burda 2 çeşit webley var biri patriotda o tavşanın yanındaki webleyin hangi modeli acaba?
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende aynen öyle düşünüyorum plastik kısım namluya sürtünerek çıktığından zara vereceğini sanmıyorum
-
bende biraz büyükçe örülmüş bir berenin içine, kullanmadığım, delik çorapları doldurdum sonra dikiş ş atarmış gibi yünle ağzını ördüm... gayet güzle iş görüyor işin güzel tarafı hem hafif hemde canta gibi omuzuna asıp istediğin yere götürebiliyorsun...
The content cannot be displayed because it is no longer available. oda güzel pıratik bir şey
-
bana görede kendi sınıfında en iyilerdendi 100 ytl ye iyibir tüfek
yanlış anlaşılmasın sözüm optima trio için
+1
-
ben kendi adıma konuşuyum yaptığım atışlar sonucunda hedefe değmiyorsa en başta kendime suç bulurum yani yüzde 70 kendime yüzde 10 kullandığım saçmaya...yüzde 10 hava şartlarına diğer kalan yüzde 10 dilimide tüfeğime suç bulurum
-
güzel olmuş... galvaniz boru orda en son paslacak malzeme diğer aksamları da boyarsan bayaa bi gider....varsa her 3 erli gruba ayrı ayrı renk vurursan daha bi güzel olur kanısındayım
-
cok güzel olmuş dediğn gibi hafiflik konusu önemli
+ 1 ama bence böyle atışlara insan kendini fazla kaptırmaması lazım zira desteksiz atışlarda başarısızlık görünebilir o yüzden bence tesdeksiz atışlara daha çok önem vermek daha isabetli bir karar olur kanısındayım hatda biraz abartmış olacam bu fikir ile ama ( arkerde uygulanan 200 metre koşu ardından atış yapma gibi bir program uygularsa insan kendine arada bir tüfeği dengede tutma açısından çok faydası olacaktır..bunun faydasınıda gerçek tüfekle dağda bayırda ormanda av araken yaptığınız eğitimin ne kadar doğru bir karar olduğunu anlayacaktır insan..
-
evet bencede bu tür malzemeleri alırken biraz araştırıp sormak gerekecek yedek parçasının satılıp satılmadığı konusunda..(bu arada şunuda belirteyim aldığınız ürün henüz piyasada çok yeni ise yedek parça temin etmek ilk etapda zor gelebilir)
-
abi ne yapalım iş güç yok bari forumdan bişiler öğrenelim diye gezinip duruyorum, ama ben gene iyiyim 24 saat takılan arkadaşlar var

+1 aynı durum da yım iş yok abi boş boş oturuyoruz
-
bu ahşap dipcik olanını görmedim ancak benim gördüğüm optima trio plastik dipcik hiç iç açıcı deyil gördüğüm kadarı ile...ilk deneyimin ise acemiliğini atman için yeterli olacak tır kanısındayım
-
stoper zaten fazla bir para deyil olmazsa onun yerine çelik pul koy şayet elinde stoper yoksa..tek parça ayak ile daha güzel olur sağlam olur kayarsada stoperi takarsın dostum
-
bence dürbün için hiç acele etme katresu a.ş. mart ayında ilk mazlemeleri getiriyor , eminim piyasadan alacaklarından çok daha güzel ve hesaplı dürbünler olacaktır. 1 ay bekle derim ben

+1 bencede bekle derim
-
hoş bir görüntü oluşmuş
-
vallah bende merak ettim bu tetik işini
-
valla ben havalılarda bu tip değişiklikleri seviyorum dün nette bi silah görmüştüm ama şimdi bulamıyorum başka bi tane daha var onu ekleyeyim bence çok güzel görünüyor
bu ne yaa dostum tam vitrinlik görünüm çok hoş olmuş
-
asıl benim kafama takılan uzun mesafede çabuk yön değiştirirmi gerçi uzun mesafeyi hiç denemedim ama

-
artış oluyo en azından saçma namludan çıkarken za da olsa zorlanmadan çıkıyo...
-
Rocket uzun mesafelerde baş formu nedeniyle isabet konusunda rastatt kadar iyi olamayabilir ancak kısa mesafede delici etkisi ortaya çıkıyor. Kurşun bir plaka yapmıştım pelet kapanından çıkan kullanılmış peletleri eriterek ve ona attığımda rocket harici peletler genelde takılıp kaldı. Rocket ise net şekilde deldi her seferinde.
+1
-
Yaşadığınız ortamlarda ne gibi tehlikeler olduğuna bir bakarsanız,uyku uyuyamazsınız,evinizdeli tüpgaz yada doğal gaz,elektrikli aletler,aracınızdaki benzin deposu vs.... aslolan kaliteli ve güvenliği onaylanmış ürünlere sahip olmak,PCP ler yanıcı yada patlayıcı gazlarla çalışmıyor,ama bunlarında ihmale gelmeyeceğini,kimsenin zarar görmemesi adına biraz abartı normal,çünkü ben anadoludan biliyorum,piknik tüpü donmuş adam çalı çırpı yakıp dolu piknik tüpünüde üzerine koymuş çözülmesini bekliyor ve sonuç malum,egitimli,bilinçli kullanıcı için tehlike,diğer bilinçsiz kullanıcılara göre çok daha azdır.
+1 bence de yaptığınız işi sağlam olduğuna kanaat getirirseniz kolay kolay sorun çıkarmaz..bu konuda yeterli bilgiye sahip olmak gerekiyor ve uygulamanın doğru olması gerekiyor.her şeyin bir standartı var fazlasına kaçarsanız taşar etrafı kirletir
-
bu arda tüfeğimi abime satdım 100 ytl ye üstünde powerline dürbün ile beraber ne yapıyım çok ısrar etti