sideprensi07 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bugün arazide grupman yapma imkanım oldu. Hava hafif rüzgarlı, pelletler Fx Diabolo 5.52, 6 atış. Mermileri namluya tek tek elimle yükledim.
    Dürbünüm hala hatsanların yanında verilen 3-9x32 dürbün.(Yeni bir dürbün alacağım fakat tek atış aparatının gelmesini bekliyorum) Kesinlikle dürbünün sınırlarının çok üzerinde zira o mesafede artıkıl hedefteki artıdan en az 2-3 kat daha kalın.
    Atışları moderatörsüz yaptım.

[Resim Engellendi: http://img149.imageshack.us/img149/5034/grupmanwu9.th.jpg]

engin bana soruyorsun nasıl yaptın diye senin grupmanın ne farkı var benimkin den ;şrofls;. fıstık gibi grup olmuş ;kihhik,
    kafamı buluyon engin yosam ;kihhik,
    aramızda kalsın kimse duymasım ;duello; t12 yi yarı yarıya kırışalım :sleeping: atış tekniğini söyle :rolleyes:

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim,ben bu gruba deyil dünkü 8 de 8 atış yaptığım zamanı video ya çekmediğime yanarım ;( daha sonrasında denemelerim oldu ama aynı başarı oranını yakalıyamadım,mesafe 100 metre git kırdığım şişeleri topla çöpe at yenisini bul,bayağı efor saftettim,
    2 video var yolda geliyor 100 metre ;tufey#;tufey#

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim ama satın almadım ben tüfegi hediye gelmişti mahvolduk desenize ozaman içini açmıycaz taki bozulana dek buda bize daha çok masraf cıkarcak demektir gerci daha yeni 1 kutu mermi bile atmadım memnunum ama elbetki bakım istiycek aynı tüfegi kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum ben araştırdım bulamadım optima 550 diye yazıyo fakat sitelerde bakınca optima 550 magnum diyo benimki hangisi onu bile anlayamadım havalılar konusunda ilk tecrübem oluyo biz alışmışız süper pozeye gerci çok farklılar havalının bukadar teferruatlı olduguna şaşırdım koskoca hatsanda bile şema yoksa nediye satarlar bilmem.

ha mod125 ha optima550 değişen bir şey yok,mod125 e bakarakdan söküp dağıtabilirsin,
    tüfeğin daha yeni niye sökeceksin anlamıyorum kardes? 8 10 pellet bir kullan,haa ben yeşil gres uyguladım pek bir dizelleme yapmadı,niye dersen piston ortası uclarına göre daha ince olduğundan sadece pistonun ön tarafı ve arka tafı ana gövdeye temes ederek hareket ediyor.
    her neyse şimdi nettden yay kece sıparişi vercen,o paraya tüfeğini gönder hatsan yenisini versin ;şrofls;. niye kendini zahmete sokuyan güzel kardeşim ;tacli#
    yay takma aparatın yoksa zaten hiç bulaşma bu işe,
    geçenlerde burdaki bayii de gördüm optima550 yi mod95 tarzı yapmışlar,

Hükümet metrelerden bir sıfır atmış

abi basta kendimi ve sizleri kandirmis olurum,benim böyle seylerinen isim olmaz,bu grupman benim istedigim grupman deyil,ben bu tüfek ile cok daha iyilerini yapacagim,bu mesafede süpriz hedeflerim var,önce tüfege bir alisayim iyiden iyiye,
    bu benim icin siradan bir grup bunu belirteyim g;$i

bu benim jumba felsefesini uygulamamış halim ustalar ;şrofls;. bu grupman mı yahuu ;şrofls;. durun daha ilk grupmanım,ilerliyen zamanlarda videolusu gelecek ;şrofls;.
    tüfek yeni ben tüfeğe yeni ;şrofls;. 2 miz kaynaşıp bir hamur olalım çok daha güzel işler çıkaracağız,

not: bu atış susturuculu yapıldı onuda belirteyim :thumbdown:

bu gün şişe kırmadan pek zaman kalmadı grupman yapmaya,8li şarjördeki 3 pelleti dahi şişelere sıktımışım haberim yok ;şrofls;. bir atışda boş yaptım ben halen şarjörde pellet var zannediyorum ;şrofls;. bundan dolayı grupmanda 4 pellet var g;$i
    fx pellet orjin 100 metre g;$i bozuk para 10 kuruş vardı başkada yoktu :thumbdown:

ayrıca dürbün sıfırlaması orta güçde ayarlandığım için,ben bu atışları tam güçde yaptım bundan dolayı yukarıda toplandı ^^ daha yeni yeni çöziyorum fx glad ı, dürbün de bana çok yeni onada alışacağım,
    bu gün bir atış yaptım orta güçde akıllara zarar vallah ;şrofls;.

100 metre bir efes şişesi ve yerde yatan kırılmış şarap şisesi,
    1ci pellet efes şişesi ;tufey#;grin;
    yerde yatan kırık şişeye şarjörde kalan 7 pellet i de gönderdim ;tufey# ayaklarım yere basmadı akıncı37 hüseyin arkadaşımı aradım sevincimden ;director; kendimi JUBA zennet mediysem arap olmuyayım ;şrofls;.;şrofls;.
    [Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090204/temp/ur2nwql7.jpg]

tüfeğiniz üşümesin,atış yaparken tüp çizilmesin,tüp e yük inmesin,namluyu sağ sola çarpacak namlu ekseni kayacak korkusu olmasın diyorsanız,
    aha ben yaptım ;şrofls;.;şrofls;. tek parça deyildir,hırdavatçıdan aldım tesisat borusu dış izalosyon borusu,bu kendinden siyah bantlı birde gri renkde olanı var,

tüfeği bir yere dayarken çizilecek hasar görecek diye tırsıyorum,şimdi içim rahatladım ;şrofls;.
    [Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090203/temp/5os2wcod.jpg]

asıl maksatım tüp e uygulamaktı abi,namlu sonradan çıktı ;şrofls;.;şrofls;.
    ben tüfeğime bakarım ustalar, satarkende babalar gibi yazarım orasında burasında kusur yok sağlam diye g;$i;kihhik,

tüfeğiniz üşümesin,atış yaparken tüp çizilmesin,tüp e yük inmesin,namluyu sağ sola çarpacak namlu ekseni kayacak korkusu olmasın diyorsanız,
    aha ben yaptım ;şrofls;.;şrofls;. tek parça deyildir,hırdavatçıdan aldım tesisat borusu dış izalosyon borusu,bu kendinden siyah bantlı birde gri renkde olanı var,

tüfeği bir yere dayarken çizilecek hasar görecek diye tırsıyorum,şimdi içim rahatladım ;şrofls;.
    [Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090203/temp/5os2wcod.jpg]

serkan kardeşim inan burda havalar şu arlar pek iyi gitmiyor,bir güneş bir yağmıur,rüzgar da cabası vallah g;$i tarla çamur g;$i bu bün boğaza gittim biraz atış yaptım orası daha da beter rüzgarlı ;kihhik, tüfek bana geldiğinde 185 190 bar arası idi,onca atış yaptım halen 130 barda ;şrofls;.;şrofls;. bu da şu demek bir scuba tüp ünü yıllık 2 kere doldurtsam ;şrofls;. bana yeterde artar bile ;kihhik, birde pompa gelecek üstüne ;dance; koy cebine yarım kutu fx pellet vur kendini dağa ;şrofls;.;şrofls;.

RealDeal kardeşim tüfeği fazla kullanmadım zaten g;$i kadir kardeşim talep edince verdim ^^ tüfeklerime elimden geldiği kadar güzel bakmaya çalışıyorum ;tacli# kadir arkadaşıma verdiğim fiyatdan yanında ıvırı zıvırını da dahil bulursam haber ederim :thumbdown:

fx pompa sıparişi geçtim ;dance; boş kaldığım zamanlarımda evde spor yaparım ;şrofls;.
    tüfeğin şekil itibari ile dürbün deyim yerindeyse cuk diye oturdu,havasına hava kattı vallah ;şrofls;.
    yarışma için ön provolar başlasın ;tacli# kim en güzel grupman yapacak 100 metre de :him:s en az 2 grupman yapılmış çalışma bekleriz ;şrofls;.

Bu yerlilerin kafası şamandıra kullanmaya basmamış , gitmiş uçurtmaya olta bağlamışlar , ilginç ,saçma ve gereksiz bir yöntem , zaten zargana tutuyorlar zarganalar su üstünde yüzeler , bu şekilde zaraganayı tutmaya çalışmak deveyi hendek atlatmak gibi birşey, ama belkide milli birşeydir onlar için bu iş .

google a kite fisching yaz siteleri gez,bu yöntem ile oltaya gelmiyecek balik tanimiyorum,bir nevi sirti cekiyorsun arkadasim.