bılgın ıcın tesukkurler abı
dürbünün varmi? varsa bir caresi var ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bılgın ıcın tesukkurler abı
dürbünün varmi? varsa bir caresi var ![]()
değerli kardeşim çizim için tesekkürler,
bu sistem olmaz niye olmaz,sen tetiğe bastığın an dürbün mercek camı titreşim yapar,bir an görüüntü puslu gibi oluverir tabbi bu arada pellet hedefe değdi değmedi tam net bir şekilde görmeni titreşim engeller,
imzandaki SMK ye düşünüyorsan dampa ya gerek yokki bu tüfek için ![]()
elinde tek parça ayak ve dürbün varmı ![]()
sağol buluthan kardeşim, ALLAH herkese gönlündeki yatan aslanı versin ![]()
meseduzu
mesut kardeşim heyacandan onu sökmeyi bile unutmuşum ![]()
tüfeğime dürbünü takabildim nihayet yatagun den aldığım çift parça dürbün ayağı sayesinde ![]()
![]()
son hali ![]()
[Resim Engellendi: http://s8b.directupload.net/images/090129/temp/dyu5rbi4.jpg]
öyle ayak üstü sıfırlamaya çalıştım evin yan tarafında,düşük güçtü atıyorum atıyorum yine atıyorum halaa atıyorum ibre deyim yerindeyse milim milim oynuyor
(manometre)
ama destekli atışlar yapmak gerekiyor.zira çok ağırlaştı tüfek dürbünle beraber
arazide dolaşmak için çok hafif dürbün takmam lazım
havalar müsait deyil çok rüzgarlı,uygun hava şartlarını bekliyorum,tüfeği gerçekden sevdim,kısa mesafe atışlarında bol bol atış yapma imkanı veriyor,3 kademe ayar faktörü olduğu için,
Asıl soruma gelicek olursak ; Tüfekle atışı bitirdikten sonra nasıl boş bir şekilde kurulu durumda olmadan tüfeği kılıfına koyup kaldırırız
tüfek otomatik emniyetli,ben tüfegi acip sökmedim.bilindik teknik uyguladin ama olmadi,sanirim buda kurma kolunu geri cekince otomatik emniyetin devreye girmesi yaptigin isleme izin vermiyor ve yeniden kuruluyor, yapilan islem (kurma kolu geri cekilip kurulu halde birakilip sarjörü cikardikdan sonra,tetik basili tutularak kurma kolunun kapatilmasi) ama emniyet bu islem sonucunda tüfegin tekrardan kuruldugunu gösteriyor
sanirim otomatik emniyet den bu islem cevap vermiyor.
hal böyle iken namluya pelleti kendimiz iletebildigimiz kadar iletecegiz,ben öyle düsünüyorum
yada kurma kolunu yavas yavas birakip pellet itici sari parcanin ucuna t18 pellet takip yavasca kurma kolunu kapamak geliyor aklima
tek atis yapip tüfegi rafa kalirmak istiyorsak,
pcp tüfek de henüz cok yeniyim aklima bunlar geliyor ![]()
Yaw kadir ne zamandır konularda mesajlarını göremiyorum hakkında endişelenmeye başlamıştım.Kayboldu diye polise bile haber verecektim.eskisi gibi aktif değilsin forumda ne iş?
at44w aldığımda da öyleydim,tüfek eline geçipde atış yapmayan tek ben dim sanırım ![]()
havalar müsait deyil kardeş,rüzgarlı, tarla yaş,
az kaldı yakında başlarım ALLAH dan bir mani gelmez ise,mustafa abi den aldığım scuba tüp.dürbün ayağı.pellet elime ulaştı
scuba tüp ü eve götürmedim daha fx glad rüzgarı bir dinsin ![]()
![]()
sağol hocam bu gün tüm malzemeler elime geçecek.susturucu olayını bilmiyoırum glad da,alıcam deniyeceğim,isabetlikde ne oranda etkisi olur görmek lazım,
sağol arkadaşım teşekür ederim,milletin beklentisi çok yüksek olmadımı yahuu
ilgi çekmek için 100 metreye topli iğne koyup atışmı yapsam
yoksa normal şişe videolarına kimse bakmayacak 100 metre için,millet doymuş vallah
şuan tek eksiğim video kamera,alışamadım gitti teleskopun fotoğraf çekme aparatına,millet ay videosu çekiyor ben fotoğrafı zor çekiyorum ![]()
sağol kardeşim,havalar güzel giderse arazi de ıslak kurur o zaman bir buluşma ayarlarız
iyi olur vallah hep tek tabanca olmakdan sıkıldım arazide yahuu ![]()
sagol kardesim tesekkür ederim ![]()
serkan_esk
dostum daha atis bile yapmadim tüfegim ile
30mm bogaz capli ayak ve 2 kutu fx pellet siparisi gectim,1 kutu fx pellet mevcut,stokda degisik markalar adi altinda 20 kutu pellet var,onun icin 2 kutu gectim, scuba tüpü mustafa abi tedarik edecek,baglanti aparatini bir arkadas da varmis o gelecek,
en önemlisi simdi bana video kamera lazim,onu alacagim,tek basina video cekmek videonun boyutunu oldukca yükseltiyor,bunun icin oturdugum yerden net görüntü cekebilecek video kamera bakiyorum,en yakin zamanda alacagim,bu hafta biter bu is ![]()
![]()
konuyu ben açmasını istedim kadir adaşımdan,zira ben optima dürbünü kullanmadım,kullanan bazı arkadaşların şikayetlerini duydum,bu yüzden 2 secenek sundum arkadaşımıza.önemli olan onun memnun kalması benim için
tüfeğin hayırlı olsun kardeşim,
aslına bakarsanız benim bu tüfeği satma fikrim hiç yoktu,arkadaşım biraz ısrar etti dayanamam ısrar edenlere
tüfeğe doyamadan sattım,son atışımı dürbünü sıfırladım yaklaşık 45 metre yerde yatan pet şişe kutusuna 10 pelletin 10 unuda gönderdim,ayakda desteksiz
hani söz vermesem satmakdan vaz geçiyorum derdim
artık elimde fx glad var onunla kendi sınırlarımı aşmayı umut ediyorum,ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim,ateş ettiğin hedefin arkası en az 300 metre boş olsun,güvenlik açısından,balkon dan sıkıp komşularını rahatsız etme emi
![]()
sağ olun teşekkür ederim arkadaşlar
150 metreyi patriot ile haklemiştim gardaşlarım
ondan ötesine bakacağız ![]()
teşekkür ederim ustalar
olmuyan kardesşlerimizede nasip olsun ![]()
havalar yağmurlu geçiyor arazi ıslak evde yatıyoruz ![]()
sağolun arkadaşlar,loctite sürmem abi
dürbünü takamam çift parça ayağım yok abi 30mm boğaz çaplı,sıparş gececeğim,
tüfeğin yanın da susturucu yok kardeş ![]()
evet antalya bölgesinde 3 glad oldu,havalar kötü,uygun bir gün tayin edersek ortada yani manavgat da buluşalım
s arazi müsait ![]()
mod 48 önümüzdeki hafta sonuna doğru çıkacak kısmetse kardeş ![]()
veeee beklenen tüfengim geldi arkadaşlar
kargo teslimatında koliyi açıp kontrol ettim kargocu nun ağzı aha böyle açık kaldı
![]()
abi bu ne yavv böyle diye sordu
havalı tüfek dedim
kaç para bu dedi
eski model doğan parası kadar var dedim ![]()
eve yemeğe gittim,yemek hazır deyilmiş kutudan çıkarıp yakın mercek inceleyim dedim,bizim munsur pupsi tüfeği görünce ferma verdi
resimde sağ tarafda
tüfek çok hoşuma gitti,tabanca gibi birşeymiş bu yahuu
ben bunun la destekli atış yapmam arkadaş
bacak arası atış videoları görürseniz şaşırmayın
![]()
at44w10 tüfeğimin yedek tüpünde takılı olan hızlı dolum yeri tıpası tam denk geldi fx glad a
arazide dolaşırken toz girmesin istiyorum hızlı dolum yerine,
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/090124/rgj7h3c2.jpg]
İnsan bir T12'yi alırım, kullanırım sonra ikinci elde de belki bir alanı olur diye düşünmez mi? Çok ayıp.. =)
Hayırlı olsun...
1 yildir verdigim paranin haddi hesabi kaba taslak bu tüfekde dahil 5000 ytl.fazlasi var eksigi yok.bu ise son nokta koymanin zamani geldide gecti dostum ![]()
imzami eklerim dostum.heyacandan zamanmi kaldi ![]()
tesekkürler arkadaslar ![]()
hayirli olsun usta,güle güle kullan ![]()
![]()
dün 10.40.50 ile 200 metre ve üzeri şöyle bir göz attım bu dürbün bana yeterde artar bile dedim,hiç ummadığım derece de ve net bir şekilde görüyordum,aksi taktirde beğenmeseydim dün akşam satılığa çıkaracaktım,aklımda zerre kadar fx sahibi olacağım diye bir düşünce yoktu,
hayırlısı olsun diyelim,
not: 10.40x50 stoeger x20 de takılı idi belirteyim ![]()
teleskopu satmam gerek zira elimdeki dürbün benim ulaşabileceğim mesafeleri net bir şekilde gösteriyor,küçük ayrıntılar dahil,
hal böyle olunca gerek yok dileyen olursa uygun fiyata veririm
son bir kaç aydır ne yaptığıma ben bile şaşırdım ![]()
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim ![]()
dün biri bana 20 metre de tek teliği genişletmeye çalışırken deseydiki, sana glad alalım
şu krizde kafa mı buluyon yoksa eğlecek adam mı arıyon derdim vallah ![]()
![]()
![]()
imkanım vardı olmuşken tam olsun dedim, t12 ye niyet kıldım gözüm glad da kaldı,onu almaz isem içimde bir dert olacaktı,rahatladım yaff ![]()
şuan için at44w10 umu satmayı düşünmüyorum arkadaşlar,yanında gelen diğer ürünleri satacağım, mod95 sas satıldı,
diana mod48 yakında satışa çıkacak, çok sevdiğim stoeger x20 den de ayrılma zamanı geldi artık ![]()
vallahi dünden beri 2 tüfek arasında gidip geliyordum,madem scuba tüp şart almışken şöyle gerile gerlie atış yapayım dedim,
fx glad da son kararımı verdim ![]()
son kararım başka tüfek filan göstermeyin evden kovulacağım yakında ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaylı tüfek sahipleri arkadaşlarım kalbim sizinle ![]()
![]()
![]()
![]()
mustafa abi den scuba tüp ü de aldık,bir kaç ufak defek lazım onlarıda sıpariş geçerim ![]()
teşekkür ederim arkadaşlar ilginize,olmayan arkadaşlarımda dilediği tüfeği nasip ettin Rabbim