ile aynı olmaya bilir.boşver hiç bulaşma bu tüfeğe dostum sen (ya bu mesajlar neden çift çift çıkıyor bu 2 oldu bana bu gün???)
-
ben daha geçen hafda satdım 180 ytl ye optima550 yi 6 kutu saçma atmıştım...tetik plastik gez arpacık hatsan lar ile aynı plastik kalitesiz ağır tüfek...ama güçlü tüfek değdiği yeri dağıtıyor görünüm olarak güzel ama iyi olsa ben aldıkdan 3 hafda sonra satmazdım tüfeği,,,optima550 nin sıfır fiyatı 230 ile 240 ytl arasında buna 50 ytl daha koy webley patriot 1ci nesil gümüş tetk al bu sitede birçok arkadaşımız kullanıyor hemen hepside memnun sanırım....ben bu gün yarın bitane sıpariş vercem...ve ahşap dipcik alacağın tüfekde 1ci şartın olsun plastik dipciği tavsiye etmem şahsen.saygılar
-
tüfeğin henüz yeni ise normaldir sen bol bol pratik yap tüfeğinle....tüfeğini iyice bi tanı..gezden bakarken arpacığı nasıl görmen gerektiğini öğrenmek gerek..her tüfek bir olmaz..ben optima550 yi ilk aldığımda 10 metreden bira şişesini vuramadım biliyonmu..sonrasında yaptığım pratik atışlar ardından gezden baktığımda arpacığı ne kadar görmem gerektiğinin farkına vardım....dürbün ayarlamak ise ayrı bir sorun daha önce hiç kullanmamışlar için..ayrıca sendeki dürbün ne marka bilmiyorum eğerki o 20 ytl lik lerden ise hiç takma daha iyi atış yaparsın dostum...
-
buna benzer sigara genişliğinde fişek atan tek kırma tüfeklar var geçen gün abim almış bitane 15 metrede pet şişeye atış yaptım şişeyi yıkamadı..markası huğlu ya ait bir ürün...görmek isteyen varsa resim minide eklerim
-
çatladım burda yaa çıkacaksa çıksın gari elime cebime atdım bekliyorum öyle 2 tane alcam biri 4.5 ml diğeri 5.5ml hangisinin webley hangisinin torpedo olacağına kara vereniyorum..torpedoyuda bir görseydim hayırlısıylan

-
namluyu güzelce harbile bakem ne olcak bu arada bir kaç tane paletide yağla öyle at değişiklik olacakmı? tüfeğinin markasını da bilmiyorum ancak piston keçesin de bir sorun olabilir ama ben buna az ihtimal veriyorum