yok abi bildiğimiz içi boş piston tüfek de takılı olan,keçe istemiştim ayrı yok dedi öyle komple göndermişler pinton ile beraber,keçe tüfekdeki keçeye göre biraz daha yumuşak
sanırım modeli düşük tüfeğin parçalarını göndermişler,x5 yada x10 a ait olabilir,
2,5 bucuk ayda zorunan parça gönderdiler onuda yanlış göndermişler ![]()
sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
peki normal piston ile bu piston arasında ki avataj nedir abi

-
nihayet geldi yedek parçalarım

tabii paketi açıncaya kadar bu sevincim sürdü

paketi açtım baktımki gönderilen yay bendeki yay göre 7 sipir kısa
namlu oringi aynen bendeki oiringe göre kısa
piston keçesi istemiştim
pistonu komple göndermişler
ama bu piston dinalarınki gibi
yay çekici kendisinden var sabit
aynı böyle
[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090210/temp/xk4zvbxd.jpg]
bu yay çekici kendinden sabit olmasının ne gibi bir avantajı var ustalar
teşekkürler -
söylediginize göre yay ortasindan kirilmis ic ce gecmis,gecmis olsun kardes,
-
hayırlı olsun güle güle kullanın

-
Okuması ve yazması kolay yapması zor vallahi
Ben 100+ kiloyum ve hatsanın küçücük tüpünü 100 bardan 200 bara çıkartana kadar yarı ömrüm gitti. Gladiatoru pompayla doldurmayı düşünmek bile istemiyorum
fx pompa ile hatsan pompa arasinda cok fark var,her 2 pompayida kullandim,fx ile pompa cok daha kolay basiliyor,
bilemiyecegim pazili biri iseniz tek elle bile basabilirsiniz,bir kac kez denedim öteye gidemedim
70 kiloyum
hatsan pompanin üstünde deyim yerindeyse tepiniyordum 
-
usta kral magnumu sökmeden hatsan yayı almıştım,tüfeği söktüm kral magnum un alimunyum yay tutucusu zorlama ile yarısına kadar girebildi yayın,yay çekici ancak zorlama ile yaya geçti,yay çekicinin zor girmesi pek birşeyi değiştirmez ama yay tutucusu üzerinde yay serbest olmalı,aksi taktırde o yay dan verimli perfonmas alınmaz

-
100 metre de 5 pellet i 50 kurus un icine topluyamazsan rakibim cok demektir
buralari sicak t12 baske ellerde üsümesin gönlüm razi olmaz
tesekkür ederim arkadasim
-
-
kral magnum a hatsan yayi olmaz,kral in yayin ic capi biraz daha genis,kral in yay tutucusu hatsan yayina ancak yarisi girer zorlama ile
yayi ve pistonu yesil gres ile yaglayin,ben bu sekilde ts10 ile 50 metrede sise krabiliyordum g;$itorun k nin yayi da uyar ama tavsiye etmem o yayi 
-
-
-
erdem abi eline sağlık güzel atışlar yapmışsın abi tebrikler

-
abi böyle hıza can kurban vallah
diğer abilerime de katkıların dan dolayı teşekkürlerimi sunarım
10 metre dürbün sıfırlaması tamamlanınca,kağıtın boş kalan kısmana atış yaptım fx pellet ile tek delik yapım
silikonlu yağ nasıl bir madde abi vallah çok merak ettim
aynısını stoeger x20 de uyguluyacağım,önce bu silikonlu yağı bulayım
ayrıca başka bir ayrıntıyı da belirteyim daha önce dürbünün arka kısmına ek bir parça koyup yükselmiştim,hedefi hep altdan vuruyordu öncesinde,
bu gün dürbünü taktım altında ek parça koymadan,hatta bir ara keşke yanıma alyanı alsaydım diye söylendim,ama hiç gerek kalmamış gayet güzel atışlar yaptım,düşme de yapmadı 45 50 metre arası direk üstüne atıyordum hedefin
teşekkür ederim osman kardeşim -
diana mod48 i boya için İLKER abi ye göndermiştim
tanıdığı varmış orda boyatmış,eline sağlık hocam güzel iş çıkartmışsın,tüfeğin gücüne gelince 50 metrede şişe kıramıyan 100 metrede şimdi tozu dumana katıyor İLKER abi nin sayesinde
yanılmıyorsam İlker abi crono da ölçmüş fx pellet ile 650 fb/s dedi
abi 850 fb/s falan olmasın bu 

rangerfinder ile ölçtüm 101 metre geldi,yarım yamalak görüntü alabilmdim ranger finder dan
[Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/090207/temp/opwi6rjg.jpg]hava rüzgar lı idi onu belirteyim
destek olarakdan motorun oturağını kullanarakdan attım ve dizlerimi çamura değmesin diye de büzdüm
yani rahat bir pozisyonum yoktu
bu 12 atışlık grupmanı yaptım
tam destek ile grubun boyutu nun değişeceği kesin
grupman atışına ara verdikden sonra bir final atışı vardıki kutunun yanına dikdiğim etiketli şarap şişesinin sağlam kalan boğaz kısmına tek atış 
o an koltuklarımın altına 2 şer tane diyarbakır karpuzu koysanız yinede yer kalırdı 3 cü karpuza 
nedir bu şişe kapaklarının benden çektiği yafff
100 metrede bile rahat yok 

[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/090207/temp/qwkv974n.jpg]
bunlarda kırdığım bazı şişeler,101 metre de
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/090207/temp/kby5uq4x.jpg]kırdığımı şişe parçalarını en ufak ayrıntılarına kadar topluyorum
insan oğlu başının çaresine bakarda bir şekilde, bir hayvanın ayağına batsa o cam parçacıkları cok acı çeker hayvan
[Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/090207/temp/3olcr7pn.jpg]
heyacandan tüfeğin resmini çekmeyi unutdum
teşekkürler İlker abi
siz ve sizin gibi büyük üstadların aynı çatı altında var olması bizler için bir garanti servis tir
iyiki varsınız üstadlar
-
Benim pompada ' da bir sorun yok şimdilik..Umarım bir sıkıntı olmaz.
Hill zaten kalitesini ispatlamış bir firma.. Hatsan pompasını verenlere hill veriyorlarmıymış?Ve onlarında kolpa olma oranı nedir?Olursa biz (scuba kullanmayanlar) napıcak
senin pompaya kimin eli değdi acaba

-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeş
ben çok memnunum tüfeğim den,şimdi bir birimizi tamamladık sırada süpriz hedefeler inanılması zor mesafeler beni bekliyor
ondan sonra emekliye ayıracağım kendimi
, tüpnü doldur atışın keyfini sür
belki sen yorulursun atış yapmakdan ama tüfeğin tüpünde halen hava vardır atış yapacak kadar
satılıklar ilanında bir arkadaş satıyordu susturucuyu ben aldım gayet başarılı bir ürün,tavsiye ederim
2000 ci mesajım sana nasip oldu bu arada bir fx pellet gönderirsin gari
şaka şaka tekrardan hayırlı uğurlu olsun kardeşim 
-
Abi dediğin vidayı tırsa tırsa söktüm. İçerde küçük bi parça var, ya yerinden çıkmış yada kırılmış. Hemen daha fazla kurcalamadan geri kapattım.

o vidayı söküp zoom çemberini ileri doğru it resim çek derim,yapılacak birşey mutlaka vardır,tavsiye önerisi gelir
-
iyi atan kazansın engin kardeşim
sana 2 kutu fx pellet hedaye eder t12 yi alır gelirim ;şrofls;.fx kolleksiyonu yapacamda 
-
Bende bu dürbün mevzundan pek anlamamakla birlikte sabit zoom diyorum. En son buluşmada benim dürbünün zoomu 10 da sıkışmıştı, sonra gevşedi, dünde 16 da kaldı, zoom halkası boşa dönüyo. Kafayı yiyecem.
En azından sabit zoomda böylebir problem olmaz.
arkadaşım zoom çemberinin vidası işlevini tam yapmıyordur,söküp kontrol ettinmi?o vida nın uc kısmı sen çevirdikçe içerdeki çemberin dönmesini sağlar,sorun burda,
uzak mesafe atışlarında sabit zoom u tavsiye etmem bende,