inşallah daha uzun mesafeleride deniyeceğiz,promagnum at44w10 da da şarjöre zor giriyor ve çıkarken hafif zorluyor, sanırım yaylı pelleti pro magnum ![]()
avatarındaki resminden etkilendim t12 den vaz geçtim
fx glad takılacağım ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
inşallah daha uzun mesafeleride deniyeceğiz,promagnum at44w10 da da şarjöre zor giriyor ve çıkarken hafif zorluyor, sanırım yaylı pelleti pro magnum ![]()
avatarındaki resminden etkilendim t12 den vaz geçtim
fx glad takılacağım ![]()
madem bu işe girdim
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
t12 den vaz geçtim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FX GLADYÖTER GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar,dileyenin gönlünde dilediği tüfeği nasip etsin Rabbim ^^
scuba tüp aldimmi beni 150 den asagisi kesmez abi ![]()
![]()
tesekkür ederim abilerim.arkadaslarim
,darisi olmuyanlarin basina
bir anda oldu bitti
ben bile anliyamadim nasil oldu bu is ![]()
![]()
bu tüfek ile amacim farkli ustalar,arazide dolasmak icin tam bana göre
konuyu evde acmadim
sonucu merak etmeden tüfek haznemden birtane yok etmem lazim ![]()
![]()
aslina bakarsaniz fx glad aliyordum ucundan döndü
saglik olsun
bu laptopdan yazmaya alisamadim gitti
noktali yazilar ![]()
tesekkür ederim kardes
fx pellet siparisi geciyorum ![]()
FXT12 şafak inşallah doğan güneşten sonra 1
,bu hastalık ilerledi duramıyorum
biri beni durdursun yaff
inşallah cumartesi elime ulaşır pazar atışa geçerim ![]()
ilgisini esirgemiyen Mustafa abi ye de teşekkürlerimi sunarım
ihtiyacım olan namlu tutucu, fx pellet, 30mm boğaz çaplı çift parça ayak, yarın öbürgün geçerim sıparişi kartın borcunu yatırayım,
hayırlısı olsun diyelim ![]()
her zamanki güzel atışlarınızdan.
niçin 215 bar bastınız çalışma basıncı 190-200 değilmi.
saygı ve sevgiler
herkeselere teşekkür ederim ![]()
batca abi geçen sefer doldurduğumda tahmini 5 10 bar hava düşmüştü dolum yaptıkdan sonra,buna nazaran bu sefer böyle doldurdum,bu sefer düşmedi gibi birşey bar,çok az oldu, ama tüp doldurma aşmasında bir öncekine nazaran daha sık molalar verdim,belki bu bir etken olabilir tüp deki bar ın az düşmesinde,
200 bar basarım bundan sonra dinlene dinlene ![]()
promagnum pellet lerin bazıları zor giriyordu şarjöre,ve kurma aşamasında hafif zorlar gibi oluyordu namluya giderken
(şarjörden namluya sürlmesi aşamasında)
crosman pellet ler de bu sorun yok,hatsan ın kendi pelletlerinde de bu sorun yok ilk gün denemiştim hatsan pellet i tüfek elime geçtiğinde,
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan ![]()
atışlarım çökerek moturun oturağına dayıyarak yaptım arkadaşlar
dürbün emektar tasko 3.9x32 büyütmesiz olarak atış yaptım,ve güneşi arkama aldım,böyle olunca zorladı beni,hedef kağıt ı boş sayfa olunca bu mesafeden tam net göremiyordum yeşil etiketi bulanık görüyördüm,dürbün yetersiz geldi açıkcası
tetik ayar vidasına ellemiş deyilim ![]()
ben daha fazla konuşmayayım resimler konuşun ![]()
![]()
[Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/090122/temp/r8ypb3lf.jpg]
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/090122/temp/br73ukan.jpg]
[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090122/temp/ztpo8ul9.jpg]
istanblue votka şişesi
[Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/090122/temp/u9ouewh5.jpg]
teşekkürler ![]()
abi tebrikler güzel bir gün geçirmişsiniz, grupda güzel olmuş ![]()
yanılan benim. Sebebi ismini vermek istemediğim bir web sitesi bu şekilde yayınlamış. Google da optima 550 yazarsanız çıkıyor zaten. Şimdi eğer 5,5 305 m/s ise 125 ile aynı demektir. Sevgili arkadaşım sideprensi bunun namlusu neden 125 in namlusundan iyidir dedin onu merak ettim. Forumda yazılanlara bakarsak benim namlu 125 lerin içinde en iyilerden biri iken optima 550 nin herhangibirisinin namlusu neden daha iyi. Kıskançlık krizi değil sadece merak. Aynı güçteyseler ve aynı malzeme aynı işçilik aynı firma. Nasıl daha uzun ömürlü oluyor. arkadaşım valla uyuyamam aydınlat beni
optima550 nin kurma kolunu kırarken dipcik nasıl oldu bir boşluğuma geldi kaydı dizimden,,tüfek havaya doğru yükseldi bir bucuk takla aştı tabi bu aşamada namlu sert bir şekilde kapandı ve tüfek yere düştü,
bu sert kapanmıya rağmen namlu eğilmedi,
patriot ile de benzer bir olay başıma geldi,ama patriotun ki devede kulak optima550 nın yanında,namlu eğildi
mod125 den öyle şikayetler geldiki isabetsiz diye onlara bakarakdan söylüyorum,bende de ilk çıkan mod125 vardı fena deyildi,örnek ve ince mehmet pelletlerinen 15 20 metre deki kapaklara atış yapardık dürbünsüz., ama bu mesafeden koca kağıtı tutduramıyanların yazılarını okudum,
optima550 ile çok pellet attım,birgünde attığım pellet sayısı,bir mod125 kullanıcısı atmamıştır kendinde bulunduğu sürece,zira tüfeği arıza yapmıştır okuduğum yazılar böyle ifade ediyordu mod125 i,
mod125 tahmin ediyorumki en çok satan tüfek ve en çok arıza veren tüfek,optima550 kullanıcısı çok az ve bu kısıtlı kullanıcılardan tüfeğin şurası dağıldı burası kırıldı diye yorum okumadım,
mod95 sas ım satılmış haberi geldi,yeni yay lım ilerliyen zaman da görücüye çıkar ![]()
Soru arada kaynadı sanırım. Nette birsürü yere baktım. Sideprensi bir laf söyledin içime dert oldu.
Açıklamasıda ellerinden öper
. Saygılar.
bende krono yok,ölçüm yapma imkanımda dolasıyla olmadı
kardeş patriotu aldığımda optima550 halen bende idi, her 2 tüfekde 35 metreden burguaz rakı şişesini deldi geçti,dağıtmadı şişeleri,,
yaklaşık 140 150 metreye top atışı yapmıştım su bidonuna,yere çarpan pellet in vızılama sesini duyuyordum,
eğer 220 ms/n olsa fabrika çıkış hızı,ki onların ölçüm yaptığı pellet daha hafif pellet dir,100 metre de pellet bu denli tahtaya saplanmaz,1 2mm kadar içeri girdi pellet 100 metre de tahtaya,
[Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/090120/temp/s8gs5sdz.jpg]
220ms/n olan optima trio dur,bu tüfekler bir mod125 bir optima550 kadar güçlü tüfek deyildir,
Teşekkürler. Ben biraz kırıp saçmayı koyuyorum ondan sonra tamamen kırıyorum
arkadaşım namluyu tam kır saçmayı (pellet) i öyle koy,sen kurmak için zorlanırken pellet düşebilme ihtimali de olabilir,
arkadaşımızın yaşadığı tatsızlık tamamen kullanıcı hatası dır,,bunun için testereye gerek yok ![]()
nasil becerdin de dampa yi bozdun dostum ![]()
![]()
![]()
![]()
ilk defa duyuyorum ![]()
![]()
Atış yaptığın yer çok güzelmiş. Ancak tüfeğinin namlusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Yinede çalışmaya devam etmelisin. Bu becerilerine çok şey katacaktır. Sakın beni yanlış anlama. Saygılarımla
namlusunu merak etme dostum senin mod125 den fazlasi var
ömrüde fazla mod125 den
dampa ayak istiyor bu tüfek,mevcut ayak ile olmaz,nasil takip atis yaptin o ayak ile anlamis deyilim
ben tek parca ayak i zap edemedim bu tüfekde 5 kutu pellet tükettim buna ragmen stoper vidasini koparmisti ayak sarsintidan ![]()
ben söylüyeyim tavana vuran pellet dir,arkadaşımız pellet yüklü olduğunun farkına varamamışki,2ci kez kurmasında kol birden bire aşağıya inmişdir,
pompa ne yapsin 50 bar da ki tüfege demi
100 bar in altna inmiyorum.az atar öz atarim.dolumuda cabuk olur en azindan ![]()
güzel iş çıkarmışsın kardeş tebrikler ![]()
100 bar da nasıl bir düşme yapacak diye test ettim, mesafe 73 metre tarlada birikmiş suyun ortasında taş mı toprakmı bilemiyeceğim artık hedef aldım, ben tepeden atış yapıyorum aşağıya doğru,
1ci atışım hemen dibine düştü,2 ci atışımda tam üstüne,ayak da desteksiz crosman pellet ile,
daha öncesinde, dürbün sıfırlamasını yaptıkdan sonra,tam emin olmak için yine çökerek desteksiz 16 metredeki kurumuş yaban çiceği sapına tek atış yaptım,
tam isabet
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090118/temp/4cnuogqa.jpg]
dün 205 bar bastım tüpe,gardolaba koydum,eve geldim bir kontrol edeyim dün akşam 200 bar da ibre, ama bu gün saat 12 de tekrar kontrol ettim,atşa gitmeden önce, halen 200 barda idi
soğukdan olurmu acaba ![]()
o kadar para veren olupda kac kisi 200 metre rekorunu egale etti dostum.havali tüfek bu cok da macera aramamak gerek,
bende senin gibiydim ama biraz farkli kardes, pcp tüfek beni kesmedi acikcasi,ben bir basladimmi atisa durdura bilene ask olsun.ugrasamam onun tüpü tenceresi ile,zaten boncuk tabancasi gibi geldi bana,bana ters bu tüfek,öyle yisillik olsun diye aldim
ama arazide kapismaya hazirim marka fark etmez
ben yayli adamiyim yayli