bu silikon yag sipreyini benim mod 48 ede uygulamis ustalar pistona,tüfek süper olmus, diana mod48 ile tekrardan barismis oldum
bu tüfek bende epey durur kolay kolay satmam gari
kel pellet ile bile tek delik yaptim
stabil orani artmis bu silikon yag ile ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100 metre için ts10 pellet ve hedef olarak soda şişesi ve ince domates şişesi koydum. çok rahat patlatıyor bu şişeleri ts10 pellet ile
-
eline saglik kardesim güzel is cikarmissin,bol bol pratik yaptigin zaman gün gelir bu grupmanina yandan bakarsin

bizim 15 20 kisilik bir gruba yaptigimiz atislari tescil ettirme gibi bir lüksümüz yok,meraklisi varsa gelsin izlesin
o devir kapandi üstüne kilit vurmaya ramak kaldi
-
Selamlar. Tüfegimizin üzerine bagladıgımız dürbünün ön mercegi ile namlu arasındaki mesafe nekadar olmalı. Yüksek veya alçak olmasının artı ve eksıleri nelerdir. Gördügüm bazı dürbünler varki ön mercek kenarı oyuk ve namluya daha yakın olması için acaba nedendir.
yüksek çift parçalı ayakları kullanın,icabında 200 ve üzeri atış yapacağınızda mildot kurtarmaz ise dürdünün arka kısmından yani siz yakın olan dürbün ayağının bileziğinin iç alt kısmına herhangi gibi bir elastik malzeme koyup arka kısmından yükselte bilirsniz, bu yöntenmi uzak mesafelerde dürbün mildotu kurtarmadığı zaman uygularsınız, kısa mesafeler için herhan gibı bir işlem gerekmez 100 metre ve biraz ötesi için tabbi dürbünüz mildotlu ise -
dün telefon açıp sormadınmı her hangi gibi birisine
tüfefği iade et 4.5mm olanını al 
-
asıl benim kafama takılan uzun mesafede çabuk yön değiştirirmi gerçi uzun mesafeyi hiç denemedim ama

kadir aradan baya zaman geçmiş
dilersen müsait zamanında gelde 250 metre ötesi çalışalım 
ben denedim yağlı pellet ile,2 kutu pellet vardı biri yağlı biri yağsız
yağsız pellet in isabet oranı yağlı pellet e göre tavan yapıyor
elimin yağlandığıda cabası 
sana tavsiye etmem kadir adaş olarakdan
-
-
eline emeğine sağlık kardeşim güzel bir paylaşım yapmışsın,sayende tüfeği sökmeden parçalarını görmüş oldum

-
-
resim:
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090219/temp/v88t2v9u.jpg]bu parça komple sabitmiydi unutdum gitti yav,arkadaşım o kalın pim in olduğu yere iyi bak etrafında genişleme varmı,arkaya doğru özellik ile,resimden tam net göremiyorum

-
hayirli olsun güle güle kulanin

-
hayırlı uğurlu olsun abi,iyi günlerde kullanın

-
yatagun sayfasında fx pompa için bakarken iki ayrı resim gordum. sanki hortumları ve ayakları birbirinden faklıymış gibi geldi bana. satış için tek form var ama hortum farklılığı mı var ? modele gore pompaya takılı hortum farklılık mı gosteriyor ? saygılar.
bana gelen fx pompa gördüğün resmin sağında hortumu uzun olan pompa,
pompa ısındımı doluma ara ver kardeş,gerçekden çok kolay basılabiliniyor fx pompa ile,
hatsan pompa ile deyim yerindeyse 2 kere ıkınıyordum
yani bir yüklendim kolu kaldırmadan 2ci kez yükleniyordum pompaya sonuna kadar basabilmek için,
pompaların son 2 3 cm lık kalan bölümün de esas hava orda kalıyor,sonuna kadar yüklenmek gerekiyor,tabana vurdurmadan yavaşca, bunu fx pompa ile hiç zorlanmadan yapıyorum
-
bizim burada Denizli köyü göleti var atış için çok müsait bir yer ama Gebze merkezden 25 km kadar uzakta sayılır.
bir keresindee patriot 1. nesille göletin içindeki 250 metre ilerdeki pet şişeyi tek atışta vurmuştum.
250 metre yi tek atisda vurdunmu hemide patriot ile
nasil bir atis yaptin mahmut böyle
güdümlü pellet ciktida haberimiz olmadimi acaba 
-
adam size hatsan tüfekleri yanın da gelen hediye dürbünü satmaya çalışmış
uyanık geçinen bir esnaf
o düürbünde mildot yok tavsiye etmem,
http://www.yatagun.com.tr/urun.asp?mrc=3…;ID2=&ID1=2 dan tasco dürbünlere bakabilirsin kardeş yada satılıklar bölümünden 2 ci el, mildotlu olsun aldığın dürbün
-
Oldu olacak scuba tüpüde sırtımıza bağlayalım.

dalis gözlügü ve palet de yanima alirsam hareretlenince dalisada gecerim

-
smk havalı tüfek bile bundan fazla etkili,sakın almayın hiç tavsiye etmem, fişek kapsülleri çok dandik,son mazim havaya bir atış yaptım yüzüme gözüme barut sıçradı, 10 metrede soda şişesini kıramadı normal saçmaları ile,tek kurşun ile kırar ama kaç metreye kadar,sapan alın daha iyi atışlar yaparsınız
arkada depoda yatıyor,satılığa çıkaramam birisinin gözünü kör felan eder amanın
hiç bulaşmayın tek kırma alın daha iyi aynı fiyata -
hw100 de güzel olabilir,ama t12 de ondan aşağı kalır yanı yok,bana göre bu tüfeğin tek eksiği manometre idi oda gelince bir taşta 2 kuş vurulmuş olacak,namlu tutuculu olması,
asıl önemli olan tüfeğiniz ne kadar hafif olursa hedef noktaya kilitlenme nişan alma zamanınız artar,ben t12 ile ayakda 100 metre ye çok rahat atışlar yapacağıma eminim,fx gladiator ile yapıyorum,kaldıki t12 ile
bir örnek vereyim patriot ve stoeger x20, patriot u kullandığım süre içersinde hep destekli atışlar yaptım,ama x20 ile aynı şey söz konusu deyildi,çünkü tüfek patriota göre çok daha hafif,üzerine 1 kiloluk dürbünde taksam patriotun normal ağırlığını buluyor,
diyeceğim kendinizi destekli atışlara alıştırmayın,bunun yanında tüfek alırken mümkün olduğunça bünyenizin rahatça taşıyabileceği tüfekleri seçin,unutmayın destekli atışlarda bir çok insan sizin yaptığınız atışları yapabilir,önemli olan bunu ayakda desteksiz yapabilmek,bunun içinde gücü tatmin edici ama hafif tüfekleri seçmeninizi öneririm,
fx gladıator da 3 kilo üzerinde ama boyu kısa olunca tartması hiçde zor deyil,at44w10 dan daha kolay geldi taşıması bana,2 side aşa yukarı aynı kilo da
-
yok abi 1ci nesil patriotu nasıl sevdiysem bu tüfeğide öyle sevdim
bunda hatsan parmağı yok emin olabilirsin abi
tüfeğin içindeki keçe ile aynı ama o biraz daha sert,belki kullandıkça bu aynısı olabılır diye düşünüyorum abi
bu tüfeği satmam taaki x50 çıkana kadar 
-
abi şekil olarak diana pistonu ama kalite olayı farklı bendeki siyahımsı bir renk,bildiğimiz demir mi ucuz çelikmi bilemiyeceğim
teknik servisteki ustanın bana deyişi biz havalı tüfekden anlamıyoruz,america daki stoeger firması bu tüfekleride türkiyede piyasaya sürün demiş,usta diyor ben ne anlarım havalıdan
zaten işim başımdan aşkın diyor
usta dedim haberin varmı?dedi neyden?
3000 tl hava tüfek aldım dedim
neeeeee dediii
sen şimdi 3milyar verip havalı tüfek mi aldın dedi dedim heeeee 
ustanın ağzı açık kaldı ahaaaa böyle
bu arada kanka olduk usta ile
iyi birisi gerçekden,ama yukarıdakiler de iş bitiyor,adam bazen eli bağlı kalıyor